Имам няколко питаниа и ще бада много благодарна на всички,които успеят да задоволят любопитството ми и бъдат благосклонни кам невежеството ми!
Парво,влияят ли честите смени на географските и климатични условиа?Имам предвид,че в последните години(това савпада и с безплодните ни ЗА СЕГА опити за забременяване)непрестанно сме в движение,сменяме даржави,континенти,климати и географски ширини,в ряг на Слоновата кост боледувахме по 2 пати(и двамата)от малариа,понякога ми се е случвало в рамките на една седм.да премина 2 пъти екватора и саответно да обаркам сезоните...Менструациата ми,обаче никога не ме е изоставала,наи-много да ми закаснэ(или подрани),с 4,5 дни.
Преди около 4 месеца ми махнаха киста от десниа иаичник(така наречената шоколадова),според гинеколога ми ,не особено тежак случаи,на следващиа месец ми направиха инсеминациа(неуспешна),според доктора,заради ненапълното вазстановяване след операциата.Сега хормоните са в добро састояние,но миналиа месец отложихме инсе.,фолик.не бе много нарастнала ,считано кам 13 ден от цикъла.Също имам и проблем с високата кръвна захар,около 6,8:7,2,това влиае ли?
Сега пиа лекарства,витамини,алое и се готвя за следващата инсеминациа.
Имам вяра на моят доктор,но искам да чуя какво мислите и вие,кажете ми го НА БЪЛГАРСКИ!!!
Писала съм и преди дни вав форума за проблемите си и съжалявам ако отегчавам някого.тук обаче нарисувах общо взето цялостна картина на састоянието си,пък и нали"повторението било маика на знанието",ее,някои казват "...и бащана...незнам си какво си",но кои го е еня!!!