Здрасти Грейси, мислех си за теб
Съжалявам много, че ти е паднала темп.
То и моята пое курс надолу, като гледам, но има още 2-3 дни, да видим
Благодаря ти много за разясненията за лекарствата, много ми е полезно да чуя от личен опит впечатления, щото докторите все казват, че нямало да спре М.
Да ти кажа, струва ми се тази схема за ЛФ е малко по-разтеглива. Вчера пак питах докторката кога да спра дуфастона, щото не бяхме го говорили това, питам "с последната инжекция на 15 ден след инсе да го спра дуфастона", отговори ми " амиии него можеш
и да не го спираш,
той няма да забави идването на М". Първоначално със схемата спомена да отида на преглед на 12.10., а сега я попитах пак - мм ела една седмица след последния прегнил (15.10.). Та мисълта ми е, че явно няма задължителни неща във втората половина.
И аз мисля, че последната инжекция няма да я слагам, останах с впечатление от лекарката докато ми пишеше схемата, че тя е малко "евентуална". (Каза, а бе ако не ти дойде, слагаш я и тази, а аз имам ЛФ 15-16 дни, та едва ли ще ми дойде на 15-ти ден).
Другият месец пък мисля да пробваме без прегнил. Нещо много ме натовари - въобще не съм сигурна, че ми е необходим, а само се притеснявам да не си навредя, без нужда. Температурите са ми същите, както и без лекарства.
Грейси, ти прави ли домашен тест? Ще взема да пробвам след някой ден, да видя при мен ще има ли остатъци от прегнила, които да дадат +.
Поздрави