0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За какво се моля-да се помолим заедно.
« -: Август 17, 2007, 12:59:36 pm »
Здравейте моми4ета.Отварям тази теми4ка,за да си споделяме за какво се молим на Бог,и да се помолим заедно.Така Господ по-лесно 6те ни 4уе.

За какво се моля

Моля се този цикъл да имам овулация.
Моля се да не направя киста.
Моля се ако направя киста да се свие.
Моля се ако се спука да не е пълна с кръв.
Моля се ако е дал Бог,този месец да за4ена.
Моля се ако за4ена,да износя бременността си докрай и беб4ето ми да е живо и здраво.
Моля се,ако може да са две бебета.
Моля се ако са две,да няма усложнения.
Моля се с мъжът ми да сме живи и здрави,все така да се оби4аме,и винаги да сме един до друг.
Моля се близките ми да са добре.
Моля се вси4ки изстрадали моми4ета от за4атие да за4енат.
Моля се и техните бебета да са живи и здрави.
Моля се да съм силна и да не се от4айвам.
Моля се Господ да ми прости каквото съм сгре6ила и да не ме изоставя.
Моля се да се помолите за мен.

А вие за какво се молите?Може би и аз мога да се помоля за вас?
Re: За какво се моля-да се помолим заедно.
« Отговор #1 -: Август 17, 2007, 13:05:45 pm »
Много дълго се молих по същия начин и накрая нещата се случиха,бременна съм,затова вярвам,че и при теб това ще се случи.Не се отчайвай,хубавият момент ще дойде!Късмет!
« Отговор #2 -: Август 17, 2007, 13:08:16 pm »
Благодаря ти.Стра6но се надявам да ми се слу4и скоро.Толкова искам детенце.Както и вси4ки тук де.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Август 17, 2007, 13:27:20 pm »
Моля се Бог да прости грешките ми,
Моля се на Бог да съм здрава и да са здрави тези които обичам, семейството ми, близките ми, приятелите ми!
Обичам ви!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #4 -: Август 17, 2007, 13:32:47 pm »
Всяка сутрин се моля за здраве и закрила за семейството и близките ми.Накрая винаги завършвам с молитва за излечение на моята приятелка,която е майка на две прекрасни деца,но от две години се бори с левкемията.
« Отговор #5 -: Август 17, 2007, 13:58:37 pm »
От вече 4 години се моля абсолютно всяка вечер като си лягам. Моля се Господ да ни пази, да си имаме детенце и благодаря за всичко, което имаме. Това между другото го споделям за първи път, това си е моят малък ретуал. Дано молитвите ни се сбъднат!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #6 -: Август 17, 2007, 15:27:33 pm »
Моля се Бог да прости грешките ми,
Моля се на Бог да съм здрава и да са здрави тези които обичам, семейството ми, близките ми, приятелите ми!
Обичам ви!
Евро :balk_21:
Моето продължение на твоята молитва: ... и да се обичаме силно с мъжа ми въпреки трудностите, които срещнем през съвместния си живот! Да не позволим на никой и нищо да ни раздели :heartbeat:
Тази нощ сънувах странен сън, точно свързан с тази нова темичка (преди да я видя). Вървя в една голяма сграда и след мен няколко жени. Едната започва да ми говори - "Моли се на Бог и всички те ти молитви ще бъдат чути!" Аз се разревавам и и отговарям - "3 години се моля да зачена, но още не съм забременяла. Защо да продължавам да се моля?". Аз плача, а жената продължава - "Не спирай да се молиш - ще стане!" Толкова силен и истински беше сънят ми.. събудих се и още усещах сълзите в гърлото си.
и сега ми се насълзяват очите...сигурно защото вчера за пореден път ми дойде, а другата седмица стават 3 години брак, 3 години неуспешни опити  :balk_145:

« Отговор #7 -: Август 17, 2007, 15:32:22 pm »

За какво се моля

Моля се този цикъл да имам овулация.
Моля се ако за4ена,да износя бременността си докрай и беб4ето ми да е живо и здраво.
Моля се,ако може да са две бебета.
Моля се ако са две,да няма усложнения.
Моля се с мъжът ми да сме живи и здрави,все така да се оби4аме,и винаги да сме един до друг.
Моля се близките ми да са добре.
Моля се вси4ки изстрадали моми4ета от за4атие да за4енат.
Моля се и техните бебета да са живи и здрави.
Моля се да съм силна и да не се от4айвам.
Моля се Господ да ми прости каквото съм сгре6ила и да не ме изоставя.
Моля се да се помолите за мен.

Моля се никога, никой да не губи детето си (независимо дали е само ембрион или е вече зрял човек).
« Отговор #8 -: Август 17, 2007, 16:36:26 pm »
   Mоля се за здравето и живота на всичките ми близки.
 Моля се на мъжа ми да не му се налага да заминава никъде и да си имаме деца.
 Моля се да имаме здрави дечица.
 Моля се да се обичаме и да си бъдем приятели.
 Моля се за радост.
 Моля се за всички които обичам.
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #9 -: Август 17, 2007, 17:22:13 pm »
И аз се моля отдавна.
Отначало се молех винаги да се обичаме и да си имаме
живи и здрави дечица!
Сега вече почти всяка вечер се моля:
-Богородица и Господ да ми простят греховете
и винаги да са с нас!
-Да са ми живи и здрави дечицата!
-Здраве и щастие на всички мои близки
и на всички добри хора по света!
И разбира се винаги благодаря на Богородица,на Бог
и на всички светий,които ни закрилят и помагат!
Хубава темичка!
Не ви ли се е елучвало да отидете в някоя църква или манастир,
да се помолите,и когато излезете да се чувствате много по добре,
някак си "изчистени"?

