0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
До момичетата от Стара Загора
« -: Август 13, 2007, 21:18:31 pm »
Търся добър гинеколог за феталната морфология. Благодаря предварително  :D
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: До момичетата от Стара Загора
« Отговор #1 -: Август 13, 2007, 22:57:30 pm »
д-р Даскалов в Пловдив- друго по-подходящо и по-наблизо няма. ФМ в Сз не се практикува. Пък някой път като се престрашиш може да се видим да ти обясним кое става и кое не в нашия град.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Август 14, 2007, 07:04:12 am »
д-р Даскалов в Пловдив- друго по-подходящо и по-наблизо няма. ФМ в Сз не се практикува. Пък някой път като се престрашиш може да се видим да ти обясним кое става и кое не в нашия град.
:good_post: :good_post: :D
*
« Отговор #3 -: Август 14, 2007, 12:10:29 pm »
Е какво има да се страхувам. Казвайте кога и къде и съм на линия  :P
Няма да ме ядете я  :D
А какво мислите за д-р Цонева като специалист. Чувам за нея и много хубави и много лоши неща
« Последна редакция: Август 14, 2007, 12:46:29 pm от kisskotkata »
« Отговор #4 -: Август 14, 2007, 13:19:03 pm »
Не съм от Стара Загора,но Пловдив не е чак толкова далечко,затова и аз ти препоръчвам д-р Даскалов,ще останеш доволна от професионализма му.
*
« Отговор #5 -: Август 14, 2007, 18:25:40 pm »
Е какво има да се страхувам. Казвайте кога и къде и съм на линия  :P
Няма да ме ядете я  :D
А какво мислите за д-р Цонева като специалист. Чувам за нея и много хубави и много лоши неща
Ами в петък /17,08/ ще се събираме. Добре дошла си. Всички желаещи са добре дошли. За сега уговорката е за ресторант "Филибето", може би към 18,30 - 19 часа.

*
« Отговор #6 -: Август 14, 2007, 18:49:16 pm »
Чудесно. Ще гледам да се обадя на 2 приятелки които са с нашите проблеми, но все още се притесняват да говорят. Ако има някаква промяна в часа и мястото пишете :D
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #7 -: Август 16, 2007, 13:15:30 pm »
масата е запазена в петък след 18:30 на Филибето- за 10-12 човека в дъното на градината до входа на заведението, ще кажете че едно момиче с бебе я е запазила. Аз ще дойда може би след 19  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #8 -: Август 18, 2007, 09:20:13 am »
язък за барута   :wink:
*
« Отговор #9 -: Август 18, 2007, 09:25:54 am »
Ако това е за мен / гузен негонен бяга :D / вече писах в друга тема, че ме нападна летния грип. Повръщане в четвъртък вечерта и температура. На всичко отгоре чаках 4 часа пред кабинета на докторката и нямах сили. Иначе имах страшна програма за деня ама  нямаше как. Не се оправдавам ама нямаше как. Ще има и други срещи нали  :wink:
« Отговор #10 -: Август 27, 2007, 20:36:41 pm »
ще има! :D
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #11 -: Август 28, 2007, 00:04:19 am »
Момичета сега се връщам от Комиците. Дано и вие сте били там защото беше невероятно изживяване. Така не съм се смяла от мноооого време
*

adi

• 7710
« Отговор #12 -: Август 28, 2007, 21:02:59 pm »
Пропуснахме ги  :lol: :lol:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #13 -: Август 28, 2007, 22:10:19 pm »
някой не са- ма ме отзоваха преди да свършат, кърмачето не издържа повече от 2 часа без мен /по-скоро без цица  :D/
*

adi

• 7710
« Отговор #14 -: Август 28, 2007, 22:36:36 pm »
някой не са- ма ме отзоваха преди да свършат, кърмачето не издържа повече от 2 часа без мен /по-скоро без цица  :D/
:lol: :lol: :lol:апетитна момаааааааа
« Отговор #15 -: Септември 02, 2007, 16:27:43 pm »
Момичета бихте ли ми казали мнението си за д-р Салджийска от Ст .Загора????Някой ходил ли е при нея ???
*

adi

• 7710
« Отговор #16 -: Септември 03, 2007, 07:07:41 am »
Момичета бихте ли ми казали мнението си за д-р Салджийска от Ст .Загора????Някой ходил ли е при нея ???

Лично аз не съм била пациентка на д-р Салджийска,имам познати които са нейни пациенти,и са доволни.
Ако търсиш лекар за рутинен преглед,микробиология.........рутинните неща ,става като лекар! :DНо ако търсиш лекар в вързка с стерилитет,то в Стара Загора няма такъв специалист!!!!!Тогава бих ти препоръчала д-р Даскалов -Пловдив.Той е дин прекрасен лекар ,на който можеш да се довериш!!! :D :D :D
« Отговор #17 -: Септември 03, 2007, 19:23:39 pm »
Благодаря ти Ади ,значи има лаборатория ,така ли .Аз ще започна всички изследвания които може да ми направи след като бебчо не идва ,а после ще видя сигурно в Пловдив .А Салджийска дали прави и спермограми???
*

adi

• 7710
« Отговор #18 -: Септември 03, 2007, 20:38:08 pm »
Благодаря ти Ади ,значи има лаборатория ,така ли .Аз ще започна всички изследвания които може да ми направи след като бебчо не идва ,а после ще видя сигурно в Пловдив .А Салджийска дали прави и спермограми???

А неее,нямах точно това в предвид.За лаб.незнам,само казвам че става за рутинни прегледи. :D
За спермограма в никакъв случей няма да правиш в Стара Загора!!!!Спермограма задължително ще я направиш при Мели...д-р Даскалова.В Стара Загора няма достоверно място кадето да си направиш верна спермограма и да й имаш доверие.
« Отговор #19 -: Септември 03, 2007, 20:55:12 pm »
ето това са изследванията преди забременяване:http://old.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=159После трябва да видиш имаш ли овулация, проходими ли са тръбите и Спермограма, за мъжа ти която става най-бързо и лесно спрямо всички останали изследвания за теб.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]