хаха и аз бях ходила при една. Уж я бяха давали и прехвалили по една от телевизиите, която не била врачка, а се молела на Господ и разговаряла с него. "Направи" го пред мен, на смесен турско-български език и каза, че скоро ще имам детенце (момче) и за нея било детска игра да го "измоли", докато за приятелката ми (мъжът й ни заведе там и тя се сети кой е), било много трудно, почти невъзможно и няма да й дава напразни надежди (тя е с поликистоза). И ми вика "всичко ти е наред, тука има някаква тръбичка, но ще си намериш семе от кратуна, ама от горчивите, три ще вземеш, ще ги изпечеш и стриеш, и 3 дни, когато ти дойде М, от 1-я ден, всяка сутрин ще гълташ по 1. То ще ти тече много обилно, но така трябва да е. Следващия месец, ще ти закъснее и да се молим, по-следващия, да не ти дойде. Целта е да го спрем." Колко съм се чудела на тези думи, познавайки на теория процеса на забременяване, но си признавам, направих го. То в копнежа за дете, човек на всичко е готов. И пита занесох в църквата, по нейна препоръка, и с едни жълтъци и едни брашна, пак по нейно препоръчване се завивах 3 дни по ред.
Боже, като си помисля, колко наивна съм била.
УЖАС