0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За какво бебе мечтаехте, като започнахте опитите?
« Отговор #20 -: Септември 13, 2005, 09:25:36 am »
Аз винаги съм искала да имам момиченце :) Може би защото,момчетата са по-буйни , и ще е по-трудно с възпитанието :?:  :!: А мъжа ми е сигурен ,че ще имаме момче ,защото в рода им само момчета :lol: Но каквото и да е пак ще го обичаме :wink:
« Отговор #21 -: Септември 13, 2005, 13:47:34 pm »
Гласувах за близнаци,винаги сам ги искала,даже ако може и 3 наведнаж,полат няма значение.Моите баби и дядовци,всички са близнаци.Мажат ми ,обаче брадясва само при споменаване за повече от едно на веднаж!Иначе за пола,класическиа отговор:каквото доиде,само вече да идва по-скоро,ЖИВО И ЗДРАВО!!!
Като сме БЕЗДЕЛНИЦИ,да не сме БЕЗ ПРАЗНИЦИ !!!
*
« Отговор #22 -: Септември 20, 2005, 17:39:51 pm »
Аз бях писала моето желание, ама явно е имало някакъв проблем, защото моят отговор липсва.
Аз винаги съм искала първо момченце, а после момиченце, защото аз имам по-голям от мен брат и знам колко е хубаво.
Но сега вече нямам особени предпочитания - каквото дойде, само да е живо и здраво. Ще го обичам с цялото си сърце и душа.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #23 -: Септември 21, 2005, 16:33:56 pm »
Аз исках момиче още от самото начало. Ама сега съм вече на принципа каквото дойде, само да е живо и здраво. Пак ще го обичам. Вече съм почти на финалните прави, така че се надявам скоро да разбера какво ще е :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #24 -: Септември 21, 2005, 18:32:13 pm »
Аз винаги съм искала 2 деца. Ние вкъщи сме две деца и мисля че е по-приятно и хубаво така освен за децата и за родителите. Сега вече си мечтая за три, но само си мечтая. Надявам се и се моля обаче да имам поне едно без значение пола на бебчето.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #25 -: Септември 21, 2005, 20:46:59 pm »
Аз пък винаги съм искала да имам две или три деца, защото съм сама, а за едно дете да е само е доста кофти. Е поне за мен беше така. И да се затвори кръга и моя мъж е сам.
« Отговор #26 -: Септември 24, 2005, 16:07:32 pm »
по принцип винаги съм си мечтала да имам момче и момиче като момчето да е по-голямото.когато се омъжих не съм имала предпочитания както и мъжа ми. и двамата искахме просто да си имаме детенце-важното да е живо и здраво без значение от пола.и сега гласувах така-няма значение от пола важното е да го има......а и аз да съм малко нахална като някои от вас и аз бих поискала да имам близнаци.....ще е е трудно но ще бъда много щастлива...... :roll:
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #27 -: Октомври 12, 2005, 20:20:26 pm »
Доста се напънах да се сетя какво бебе съм искала... 8O Това беше тооолкова отдавна :cry: Така и не можах да се сетя да съм искала нещо конкретно.Повече ме е вълнувало в какъв сезон ще карам бременността (какви дрешки ще нося),съотв. раждането,дали ще е топло или студено времето,каква зодия да бъде детето и такива неща..незнаех,че ще се "тръшкам" така за каквото дойде..
*
« Отговор #28 -: Октомври 12, 2005, 22:13:45 pm »
Винаги съм искала, искам и ще искам едно малко сладко момиченце. Страшно се радвам на малки роклички, фибички, шнолчици и други подобни джунджурийки. Дори като чуя, че някоя позната има второ момченце въздъхвам съжалително. :D
Хайде, грабвайте момъците, че момиченцата да останат за мен!
*
« Отговор #29 -: Октомври 13, 2005, 10:00:21 am »
Здравейте и от мен!

