0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Момичета, много ми е интересно какво бебче сте искали, когато сте започнали с опитите. Сетих се за тази анкета, тъй като доста момичета до сега са споделили "Като започнахме опитите, мечатех за ..., но сега вече няма значение". Мое лично мнение- аз исках близнаци, или поне момиче, но .... сега вече няма значение.  :male:  :female:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
За какво бебе мечтаехте, като започнахте опитите?
« Отговор #1 -: Септември 11, 2005, 12:40:53 pm »
Аз много исках момиче,а половинката-момче.Само близнаци дето твърдо не исках.Щеше ми се да се израдвам на две отделни бебета.
 Сега разбира се ще се радвам на какъвто и да е пол,че и на тризнаци даже. :wink:
<br />
« Отговор #2 -: Септември 11, 2005, 13:50:46 pm »
Аз исках момче, а за съпругът ми нямаше значение. След 3 години и един спонтанен аборт, искаме БЕБЧЕ, без значение полът му.
« Отговор #3 -: Септември 11, 2005, 14:09:10 pm »
Винаги съм искала момче, дори и сега. Но ще се радвам еднакво много и на момиченце, и на момченце  :D  А пък двойно повече - на близнаци  :D
« Отговор #4 -: Септември 11, 2005, 14:56:33 pm »
момиченце или близнаци, родени през месец май....каква наивност :oops:  :oops:  :oops:
Сега малко нахално (да не кажа много нахално), но искам близнаци, аз съм едно дете и искам да имаме две, но не ми се минава през този ад отново
« Отговор #5 -: Септември 11, 2005, 15:00:11 pm »
Гласувах за близнаци.
Без значение дали ще са момчета, или момичета, или момче и момиче
« Отговор #6 -: Септември 11, 2005, 15:27:39 pm »
Гласувах за момче. Винаги съм си мечтала първото ми дете да е момче. А пък след това и момиче. :D  Може да е нахално но искам две дечица. :oops:
« Отговор #7 -: Септември 11, 2005, 15:59:32 pm »
Аз съм искала и сега исма да имам първо момче. А пък после ако е дал господ и една госпожичка.
За да се грижи баткото за нея :dance2:
*
« Отговор #8 -: Септември 11, 2005, 17:50:25 pm »
Аз също венаги съм искала първото да е  момче, а съпругът много държи да е момиче. Но след толкова години борба и двамата сме на едно мнение - детенце, само живо и здраво да е. Пък ако оцелим джакпота на съдбата с близначета ще сме още по щастливи  :lol:
*
« Отговор #9 -: Септември 12, 2005, 09:16:30 am »
Исках бебе. Не съм мислила за пол още тогава, а за сега просто няма нужда от коментар ........ ;)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #10 -: Септември 12, 2005, 11:18:41 am »
Още от малка съм си мечтала за близнаци, но да са момченце и момиченце. Може би защото веднъж видях такива и много ми харесаха. Сега обаче ще съм доволна и на едно, независимо от какъв пол ще бъде. Като започнахме опитите не съм мислила за пола. Е, мъжете предпочитат момчета, но сега и двамата ще се радваме на бебе, от какъвто и пол да бъде.
*
« Отговор #11 -: Септември 12, 2005, 11:28:51 am »
И аз гласувах за близнаци, винаги съм си мечатала да имам близнаци без значение от пола :D  Та сега си ги чакам де :roll:
Близанци
« Отговор #12 -: Септември 12, 2005, 11:52:28 am »
Гласувах за близнаци. Винаги съм мечтала за това. А и все още съм убедена, че ако някога изобщо имам собствени деца - ще са близнаци. :)
Не може да има пълно щастие....
*
« Отговор #13 -: Септември 12, 2005, 12:35:23 pm »
И аз съм за близнаците  :D
*
« Отговор #14 -: Септември 12, 2005, 14:09:45 pm »
момиче :)
*
« Отговор #15 -: Септември 12, 2005, 14:12:08 pm »
Момиченце, сега ми е все едно стига да е живо и здраво!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #16 -: Септември 12, 2005, 16:30:31 pm »
Момче, заради мъжа ми, за мен - каквото дойде.
« Отговор #17 -: Септември 12, 2005, 17:42:20 pm »
Гласувах за близнаци, нали аз съм близначка. Малко е вероятно може би, но не се знае. Иначе бих се радвала на БЕБЧЕ, дали ще е момиче или момче няма значение. :lol:
*
« Отговор #18 -: Септември 12, 2005, 20:38:00 pm »
Близнаци разнополови - и сега това искам пък иначе каквото дойде аз все ще му се радвам само да дойде че нещо положението е на път да стане тъмно розово.
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #19 -: Септември 13, 2005, 08:19:19 am »
От малка съм искала близнаци - момчета :D Мечтииииии мечтиииии
Мъжът ми първо ми каза, че иска момиче...после като се забавихме със резултата казва, че каквото и да е ще е доволен :D Само мисълта за близнаци го плаши....косата чак му щръква 8)
Сега продължавам да си искам близнаците - момчета :D
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011