0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Въпрос за сурогация
« -: Август 11, 2007, 16:04:46 pm »
Zdraveite na vsi4ki ot foruma,

Kazvam se Tatyana i sum ot Varna,omujena sum ot 2 godini i imam sin Viktor  na 1g.9m..Imam edin vupros po to4no zapitvane dali e vuzmojno:
Iaicekletka ot jenata i spermatozoid ot muja da se opolodiat i da se iznosi gotovia embrion ot drug 4ovek ,za6toto na jenata problema i e 4e ne moje da si iznosi bremennosta
Moje da zvu4i mnogo idiotski i tup vupros no s tezi novi tehnologii i az se poburkah  ot vsiakade

Blagodaria predvaritelno ako niakoi mi dade otgovor makar 4e znam 4e ne sum za tazi tema

Pozdravi it men i semeistvoto mi
*
Re: Въпрос за сурогация
« Отговор #1 -: Август 11, 2007, 18:18:27 pm »
Като за начало пиши на кирилица,ако искаш някой да те чете!
« Отговор #2 -: Август 13, 2007, 10:07:07 am »
Доколкото знам от подобни теми тук в България това е незаконно. Възмоножност за сурогатна майка има в Англия, Белгия и САЩ мисля..
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Август 13, 2007, 10:34:24 am »
технически е възможно, но в България това не е уредено от закона.
защо жената не може да износи бременността, установена ли е причина и нелечима ли е тя?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!