По сте4ение на обстоятелствата си карам по4ивката с наши приятели.По4ивката ще бъде 1 месец,минала е една седмица,а на мен ве4е взе да ми се отщява да имам дете.
Нашите приятели имат дъщеря на 8 години и е толкова лигава,4е заради нея ми се налага да лъжа 4е не ми се ходи на плаж,4е не ми се яде за да не ходя с тях да ям и т.н.Най-ло6ото е 4е стаите ни са една до друга ,а терасата е обща.В4ера направо ми се реве6е.Това дете откакто се е родило го гледат 2 баби и 2 дядовци.Таткото обикновено не работи в града и в годината му се събира да я види 5-6 пъти.Когато е при нея се сещате за каква гузна съвест говорим и за какво лигавене.Мама по цял ден е на работа и живее при родителите си.Като се върне от работа се нахранва и си ляга.Сега родителите й по4наха да й правят проблеми за това,4е не си гледа детето и тя ре6и да го вземе на по4ивка,но преди месец това не влиза6е в плановете.
Детето е на 8 години и тежи 40 кила.Аз съм на 25 и тежа 50.Само яде и спи.Наяжда се и заспива.Най-лошото е 4е вси4ко става с хлен4ете и мрънкане.Като й се прияде и край, ние веднага трябва да тръгнем към ресторанта.Като се наяде и край,ведна га трябва да си ходим,4е на лигавето му се приспива.Каквото каже тя,това става.Едно дете на 8 години ни разиграва 4 4овека.Няма да и се скарат,няма да я напляскат.През живота й един шамар не е изяла.Затова пък ве4е аз взеех да й се карам. Няма като другите деца на плажа да се сприятели с децата,само седи до гъза на маика си и хлен4и ,а тя с непознати хора не говори.Срам я е!Майка си я прави на луда,а ина4е се 4ерви като домат и 4ак не може да си поръ4а една вода като е жадна.
Общо взето една седмица живота ми се върти около яденето и около това малко моми4енце.Просто не мога да ви опи6а за какво става дума.С мъжа ми само я коментираме и гледаме как да се скатаем и ве4е става о4евидно,4е ги отбягваме.Само да й 4уете глас4ето
.В4ера я хвана грипа и запо4на да дрищи и повърна.Веднага наизкарах лекарствата,ходих до аптеката,а майка й вика:А,то ще й мине.Запо4на да повръща яко и маика й тъкмо се накани да й даде хап4е и малката заспа.Не й дадоха хап4ето да не я будели.Ние с моя се ядосахме и излязохме.Прибрахме се в 4 сътринта , а това дете още повръща6е.И двамата с мъжа ми предната седмица изкарахме грипа и знаем за какво става дума.
Знам,4е моето дете няма да бъде такова.Знам, 4е отстрани е лесно да се говори и да се дава акъл,но тези хора с всяка своя дума правят гре6ка във възпитанието й.Първите дни си мислих ,4е може би аз не съм готова за дете,4е изобщо не ставм за майка и заради това и бебето да не става.4увствам се виновна предвид желанията ни за дете и смесените ни емоции в момента.Знам 4е децата не са кукли на конци и не може6 да о4акваш да бъдат това което ти иска6,но първите 7 години наистина си казват думата.Тези на6и приятели са връсници на мъжа ми и са по-големи от мен с 8 години,но в4ера когато малката се разболя,маика й не знае6е какво да прави.Постоянно повтарят,4е не било хубаво да има6 дете и 4е нас това ни 4акало.Те знаят,4е правим опити и 4е не става и госпожата с философски тон ме ъспокоява:Какво се притеснява6 бе?Живейте си живота,хи4 не ви трябват деца.
Ооох,как 6те издържа?!
4увствам се емоционално изтормозена!