Аз никога не съм си задавала въпроса какъв пол искам да е моето детенце.Момиченце  :balk_96: или момченце   :balk_175: , за мен това няма абсолютно никакво значение.Важното е да го има.Абе какъвто ми е късмета.Дано го имам.

Успех момичета!
« Отговор #30 -: Октомври 14, 2005, 08:05:17 am »
Винаги съм искала, искам и ще искам едно малко сладко момиченце :balk_101: . Страшно се радвам на малки роклички, фибички и други подобни джунджурийки. Дори като чуя, че някоя позната има момиченце въздъхвам от кеф :balk_46: .[/color]

отговор
« Отговор #31 -: Октомври 20, 2005, 00:56:03 am »
Аз вече имам син и се радвам че го имам иначе сега щях да съм емоционално опустошена ! Моля се всеки ден да ми е жив и здрав ! По пътя на логиката би трябвало сега да искам момче ,но много бих искала ако някога отново изпитам радостта да съм майка да е поне на две бебета наведнъж т.е.-близнаци !!!! :lol:
*
« Отговор #32 -: Октомври 20, 2005, 12:39:11 pm »
Аз искам момиче и момче.Това за мен е идеалната комбинация :D От съвмесния ми живот със свекито вече се плаша да стана и аз свекърва.Може да ви звучи глупаво и смешно да се съобразявам с това,но чесно ви казвам не искам да съм свекърва.Ако стана някоя злобарка която постоянно контролира сина си-не мерси :evil: Това естественно не пита така,че каквото дойде такова :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D само да дойде.
*

Anonymous

« Отговор #33 -: Октомври 20, 2005, 21:47:41 pm »
Джорджия: Момичета, аз имам две осиновени деца - момче и момиче. И двамата са в пубертета. Понякога харесвам повече момичето, а понякога повече момчето. И двамата карат тежък пуберитет - ужас!
И честно да ви кажа при момичето е доста по-зле. С нея разговорите са постоянни и безкрайни. И двамата са мното красиви, приличат на скандинавци. Обичам си ги и двамата. А сега много ми се иска да имам близнаци - при това искам да са момче и момиче. Хубаво е да имаш и двете.
*
« Отговор #34 -: Октомври 24, 2005, 09:26:14 am »
Винаги съм искала да имам 2 деца момиче и момче. После някой ми пусна идеята за 3 деца и почти бях повярвала че така ще стане. Исках близнаци момиченце и момченце и после още едно момиченце - нещо такова..........леле как се размечтах. Сега обаче се надявам да се оправят нещата и да доживея и едно каквото и да е :roll:
« Отговор #35 -: Октомври 24, 2005, 15:35:37 pm »

Аз много исках момиченце и след това момченце за да може дъщеря ми да ми помага с малкото братче.Но сега и аз като всички вас ми е все едно важното е да дойде пък каквото и ще да е.А не бих се оплакала ако имаме три.
« Отговор #36 -: Ноември 02, 2005, 10:07:43 am »
Аз искам да имам повече от 1 дете-ако може да са близнаци. Искам и момче и момиче.
*
« Отговор #37 -: Ноември 27, 2005, 11:37:08 am »
Здравейте,
и аz гласувах - zа момиченце. Когато бях малка все си мечтаех zа блиzнаци, но като пораснах исках момиченце.
Е, първият път беШе както си го бяхме пожелали със съпругът, но zа съжаление го zагубих.
Сега вече ми е все едно, стига да е живо и zдраво, макар че половинката продължава да иска момиченце.
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #38 -: Ноември 28, 2005, 16:00:11 pm »
Здравейте и от мен!Аз сьщо искам да имам две дечица,момиченце и момченце.А сега вече си мечтая да ги имам наведньж,близначета,каква радост представете си само :bed:

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*
« Отговор #39 -: Ноември 28, 2005, 18:20:36 pm »
Исках да имам момиченце и още искам, но дали някога ще стане вече не знам.