Аз не съм ходила по врачки,но виж маика ми е парва кипра там!!!Мислиа си,че това сащо може да се нарече вид терапиа,нали все в нещо трябва да се вярва,нали "надеждата крепяла човека",а в нашето положение определено имаме нужда от вяра и подкрепа!
Спомням си например още преди години,още като неврастна студентка,когато не съм и подозирала ,че тези проблеми ще ми доидат на главата,имах един колега ,астролог,които ми каза,че ще имам проблеми сас забремениаването,но в краина сметка съм щиала да имам момиченце.Познаите колко му обарнах внимание тогава,много странен тип,интелигентен до маниакалност и един такав вглабен в себе си,при това ми го израси,без да сам го питала или молиа за нещо.Човек вярва някак си избирателно,не мислите ли?Пак и от друга стана,аз съм учила психологиа и точно тези врачки,гледачки,баячки ни"изяждат хляба",тарся други обяснениа и все пак...и все пак...Според астроложката на маика ми,ще забременеиа тази година около рождениа ми ден,тои е след около месец,а точно тогава долу/горе ми предстои нова инсеминациа....Ооох,наи-после го казах,кажете ми че ще се :blowingdust: cбадне,нали,нали?!