0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fanni

възмутително ли е?
« -: Септември 12, 2005, 14:34:23 pm »
Може някой да се възмути на въпроса ми,но много искам да попитам.Ходил ли е някой при гледачка за проблемите си?
възмутително ли е?
« Отговор #1 -: Септември 12, 2005, 14:54:04 pm »
Аз не се възмущавам, защото и това съм правила. Не че до сега има резултат, но понякога удавника се хваща и за сламка. На мен са ми помагали, но за други проблеми, а и жената, на която имах доверие, вече не е в България. Мисля си, че понякога просто успокоителните думи помагат, поне при мен е така. А има толкова шарлатани, че не знам до колко може да се вярва на всеки обявил се за екстрасенз човек.
възмутително ли е?
« Отговор #2 -: Септември 12, 2005, 20:01:03 pm »
Фани, аз съм ходила при две. Едната не позна. За другата още чакам резултата (каза, че до края на годината ще стане).
Ама не вярвам. Хич. Приятелки ме мъкнат, само и само за да ми помогнат.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
възмутително ли е?
« Отговор #3 -: Септември 12, 2005, 20:09:32 pm »
Аууу ... на мене ми беше казано от една баячка, че нямам деца, щото ми е направена магия. Само, че нали съм си хитра, изпратих мъжо при нея и тя му обяснила как има направена магия от тъща си и споделила, че предишния ден съм ходила аз и съм имала магия за безплодие ... Сетете се сами ... дотук с баячки, знахарки и тем подобни простотии.
Ако трябва да съм честна бих си направила сама магия да забременея, ма пусто, като не знам как ... питах и в клуба за това в дира, ма освен тъпи изречения нищо конкретно.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
възмутително ли е?
« Отговор #4 -: Септември 12, 2005, 20:12:56 pm »
аз съм ходила при една в Ловеч за друго нещо,но покрай него и за този проблем стана дума.До сега всичко ми позна.Сега остава и за децата да стане-каза,че ще имам 2 и едното със сигурност ще е момче.При мен нещата ставали бавно,но щели да станат. :?
<br />
възмутително ли е?
« Отговор #5 -: Септември 13, 2005, 12:47:37 pm »
Аз не съм ходила по врачки,но виж маика ми е парва кипра там!!!Мислиа си,че това сащо може да се нарече вид терапиа,нали все в нещо трябва да се вярва,нали "надеждата крепяла човека",а в нашето положение определено имаме нужда от вяра и подкрепа!
Спомням си например още преди години,още като неврастна студентка,когато не съм и подозирала ,че тези проблеми ще ми доидат на главата,имах един колега ,астролог,които ми каза,че ще имам проблеми сас забремениаването,но в краина сметка съм щиала да имам момиченце.Познаите колко му обарнах внимание тогава,много странен тип,интелигентен до маниакалност и един такав вглабен в себе си,при това ми го израси,без да сам го питала или молиа за нещо.Човек вярва някак си избирателно,не мислите ли?Пак и от друга стана,аз съм учила психологиа и точно тези врачки,гледачки,баячки ни"изяждат хляба",тарся други обяснениа и все пак...и все пак...Според астроложката на маика ми,ще забременеиа тази година около рождениа ми ден,тои е след около месец,а точно тогава долу/горе ми предстои нова инсеминациа....Ооох,наи-после го казах,кажете ми че ще се  :blowingdust: cбадне,нали,нали?!
Като сме БЕЗДЕЛНИЦИ,да не сме БЕЗ ПРАЗНИЦИ !!!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
възмутително ли е?
« Отговор #6 -: Септември 13, 2005, 12:52:36 pm »
ROMINAGAM,стискам палци инсеминацията да е успешна и да си направиш страхотен подарък за РД,а на следващия-да празнувате трима. :wink:
<br />
възмутително ли е?
« Отговор #7 -: Септември 13, 2005, 13:06:46 pm »
оооо,мнооого ти благодаря,щастие и успех на всички!!!Важно е да вярваш и да не спираш да опитваш,а да вярваш можеш в това,което ти се струва наи-правилно или лесно приемливо за теб,нали?
Като сме БЕЗДЕЛНИЦИ,да не сме БЕЗ ПРАЗНИЦИ !!!
*
възмутително ли е?
« Отговор #8 -: Септември 13, 2005, 13:34:43 pm »
И аз да се изкажа по въпроса. Изобщо не вярвам в гледачки и баячки, но когато чуеш това, което искаш наистина ти се повдига духа, макар и за кратко :wink:
Аз имах един случай миналата година. Качих една жена на средна възраст на стоп, през цялото време тя говореше, разказа ми за дъщеря си, която учи във Франция, разпитва ме къде живея от къде съм, какво работя и т.н. На всички въпроси отговарях максимално кратко, т.е. никаква информация за мен, която да й подскаже каквото и да било за проблема ми. И малко преди да слезе, явно видяла халката на пръста ми ме попита дали съм омъжена и дали имам деца и аз казах, че съм, но нямам деца. Точно преди да слезе, жената ми каза, да не се притеснявам, ще имам близнаци-едно момченце и едно момиченце :lol: На което аз само казах "Дано", но незнам с какво недоверие съм я погледнала, защото тя каза "Ще видиш, че ще е така, аз съм добра жена и каквото съм казала все е станало". Та дай боже да е така, сега стоя и си чакам близнаците, и се чудя кога ли ще дойдат :?  :roll:
Иначе вярвам в медицината и аз като Роминагам мисля, че когато човек знае какво иска и не спира да го преследва, прави всичко последователно, рано или късно стига до заветната цел. А никоя от нас не е скръстила ръце и да чака нещата да се случат, така че момичета, рано или късно ще успеем, дай боже да е по-скоро :)
Re: възмутително ли е?
« Отговор #9 -: Септември 14, 2005, 15:44:19 pm »
Цитат на: fanni
Може някой да се възмути на въпроса ми,но много искам да попитам.Ходил ли е някой при гледачка за проблемите си?

Сега пък гледачки?!!! 8O
възмутително ли е?
« Отговор #10 -: Септември 14, 2005, 15:49:35 pm »
Аз съм раздвоена по въпроса. В смисъл хем сърби, хем боли :roll:
исками се да отида, но от друга страна си мисля ами ако ми каже нещо неприятно - какво ще правя тогава :?

Всеки край е едно ново начало!
Човек е толкова голям, колкотo са големи мечтите му!
възмутително ли е?
« Отговор #11 -: Септември 14, 2005, 18:21:11 pm »
Ходих при една от Перник. Извади ми цял куп живак. И в къщи дори дойде да го маха от стаите, ама накрая я гледах по "Господари на Ефира"

:D  :twisted:
*
възмутително ли е?
« Отговор #12 -: Септември 14, 2005, 20:37:26 pm »
И аз ходих при една още по време оно както се казва  :D . Тогава не бяха толкова популярни гледачките като в днешно време. Бях доста малка и си спомням, че се чувствах много тъпо  :oops: . Само ме караше да и задавам въпроси, а аз си бях глътнала езика и нищо не можех да попитам. Толкова ми е стигал и акъла. Единственото нещо, което помня от казаните от нея неща е, че ще имам две момчета, които много щели да ме мразят  8O , незнайно защо  :? . Много гадно ми стана  :( . Тая, ако знае аз пък колко ще ги обичам и колко ги искам, дори те да ме мразят, само да се появят на белия свят. И това беше. От тогава не съм стъпвала повече при такива екземпляри.