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*
« Отговор #10 -: Август 17, 2007, 17:46:52 pm »
Аз пък вече спрях да се моля.Моля се за дете вече 7ма година.Моля се семейството ми да е сплотено и здраво.
Насреща нищо-нито дете, нито здраво семейство.Преди седмици майка ми беше на онкогинеколог.Явно молбите ми не са чути.
Затова вече не се моля.Тази година за пръв път от как се помня не ходих на църква на именния си ден-15 август.
Съжалявам, казвам нещата както са.
« Отговор #11 -: Август 17, 2007, 18:03:44 pm »
bebe_вече 2007, направо това си е било видение. Изпълнявай съветите на жената и ще забременееш, ще видиш. :bighug:
« Отговор #12 -: Август 17, 2007, 18:17:30 pm »
bebe_вече 2007, направо това си е било видение. Изпълнявай съветите на жената и ще забременееш, ще видиш. :bighug:

И аз съм на съ6тото мнение.Молете се и не се от4айвайте.Вярвайте 4е Господ 6те ни помогне.Аз вярвам.
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #13 -: Август 17, 2007, 19:29:29 pm »
Когато Бог отнеме нещо от твоята хватка, той не те наказва, а просто изпразва ръката ти, за да получиш нещо по-добро. не се отказваите молете се и ще стане
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #14 -: Август 17, 2007, 19:53:29 pm »
моля се с вас и за вас.Колко е хубаво че имате вяра и че винаги гледате напред.Дано Господ наистина изпразва ръката, за да даде нещо по-хубаво
« Отговор #15 -: Август 17, 2007, 20:37:34 pm »
Моля се вси4ки да сме живи и здрави,моля се скоро да си имаме здрави рожби и Господ да ги закриля както тях така и вси4ки нас.Моля се както за себеси така и за вас моми4ета!!!Дано всяка от нас в най скоро време се сдобие с здраво беб4е!!!!Пожелавам ви го от сърце!!!!!!!!!  :bighug:
*
« Отговор #16 -: Август 17, 2007, 20:58:29 pm »
Имам страхоти родители,добри приятели,дом,любящ и добър съпруг.Някой казват неможе да имаш всичко! Мисля,че мога да събера всичките си молитви в едно изречение,което всъщност не е лошо,нали?Моля се да бъдем щастливи,а щастие за мен може да донесе само едно детенце!За това се моля-всеки ден!Нека има ЩАСТИЕ за всички нас!
« Отговор #17 -: Август 17, 2007, 21:44:46 pm »
Не ви ли се е елучвало да отидете в някоя църква или манастир,
да се помолите,и когато излезете да се чувствате много по добре,
някак си "изчистени"?

Да,така ми липсва църквата.Сега не съм в Бг и най-близката ми изто4но православна църква е на 400 км.Не съм ходила от ве4е 8 месеца.¤акам с нетърпение да се прибера у дома и да отида на църква.Ина4е имам един близък,който е монах в манастира в Света гора.Невероятен 4овек.4есто разговаряме,много ми помага в моменти на от4аяние,моли се за мен,когато имам трудности,и след като той се помоли,вси4ко се нарежда по 4удотворен на4ин,колкото и невероятно да зву4и.Последно се бе6е молил за мен в Йерусалим за Великден.Много е хубаво да знае6 4е някой се моли за теб.
« Отговор #18 -: Август 17, 2007, 21:48:38 pm »
Аз пък вече спрях да се моля.Моля се за дете вече 7ма година.Моля се семейството ми да е сплотено и здраво.
Насреща нищо-нито дете, нито здраво семейство.Преди седмици майка ми беше на онкогинеколог.Явно молбите ми не са чути.
Затова вече не се моля.Тази година за пръв път от как се помня не ходих на църква на именния си ден-15 август.

Мили4ка,толкова съжалявам.4етох дневника ти и толкова си изстрадала.Относно молитвите,има6 2 възможности-да вярва6 и да се моли6,или да не вярва6 и да не се моли6.Във втория слу4ай със сигурност ни6то няма да спе4ели6.Не се от4айвай и не изоставяй Господ,за да не те изостави и той.А аз междувременно 6те се моля и за теб. :wink:
*
« Отговор #19 -: Август 18, 2007, 08:17:30 am »

Мимка ако знаеш колко добре те разбирам. Допреди няколко месеца не вярвах в нищо. Майка ми е вярваща и постоянно ми говореше, че трябва да вярвам, а аз излизах от стаята Не вярвах, че този бог в който вярва позволява да изпитам толкова много физическа и психическа болка.Вярвах, че името ми ми носи всички изпитания и заради него трябва да страдам / и аз съм Мария /  Като влизах в църква започваше да ме боли главата и затова не ходях. До тази година преди трансфера в София влязох и просто зи запалих свещ. Помолих се да спре болката вече. Не мога да ти го опиша но като излязох някакси бях спокойна.
Сега вече вярвам и знам, че донякъде той ми е помогнал.
Сега се моля за здраво дете.
Моля се да се рабираме със съпруга ми
оля се семейството ми да е здраво.
Моля се за всички нас