0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kokipoki

От 1.6 години правим опит за бебе ама засега не става.Ходихме по разни генеколози, но няма резултат.Решила съм да посетим специалист по стерелитет.Гладех клиниките в сайта, но незнам на коят да се спра.Моля някой да ми каже някой добър лекар или клиника в София.
*
Re: моля дайте мнение за клиника "РепроБиоМЕД
« Отговор #1 -: Август 15, 2007, 12:43:57 pm »
Ами ако пуснеш търсачката на форума в действие, ще намериш много инфо за тази клиника.Аз лично не те съветвам да ходиш там, освен ако не си въоръжена с много нерви и много пари.Но това си е лично мое мнение.
Според мен посети д-р Владимиров или д-р Стаменов.
« Отговор #2 -: Август 15, 2007, 12:59:02 pm »
Препоръчвам Д-р Стаменов
Неуспеха не означава, че никога няма да успееш, просто ще ти отнеме повече време.
*
« Отговор #3 -: Август 15, 2007, 15:19:58 pm »
Изобщо не се захващай с тях! Момичетата са ти писали, или д-р Стаменов или Владимиров. Табакова е най-лошия избор!!!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #4 -: Август 15, 2007, 20:46:32 pm »
Табакова е най-лошия избор!!!

Подкрепям мнението!!!!!
*
« Отговор #5 -: Август 17, 2007, 14:42:17 pm »
Табакова е най-лошия избор!!!

