0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните - 8ма част
« Отговор #300 -: Август 28, 2007, 21:20:51 pm »
лелеле ужас наха ,песа има ли книжка за ваксините (които се правят за ку4ета),отиваи в барза помо6т да пита6...А на тебе тази ваксината противтетанос  през последните 10 години не ти ли е слагана?Ако я има6 -няма проблем ,по принцип   се повтаря на всеки 10 години.Сега 4етох , 4е я слагат  по време на бременност (поне така про4етох).Но питаи в барза помо6т ...
стискам палции  :crossfingers:

Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #301 -: Август 28, 2007, 21:24:58 pm »
Момичета спешен въпрос- мога ли да си бия инжекция против тетаност сега като съм бременна????? Преди малко ме ухапа един пес  :?
миличка много съжалявам,дано няма усложниния,ваксината можеш да си я направиш.
<br />
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #302 -: Август 28, 2007, 21:28:50 pm »
Наха, ако имаш възможност  - наблюдавай го тоя пес през следващите няколко дни - десетина, дори и да е бездомен, ако живее околко вас. Ако си има стопанин, помоли го да го наблюдава, само ако има пробелм с кучето - тогава се мисли за бяс и ваксина. Споко, питай си и лекрката за спокойствие. Стискам палци :)
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #303 -: Август 28, 2007, 22:04:51 pm »
Нахи, съжалявам! :(
Вземай мерки!
Дано всичко е наред!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #304 -: Август 28, 2007, 22:07:28 pm »
Момичета благодаря за отговорите. Обадих се на д-р Владимиров ще измислим заедно как да действаме. Но каза, че не е толкова просто с ваксините в напреднала бременност и по-скоро за бяс имаше впредвид. Кучето е бездомно на едни цигани е, свекърва ми утре ще ходи да се разправя с тях защото явно не съм единствената нападната. Отдавна е тука тоя пес не изглежда болен по-скоро злобен. Дори невзрачен един дребен такъв, а с какво ръмжене се хвърли, ужас. Утре пак ще се чуя с док той каза за профилактина някаква. Ще го измислим. Аз още не съм се съвзела от уплаха за това мисля да полегна и да ви пожелая лека вечер. И пак благодаря. Ще пиша какво сме предприели.  
П.С. Правена ми е ваксина против тетаност заради друг случай с куче, но са минали 6-те месеца, в които действа. Поне в бърза помощ казаха, че за 6 месеца няма проблем при следващо ухапване.
« Последна редакция: Август 28, 2007, 22:10:12 pm от naha »
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #305 -: Август 28, 2007, 22:12:08 pm »
а не може ли да се изследва самото куче,щом се знае на кой е.
<br />
« Отговор #306 -: Август 28, 2007, 22:14:04 pm »
Наха, стискам палци да мине безпроблемно! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #307 -: Август 28, 2007, 22:18:39 pm »
наха правилно са ти казали и аз така си мислех ,4е ако я има6 ваксината(си има6 антителата) ,няма да е нужна ,ама я се обади в полицията да заклу4ат тоя пес е  :x
по4ини си сега и дано да ти се размине барзо уплахата :? и да няма други такива и ваоб6те да няма други произ6ествия
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #308 -: Август 28, 2007, 23:12:47 pm »
Naha, сигурна съм, че всичко ще е наред, но за твое спокойствие си наблюдавай кучето на въпросния ром десетина дена и ако няма промяна в поведението, след 10 дена се разправяйте с него :)
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #309 -: Август 28, 2007, 23:15:11 pm »
Почини си сега и дано всичко се окаже наред!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ще ми простите за крайното изказване, ама такива кучета са за застрелване, а не за прибиране. :x

« Отговор #310 -: Август 29, 2007, 06:30:18 am »
Naha, кучето ако има бяс му личи. Това едва ли има.
Сигурна съм, че ще се разминеш само с уплахата.