Здравейте момичета, темичката е доста стара, но понеже в момента съм в процес на стимулация при д-р Николов и ме очаква ICSI за втори път при тях, затова я подхващам отново - просто искам да споделя своя опит. От 4 години съм тяхна пациентка и съм преживяла две операции, инсеменации, HSG-та и едно ICSI, да не споменавам за всички възможни изследвания, които сме правили. Мога да кажа, че нито една от процедурите не ми е натрапена, просто са ми предлагали какво можем да правим и всички решения съм взимала сама. Затова и това е едва второто ИКСИ за 4 години - просто аз си преценявам кога и за какво съм готова. Не случайно пиша това, тъй като следя всички мнения за тях. През всичките тези години съм се чувствала много комфортно в тяхната клиника и затова съм все още при тях. Отношението е било винаги перфектно, няма нещо което да не ми е било обяснено добре и винаги са ми давали възможност сама да направя своя избор. Да не говорим, че са ми правили много отстъпки в цените и са ме изчаквали с плащанията, ако съм затруднена. И двете ми операции бяха направени от д-р Николов и резултатите са много добри - не мога в никакъв случай да го нарека "некадърното синче". Аз съм лекар и имам много приятели и колеги в болници и клиники, т.е. имам голям избор! Но аз съм избрала него и клиниката, защото му имам доверие! С това, което пиша, не искам да обидя никого, защото всеки има своите причини за разочарование, просто споделям своя опит. Желая на всички страхотни бебчета и то много скоро! д-р Райчева