Подкрепям мнението!!!!!
И аз.
*
« Отговор #6 -: Септември 14, 2007, 17:58:21 pm »
Моят съвет е все пак да посетиш клиниката и сама да прецениш дали това е твоят лекар или не! Аз съм бременна в пети месец с близнаци от първи опит инвитро при д-р Табакова и д-р Николов и съм изключително благодарна и доволна от екипа на Репробиомед. Познавам още много техни пациентки,които споделят моето мнение,но не посещават настоящия форум. Мисля,че мненията тук са изключително субективни и целенасочени "за" някои лекари и "против" други и затова почти престанах да влизам във форума. Решението е твое! Успех и късмет! :)
*
« Отговор #7 -: Септември 14, 2007, 18:02:21 pm »
Бих ти препоръчала Д-р Стаменов-клиника Малинов
« Отговор #8 -: Септември 15, 2007, 10:07:31 am »
Моят съвет е все пак да посетиш клиниката и сама да прецениш дали това е твоят лекар или не! Аз съм бременна в пети месец с близнаци от първи опит инвитро при д-р Табакова и д-р Николов и съм изключително благодарна и доволна от екипа на Репробиомед. Познавам още много техни пациентки,които споделят моето мнение,но не посещават настоящия форум. Мисля,че мненията тук са изключително субективни и целенасочени "за" някои лекари и "против" други и затова почти престанах да влизам във форума. Решението е твое! Успех и късмет! :)
Не са толкова субективни мнениеята, но след като вие успелите пациетни на тази клиника, не пишете, как ние четящите тук да разберем, че има и доволни.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #9 -: Септември 15, 2007, 14:48:52 pm »
Какво означава субективно мнение? Аз говоря от личния си опит, не по приказки на очевидци. Ако можем да спестим време, разочарование и пари на момичето, зашо да не го направим? Ако аз бях влязла преди 2 години в този форум щях да съм щастлива да си спестя двата опита при нея и бездушното отношение. Освен това има и момичета с такива потресаващи истории при нея, които просто ги е страм да пишат. Така, че съгласи, се HI, че щом преобладаващото мнение за тях е такова явно има защо. На теб ти желая успешна бременност!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #10 -: Септември 15, 2007, 16:01:00 pm »
Какво означава субективно мнение? Аз говоря от личния си опит, не по приказки на очевидци. Ако можем да спестим време, разочарование и пари на момичето, зашо да не го направим? Ако аз бях влязла преди 2 години в този форум щях да съм щастлива да си спестя двата опита при нея и бездушното отношение. Освен това има и момичета с такива потресаващи истории при нея, които просто ги е страм да пишат. Така, че съгласи, се HI, че щом преобладаващото мнение за тях е такова явно има защо. На теб ти желая успешна бременност!
Напълно съм съгласна с Роби!!!!!Аз също бях пациент на тези хора и още ме е ядче си изгубих време,нерви,пари........
По-алчни хора и по-непрофесионално отношение ,никъде не съм срещала!
« Отговор #11 -: Септември 15, 2007, 16:21:44 pm »
Моят съвет е да прочетеш тук отзивите на нейните бивши или настоящи пациентки и ще прецениш сама, аз имам 3 НЕуспешни опита при Табакова и Николов и дадохме  близо 18 000лв. пари без да имаше полза. Много съм съгласна с негативните оценки за клиниката, изказани до момента тук в темата и във форума въобще. Не толерирам избора им да разчитат на стара почти социалистическа слава на едни от "първите" в областта, но може би пък на последно място по решаване на проблемите на хората и последни по успеваемост, а може би пък са първи  по високи цени в областта.... просто намам какво друго да кажа, по-добре прочети във форума имаше доста теми, в които е ставало въпрос за тази клиника.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #12 -: Септември 15, 2007, 16:40:18 pm »
Ето това имам предвид !!! Заслужава ли си да пишеш,след като никой не иска да те чуе и да уважи твоето мнение,история и т.н.!?Миродавно ли е мнението на 4-5 момичета с негативно отношение към определен лекар и клиника, при факта, че пациентките там са много повече и не всички посещават настоящия форум!? Всеки има своята истина и не мисля,че нечие мнение и настроение трябва да влияе при избора на друг. Аз за себе си имам истината - в очакване съм на най-голямото щастие - две бебчета и съм леля на две деветмесечни момченца,появили се също благодарение на д-р Табакова и д-р Николов. Огромна благодарност от мое име и от името на сестра ми на целия екип от Репробиомед и пожелание за всички тук - да бъдем по-толерантни към мнението на другите! :bighug:
*
« Отговор #13 -: Септември 15, 2007, 16:50:33 pm »
Защо тогава искаш мнението ни
*
« Отговор #14 -: Септември 17, 2007, 11:52:30 am »
Заслужава ли си да пишеш,след като никой не иска да те чуе и да уважи твоето мнение,история и т.н.!?Миродавно ли е мнението на 4-5 момичета с негативно отношение към определен лекар и клиника, при факта, че пациентките там са много повече и не всички посещават настоящия форум!? 
HI ние знаем и уважаваме твоята история, мнение и се радваме на успеха ти искренно! Но приеми, че си от малкото щастливи изключения! А момичетата са много повече от 4-5 не само в този форум и пак казвам, че най-фрапиращите случаи (например на използване на чужд ДНК материал без съгласие) дори не са описани. Не е нужно да реагираш така. Ти каза какво мислиш, другите момичета също, нека момичето да реши за себе си. Това е. Успех!
« Отговор #15 -: Септември 18, 2007, 14:51:10 pm »
Ето това имам предвид !!! Заслужава ли си да пишеш,след като никой не иска да те чуе и да уважи твоето мнение,история и т.н.!?Миродавно ли е мнението на 4-5 момичета с негативно отношение към определен лекар и клиника, при факта, че пациентките там са много повече и не всички посещават настоящия форум!? Всеки има своята истина и не мисля,че нечие мнение и настроение трябва да влияе при избора на друг. Аз за себе си имам истината - в очакване съм на най-голямото щастие - две бебчета и съм леля на две деветмесечни момченца,появили се също благодарение на д-р Табакова и д-р Николов. Огромна благодарност от мое име и от името на сестра ми на целия екип от Репробиомед и пожелание за всички тук - да бъдем по-толерантни към мнението на другите! :bighug:
Много се радвам за теб HI и за сестра ти дано да има все повече като вас щастливки, желая ви успех, но от личен поглед аз докато посещавах клиниката близо година и нещо успях да видя само 4 жени, които идваха там и бяха бременни и една която идваше за второ, като първото и дете е било от инвитро пак при тях и това е през целия период на 1 година докато правих 3-те си опита там. Мога да кажа че доста често се налагаше да си вися с часове там и да чакам безкрайните опашки от хора, да не говорим за периода на стимулация , когато си сутрин , обед и вечер там неотлъчно. Сега като посещавам други клиники и виждам всеки път нови бременни и не по 1 и по 2 и мога да направя рязликата. Затова си направих за себе си изводите и като смених клиниката и докторите. Да не коментирам и други подробности от пейзажа , че ще стане много дълго писането. И все пак  късмет желая на всички и да има повече щастливи майки това е важното!  :cheerleader:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #16 -: Октомври 30, 2007, 19:08:37 pm »
Здравейте момичета, темичката е доста стара, но понеже в момента съм в процес на стимулация при д-р Николов и ме очаква ICSI за втори път при тях, затова я подхващам отново - просто искам да споделя своя опит. От 4 години съм тяхна пациентка и съм преживяла две операции, инсеменации, HSG-та и едно ICSI, да не споменавам за всички възможни изследвания, които сме правили. Мога да кажа, че нито една от процедурите не ми е натрапена, просто са ми предлагали какво можем да правим и всички решения съм взимала сама. Затова и това е едва второто ИКСИ за 4 години - просто аз си преценявам кога и за какво съм готова. Не случайно пиша това, тъй като следя всички мнения за тях. През всичките тези години съм се чувствала много комфортно в тяхната клиника и затова съм все още при тях. Отношението е било винаги перфектно, няма нещо което да не ми е било обяснено добре и винаги са ми давали възможност сама да направя своя избор. Да не говорим, че са ми правили много отстъпки в цените и са ме изчаквали с плащанията, ако съм затруднена. И двете ми операции бяха направени от д-р Николов и резултатите са много добри - не мога в никакъв случай да го нарека "некадърното синче". Аз съм лекар и имам много приятели и колеги в болници и клиники, т.е. имам голям избор! Но аз съм избрала него и клиниката, защото му имам доверие! С това, което пиша, не искам да обидя никого, защото всеки има своите причини за разочарование, просто споделям своя опит. Желая на всички страхотни бебчета и то много скоро! д-р Райчева

