0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Още не мога да го преживея
« Отговор #20 -: Август 08, 2007, 14:22:15 pm »
 :balk_145:Какъв рев му ударих пак сега.Преди малко се засякохме в един чат с него,исках да го питам как и да му кажа за лечението,но той ми каза само,че няма време да се занимава с глупости,каквото било било  и сега бил много щастлив.И излезе.След малко ще се обадя на Д-р Даскалов да се консултирам с него дали трябва да отида на преглед и ако трябва утре ще отида.Дори  и да не трябва аз искам да се прегледам за мое спокойствие.А можете ли да ми кажете усложненията след аборта по принцип как могат да се установят?Могат ли при нормален преглед и кога се появяват те?Веднага след аборта или може и известно време след това?И съм решила вече да не си губя времето и да не продължавам да се самоунищожавам и да си пропилявам живота заради човек,който не заслужава.Добре,че сте вие да ми вдъхвате кураж.Благодаря на всички и много усмивки :wink:

:bighug:

« Отговор #21 -: Август 08, 2007, 17:13:10 pm »
Момичета,обадих се на Д-р Даскалов.Каза ми да пия 5 дни Дуфастон и трябва да ми дойде до 10-я ден.Ако не ми дойде да отида на преглед.Но се чудя дали да не отида още утре?
« Отговор #22 -: Август 08, 2007, 18:02:05 pm »
А, така, Вили,
Стягай се и горе главата. Д-р Даскалов ще излекува усложненията и ... там не зная с хламидиите до къде стигна в лечението.
А другата болка ще си я излекуваш сама и може би с наша помощ.
Хайде, погледни навън! Дърветата са зелени, слънцето пече и птичките пеят.
Абе с една дума: ЖИВЕЙ! :balk_177:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #23 -: Август 08, 2007, 19:03:28 pm »
Ще започна да го пия от утре сутрин,но все пак реших да отида утре и на преглед да се успокоя,че всичко е наред.И без това искам да отида и на очен лекар.А пък хламидиите-имам още 3 хапчета,попитах и доктора за изгубеното хапче,каза ми,че няма проблем.Каза след 2 седмици да отида за изследване,дано всичко да е наред.Каза,че болката може да се дължи на тях.А иначе само да мине ходенето по лекари и се вземам в ръце и ще гледам да се поуспокоя и да започна живота си наново.
 :wink:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #24 -: Август 08, 2007, 19:57:54 pm »
А иначе само да мине ходенето по лекари и се вземам в ръце и ще гледам да се поуспокоя и да започна живота си наново.
 :wink:

:D :D :D Ей,т'ва е приказка вече!Браво на момичето!Много цунки от мен и прегръдка за подкрепа! :D
« Отговор #25 -: Август 08, 2007, 21:07:38 pm »
Мерси и от мен много цунки и прегръдки.Утре отивам на преглед и като се прибера ще ви пиша.
 :bighug:
« Отговор #26 -: Август 15, 2007, 21:19:57 pm »
Вили,хва6тай се в ръце и напред.Вси4ко 6те се подреди и 6те си дойде на мястото.Станалото станало,а всяко зло за добро.Господ си знае работата.Съвета ми е да не се отказва6 от сре6тите с психолог периоди4но.В много крехък период си,и по/добре да ти помогне някой да излезе6 от дупката.И говори пове4е с приятели,опри се на не4ие рамо.Не се изолирай.Какво стана с прегледа?
« Отговор #27 -: Август 16, 2007, 09:04:55 am »
Вили, за твое добро - гледай колкото се може повече да избягваш всякакви срещи с това момче, с което си била вкл. и чат. Само ще се разстройваш излишно. Той явно изобщо не се интересува от твоите проблеми, а може би и не иска да знае. Безсмислено е да си губиш времето и здравето, мислейки за него.

Излизай с приятелки, занимавай се с нещо и лека по-лека ще се почувстваш нов човек.
Вярвай, че хубавото предстои! :bighug:
« Отговор #28 -: Август 16, 2007, 15:47:46 pm »
Вили много съжалявам за трагедията ти ,но знай че след лошото идва хубаво,и на твоята улица ще изгрее слънце.А що се отнася до твоя приятел ,защо изобщо се опитваш да контактуваш с него ,избий си го от главата ,може да ти е трудно ,но е за твое добро,след всичко ,което ти е причинил ,няма място в твоя живот.А ти лекувай се и скорошно оздравяване.Времето лекува,ще срешнеш друг ,който ще те обича истински мила и тогава всичко ще се нареди както ти го желаеш.Горе главата ,ние сме с теб и ще те подкрепяме!! :bighug: :balk_21:
« Отговор #29 -: Август 16, 2007, 20:15:39 pm »
Горе главата миличка! Не се отчаивай и се опитай да гледаш напред. Много банално звучи, но повярвай ни - след време ще мислиш различно. Сигурна съм, че знам какво изпитваш. Вярваш, че няма никой друг като него, че той е твоят живот, не намираш смисъл в нищо без него. Да, до един момент е така - за съжаление.  Нашите думи няма да намалят болката ти, но ако наистина ни повярваш ще я понесеш много по-лесно. Излекувай и душата и тялото си. ...А след време ще се чудиш сама на себе си ...  Но това са уроците на живота :BangHead:  :BangHead: :BangHead:  Ще намериш своето момче и своето щастие - търси го както със сърцето, така и с разума. Някъде то те чака. Може би не днес или утре, но то е някъде пред теб и чака да го потърсиш. :bighug:

