0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля за съвет.Да чакам ли още?
« -: Август 17, 2007, 16:59:29 pm »
Мили момичета,обръщам се към вас защото повечето сте минали по този път.Ние сме с мъжки фактор и вече 7ма седмица чакаме резултати от генетичните и все казват"другата седмица".После следва и биопсия...Искам да си взема час при д-р Стаменов,а като чета колко се чака и за него,се чудя дали да не се обадя сега.Незнам какво да правя?!
Re: Моля за съвет.Да чакам ли още?
« Отговор #1 -: Август 17, 2007, 17:36:08 pm »
Не съм сигурна, но мисля, че свободни часове за д-р Стаменов има чак за март месец 2008г. Другият вариант е д-р Персенска!
Аз бих те посъветвала да си запишеш час, докато чакаш резултатите от генетичните ти изследвания. А някакво обяснение дадоха ли ти, защо ги бавят толкова много  8O
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #2 -: Август 17, 2007, 17:50:41 pm »
Часовете за нови пациенти при д-р Стаменов последно бяха за края на май 2008. За д-р Персенска мисля, че може и за октомври да се вредиш.
в момента клиниката почива и чак след 5 септември ще има кой да ви запише.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #3 -: Август 17, 2007, 18:16:08 pm »
Здравей Елия, и ние сме с мъжки фактор и ще правим биобсия, и искам да те питам на каква база ви назначиха генетични изследвания, защото на нас не са ни назначени?
*
« Отговор #4 -: Август 17, 2007, 20:56:53 pm »

А някакво обяснение дадоха ли ти, защо ги бавят толкова много  8O
Казаха,че сега бил сезона на отпуските и работили с пълни сили,но в намален състав.
Но щом почват работа на 5 септември,тогава ще има някаква яснота,надявам се.
Благодаря за инфото
*
« Отговор #5 -: Август 17, 2007, 21:04:22 pm »
Здравей Елия, и ние сме с мъжки фактор и ще правим биобсия, и искам да те питам на каква база ви назначиха генетични изследвания, защото на нас не са ни назначени?
Здравей Елиса.Направихме спермограма и нямаше никакви сперматозоиди.За да се изключи генетичен проблем ни назначиха микроделеции на Y хромозомата и още ДНК-нещо си.И чак след това,ако всичко е наред,ще направим и биопсия.
Вие кога ще правите?
« Отговор #6 -: Август 20, 2007, 11:53:59 am »
Здравей, Елия, на 5 септемви съпруга ми трябва дя се опита да даде спермограма в клиника "Надежда", макар че той има ретроградна еякулация (спермата не излиза през канала, а се враща в пикочния мехур и я изпишква), и не знаем как ще стане, но доктор Персенска каза да се пробва и ако не даде резултат ще правим биобсия. Нямаме точна дата, но натам варвят нещата.
« Последна редакция: Август 20, 2007, 11:56:12 am от Elissa »