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
*
« Отговор #17 -: Декември 08, 2007, 14:10:34 pm »
Опита ми при д-р Табакова не е голям - имам 2 консултации, един преглед и пуснати изследвания. Благодарение на нея имам по-пълни изследвания сега, но мнението ми за клиниката и отношението там не е добро.
Персоналът, който взема изследвнията и дава резултатите сякаш го прави между другото. Впечатлението е за царящ хаос. Кабинета на лекаря е устроен за тяхно удобство, а не на пациента. Най-малкото като седнеш на стола за преглед се разкрачваш срещу вратата, което никак не ме кара да се чувствам удобно. Стреса от причините, поради които си стигнал до тях никак не е малък, но те или не го разбират, или са забравили за това. Не се чувствах конфортно и няма да ходя повече там.
Все още не мога да кажа, че съм открила своя доктор.
И тъй като при всеки е индивидуално, нека всеки сам прецени кой му допада.
*

karrii

• *
  • 47
  • Вярвам в Мечтите
« Отговор #18 -: Декември 19, 2007, 21:37:49 pm »
момичета много сте заядливи все пак всеки има право на мнение
« Отговор #19 -: Август 24, 2009, 12:14:23 pm »
Мнението ми за клиниката не е добро. Днес отидох да си получа резултатите от спремограмата и се оказа че е загубена. Дори още по лошо, по документи няма следа че съм си платил за услугата, въпреки че имам издадена касова бележка а в същия ден е в дневниците им са описани други две спормограми. Минаха ми какви ли не глупости през главата, но определено повече няма да се обърна към тази клиники. Съпругата ми също отмени часа си за днес.