« Отговор #30 -: Август 29, 2007, 15:39:01 pm »
Здравейте,милички :)Много ми липсвахте.Аз съм вече по-добре.След доктора отидох на почивка в Нареченски бани за укрепване на нервната система,но не можах да използвам много процедури,защото бях неразположена,но все пак бях щастлива,че поне ми дойде.Миналият ден бях при Д-р Даскалов за да си направя изследвания за хламидиите,микоплазмата и цитонамазка.Резултатите ще станат до няколко дни,дано всичко е наред.Сега пък имам гъбички и се лекувам с Мукомакс и промивки с Тантум Роза.Но след всичко лошо ми се случи и нещо хубаво :)Запознах се с едно момче,с което много се харесахме,но сега пък проблема е,че не мога да се отпусна напълно, а мисля,че мога да му имам доверие.Незнам как да преодолея този страх.
*
« Отговор #31 -: Август 29, 2007, 17:45:15 pm »
Вили, радвам се че си по-добре   :)
Колкото до новото момче, не се притеснявай, с времето нещата ще си дойдат на мястото, ако той е правилния за теб ;)  :cupid: :dance2:
« Отговор #32 -: Септември 05, 2007, 13:47:03 pm »
Момичета,вчера се обадих на Д-р Даскалов и всичко е наред,всички резултати са отрицателни :wink:Чак не мога да повярвам,че и хламидиите ми са изчезнали от един път.Обаче пак се появи друго.Вчера получих някакво кръвотечение,което си продължава и днес,все едно,че пак ми е дошло.Възможно ли е при положение,че ми свърши на 22.08,страх ме е да не е кръвоизлив,или пък да не е от Дуфастон-а.Обадих се на доктора и той каза,че трябва да отида на преглед,но в момента не мога.Мислите ли че е нещо сериозно или е нормално след аборта да е така?
« Отговор #33 -: Септември 05, 2007, 14:30:26 pm »
няма кръвоизлив, който да е "нормален",още повече след М.
Можеш, не можеш, трябва да намериш време за преглед.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #34 -: Октомври 23, 2007, 21:25:38 pm »
Мили4ка,4ак сега попадам на темата.Преживявам го и знам какво ти е било.Аз като казах на мъжа ми 4е пак сме бременни,щото имам един спонтанен аборт преди година,бяхме скарани и знае6 ли кво ми каза-махни се от тук,не искам да ставам татко,при което останах без думи,разтреперих се и рев,рев...Сега сам в 8г.с,но не се вижда бебе,пак сам сама без морална подкрепа даже...маи съм в голямаааа депресия,6е го преживея :bighug:
*
« Отговор #35 -: Октомври 24, 2007, 17:36:18 pm »
Мила vesity, Аз смятям, че мъжете принципно са малоумни. Не обръщай внимание сега на това, грижи се за себеси и за бременността си, пък ще дойде ден да се изравнят везните. Прегръдки от мен! 

Косето е на небето.
« Отговор #36 -: Октомври 24, 2007, 22:43:51 pm »
Не мога да повярвам, че има такива мъже.  :balk_134: Тц, тц...
« Отговор #37 -: Октомври 26, 2007, 01:36:17 am »
Има, мила и сега ми предстои развод,поради ,,сексуални разли4ия,,вместо да е до мен то4но сега,когато имам най голяма нужда от подкрепа,утре сам на узи да видим дали няма да е кухо яйце този път...Успех на вси4ки и много :bighug:от мен
« Отговор #38 -: Октомври 26, 2007, 12:45:57 pm »
Цитат
вместо да е до мен то4но сега,когато имам най голяма нужда от подкрепа,утре сам на узи да видим дали няма да е кухо яйце този път...Успех на вси4ки 
Vesity, има една такава мисъл"Този,който те разплаче-не заслужава сълзите ти.А този,който ги заслужава-никога не би те разплакал!" Желая ти много късмет- вземи правилното решение за теб :balk_103: Желая ти от сърце да се случи това,което искаш :bighug: :bighug: :bighug:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #39 -: Октомври 26, 2007, 19:24:46 pm »
Благодаря ти Sugari,за милите думи,наистина е така.Днес ходих на узи,сега съм била в 8г.с.Видях малкото 4ове4е и как бие сър4ицето му,така ми домиля,4е се ревнах от умиление,радост и тъга едновременно,понеже ще съм самотна майка,но ще се справя,ще намеря сили,длъжна съм просто,заради малката душица в мен-сега за мен това е най-важното.Успех на вси4ки,горе главите и вярвайте в доброто-надеждата умира последна :bighug:и :balk_602:от мен