Весела седмица и от нас! Аз съм на морето от 4 дена и плаж още не съм видяла от любимата си свекървещица
До гуша ми дойде, та се надявам поне някъде извън България да ми се отдаде да заведа Алекс на плаж. Иначе малкия стъпи веднъж, но се оказа голям чистник
През цялото време хленчи и искаше да му чистим краката и ръцете от пясъка
Да не говорим, че морето и водата, за която ме беше страх, че не мога да го опазя, изобщо не го привлякоха
И аз имам идея да пратя моя рошльо да участва нейде, ама нямам нерви да търся и да се занимавам
Лейди, аз още го проверявам и скачам, предполагам че дълго няма да спра. Параноята и психясването си го има
Не знам кога ще ме пусне, вероятно чак като отиде да живее другаде
Джамка, ние сложихме Priorix, но лекарката която проверява малкия тук каза, че няма наблюдение за нея, тъй като почти не я слагали. Знаела за нея, че дава доста странични ефекти. При нас слагането премина с висока температура - 38-38.5 и с повръщане, киселене. Общо взето всички казват, че не са приятни точно тези ваксини, но няма как. Общо взето знам, че за тази и менингококовата трябва да се наблюдава доста внимателно и да се следи за температура веднага след самата ваксина.