0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Много пъти си мисля за това. Моето малко момиченце се роди преди малко повече от година със секцио. Беше разположена седалищно и нормално раждане беше невъзможно. След операцията разбрах, че плацентата ми е била отлепена, а аз самата нямах никакви признаци, които да ми подскажат, че нещо не е наред. Броени часове, а може би минути са ме деляли от най-лошото. Но благодарение на екипа от лекари, които ме оперираха, моето детенце се роди живо. Имало е изменения от нормалната среда, в която е растяло детето ми в матката, неща, които е трябвало да се отстранят. Докторите се справите чудесно. Благодаря ви, д-р Симеонов, д-р Матеев, и целия ви екип.
Трябва да ценим живота, той е най-скъпото нещо на света. Господ ми даде моето слънце, което сега озарява дните ми и е смисъла на моя живот.
Обичам те, мое малко ангелче!!!
Tatyana Atanasova
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Детенцето ми се роди живо, благодаря на Бог за това
« Отговор #1 -: Август 13, 2007, 17:35:37 pm »
Поздравления за теб и екипа дарил те с рожба!
Бъдете здрави! :ballons:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #2 -: Август 13, 2007, 18:13:37 pm »
Да ти е живо и здраво детенцето и да те радва  :blowingdust:
*
« Отговор #3 -: Август 13, 2007, 18:37:21 pm »
Всичко това е чудесно! Поzдравление zа бебето и дано всички лекари са толкова добри!
Само дето аz не виждам никаква връzка с тоzи форум. Темата по-приляга zа бг-маммата.
*
« Отговор #4 -: Август 14, 2007, 09:33:49 am »
Здравей мила,
Да ти е живо и здраво детенцето ти и много да те радва! Да си живи и здрави и докторите. Пожелавам на всички от форума по едно такова ЧУДО!
УСПЕХ и КЪСМЕТ !
 :bighug: :bighug: :bighug:
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #5 -: Август 14, 2007, 09:37:47 am »
И аз мисля, че темата не е за тук. Или поне поднесена в този й вид не е за тук.
Но това е само моето мнение. Ако смятате, че имаме нужда от тема, в която всяка мама да благодари на екипа, който я е израждал... добре. За съжаление при много раждания, ако лекарите не реагират адекватно, може да се стигне до фатален край както за бебето, така и за майката. И така е било преди 70 години. Предполагам, че не са нужни доказателства за това. Ако някой иска - страницата на НСИ е на тяхно разположение.
Но днес вече не е нормално да умират бебетата и жените заради немърливо отношение на екипа. Не са направили геройство, че са напрвили операция. Даже представете си СЛУЧАЙНО са улучили и момента. Може и да са добри лекари, но са работили с пропуски. За какво им благодариш по-точно. Че за малко да изпуснат бебето ли?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #6 -: Август 14, 2007, 09:47:16 am »
Вече бях започнала да си мисля,че нещо на мен не ми е в ред,щом си мисля,че тази тема определено не е за тук.
Всички се радваме, че бебето ти се е родило живо и здраво, поздравления за екипа.Но наистина бг-мамма е много по-добра среда за благодарене на екип.
А за смъртността при ражданията, за съжаление все още се среща.Тия дни чух по радиото в съседния офис, че за 2 седмици 2 новородени са починали във Варна, но тъй като вс епак радиото е в съседство не чух никакви подробности.Пък и в темата на Нова май позачестиха разследвания на починали родилки.Ами аз за това живот и здраве да стигна до раждане няма да се оставя тук на Разградските касапи(кумицата ми я шиха отдолу около час след раждането без никакви обезболяващи)и ще си отида в някоя частна клиника.И там има някакъв риск, но поне ще знам,че екипа си е свършил работата като хората.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #7 -: Август 14, 2007, 13:19:53 pm »
Ами аз за това живот и здраве да стигна до раждане няма да се оставя тук на Разградските касапи(кумицата ми я шиха отдолу около час след раждането без никакви обезболяващи)и ще си отида в някоя частна клиника.И там има някакъв риск, но поне ще знам,че екипа си е свършил работата като хората.

ЕЕЕЕЕЕ, Мими, много бебета са се родили живи и здрави в Разград.
Недей така.
 8O

А тая дума "касапи" хич не е подходяща.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #8 -: Август 14, 2007, 14:11:04 pm »
Ами аз за това живот и здраве да стигна до раждане няма да се оставя тук на Разградските касапи(кумицата ми я шиха отдолу около час след раждането без никакви обезболяващи)и ще си отида в някоя частна клиника.И там има някакъв риск, но поне ще знам,че екипа си е свършил работата като хората.

ЕЕЕЕЕЕ, Мими, много бебета са се родили живи и здрави в Разград.
Недей така.
 8O
А тая дума "касапи" хич не е подходяща.

Права е - и частната клиника не ти гарантира, че няма да попаднеш на касапи. Така че си кажи истинската дума - гинеколози. И няма нужда да ги обиждаш повече. Ние ще те разберем, а те все едно няма да те разберат и в двата случая.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #9 -: Август 14, 2007, 14:35:07 pm »
Това, че много деца са се родили живи и здрави в Разград не го оспорвам.Просто явно моето обкръжение е такова, че на всяка и се е случило нещо изключително неприятно(като например да чакат да свърши финала на Биг Брадър 1, за да и направят цезарово сечение докато момичето седи овързано на масата и тоновете на бебето се губят) и не бих желала да рискувам живота на бебето, което съм чакала толкова дълги години, само за да спестя някой лев.Предпочиотам да си платя в частна клиника, поне аз не познавам недоволни.Масово в Разград жените ходят да раждат във Варна и Русе.Едва ли е от суетност.
Нали така, Жени?
И все пак темата не беше за това къде предпочитат да раждат жените, нали?
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #10 -: Август 15, 2007, 00:02:58 am »
Аз се засегнах на "Разград".

А такива лекари има навсякъде - и в частните клиники,
и в София, и във Варна.
Вервай ми.
 :wink:

А ти като имаш излишни 900 или 1000 лв. - давай им ги.
Айде няма да се караме сега я.