0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Лекарство Proxeed Plus
« -: Август 18, 2007, 13:53:47 pm »
Някой поръчвал ли е това лекарство и по какъв начин. Има го само в чужбина. Може да се поръча и по Интернет с пазаруване с кредитна карта.
Някой знае ли в кои европейски страни се продава, има ли го в Гърция.
Някой, който живее в чужбина може ли да ми помогне да си го купя. Трябва ми спешно???
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
Re: Лекарство Proxeed Plus
« Отговор #1 -: Август 18, 2007, 15:46:39 pm »
А за какво е?
*
« Отговор #2 -: Август 18, 2007, 16:36:53 pm »
След направен SDI/ SPERM DNA INTEGRITY TEST/, Док.препоръча този медикамент за подобряване на % оплодителен потенциал, но лекарството не се внася в България.Произвежда се в Люксембург и разбрахме, че го има в западно европейските страни. Моля, Ви ако някой може да ни помогне да си го закупим, много ще сме му благодарни.
*
« Отговор #3 -: Август 18, 2007, 19:14:45 pm »
http://www.proxeed.com/

Това е сайта на въпросният продукт, съжелявам че не можах да открия информация за това лекарство. Дано да съм полезна и усепх.
*
« Отговор #4 -: Август 18, 2007, 19:45:53 pm »
 Благодаря ти fanta-22, видях сайта,но това лекарство тук го няма и не се внася от никоя фармацевтична фирма. За това молбата ми е, ако някоя от всички Вас момичета, която живее извън България ,да ми отговори има ли възможност да ми го купи и изпрати. Предварително ще и изпратя парите за лекарството и пощенските разходи, само да ми пише. Много ни е спешно, за да може по-бързо да имаме положителен резултат от него и да си насрочим по-скоро датата за инвитро.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #5 -: Август 18, 2007, 21:08:18 pm »
Дано някое момиче от чужбина ти помогне, ако искаш, копирай темата си в подфорум АРТ в чужбина.
Втори вариант е да помолиш лекаря си да замени препарата, който не се внася в България с друг, който се намира на нашия пазар (или с комбинация от съставките поотделно).

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу