0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: До момичетата от Стара Загора
« Отговор #20 -: Септември 03, 2007, 22:29:51 pm »
Благодаря ви момичета за инфото,ще пиша допълнително ако се сетя нещо.
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #21 -: Септември 03, 2007, 23:26:12 pm »
здравей миличка.само едно ще ти кажа не си губи времето в стара загора,няма смисъл тук загубих 8 години,ориентирай се другаде аз ходя в софия при док стаменов и съм много доволна.
*
« Отговор #22 -: Септември 04, 2007, 17:55:18 pm »
Момичета бихте ли ми казали къде в Стара Загора има лаборатория в която да си направя тези изследвания (и да работи в почивни дни):
Рубеола, токсоплазмоза, CMV, Хепатит В и С; хормони - DHEA-S, SHBgq Androstendion (дано правилно съм го прочела), Антифосфолипидни антитела NK клетки
Много е тъжно когато виждаш как твоите мечти се сбъдват на някой друг
« Отговор #23 -: Септември 04, 2007, 20:30:04 pm »
DHEA-S не се прави в Стара Загора, имунологичните също са под въпрос, останалите можеш да пуснеш в ритъм, но все пак се обади да попиташ. Там е малко по-скъпичко, ако устискаш до понеделник, отиди в поликлиниката на ВМИ.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #24 -: Октомври 27, 2007, 13:17:37 pm »
  Момичета ,бихте ли ми казали къде в Стара Загора се прави изследване на Инхибин-Б,за мъжа.
  И още нещо-имате ли някави впечатления от Д-Р Радоев(уролог е)
  :)
*
« Отговор #25 -: Октомври 27, 2007, 17:05:49 pm »
Когато ние търсихме къде в Стара Загора да направим Инхибин Б, не намерихме такава лаборатория, която да го работи. И го направихме в Писанец в Пловдив.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #26 -: Октомври 27, 2007, 17:20:00 pm »
Този Радоев е същия, който твърди, че мъжа е само тестостерон и ме обяви за луда, че съм искала да излседвам "женски" хормони при Ники  :x Всъщност, той твърдеше дори, че проблема не било варикоцелето, щото било малко и мъжа ми имал хормонални проблеми /каквито той реално нямаше/. Аз не препоръчвам, ако е за операция- доктор Гео Цировски
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #27 -: Октомври 27, 2007, 17:47:07 pm »
  Мерси за инфото ,все пак преди колко време е било това ,Puhi?
  Mini,при нас диагнозата е друга,но исках да знам доколко да се доверявам.Според него ,при положение ,че мъжът има малки тестиси(поради прекарана заушка),няма нужда да се търсят други причини за лошата СГ :?
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #28 -: Октомври 27, 2007, 17:54:07 pm »
Аз не бих се доверила- пишете на Мели да ви даде координати на д-р Дечев от Пловдив и нека той се изкаже.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #29 -: Октомври 27, 2007, 17:58:57 pm »
   Имам си и аз едно ум! :) Тука май всички сме на един акъл.
  Нека си направим заплануваното и после ще я гледаме....
*
« Отговор #30 -: Октомври 27, 2007, 18:04:56 pm »
Ами ние го изследвахме миналата година, май-юни беше сякаш. Ама що ли си мисля, че нищо не се е променило от тогава?