Цикълът ми е около 28 дни,но някъде около 8-ми ден,когато започне да ми се появява ЦС и фоликула започне да нараства,положението става ужасно.Толкова ме боли,че чак ми се плаче,а какво да говорим за правене на любов.Правя любов на сила,а мъжа ми го е страх да се мръдне та да не ме заболи.Този цикъл започна да ме боли ляво.Вчера към 18 часа.,правя тест за ову. + .Вечерта излизахме и към 1 часа през нощта,като започна да ме боли 4 часа не можех да се мръдна.Болката отива чак отзад към гърба.Дори в началото като започна да ме боли така при ову мислех,че е бъбреци,но не е.Няма да ви кажа с какъв зор и с какъв артистицизъм съм правила любов снощи,защото по принцип когато мъжът ми знае,че нещо ме боли ,не иска да ме докосва.Понякога се е налагало дори да пия АУЛИН и положението се облекчава,но по време на секс си ме боли овулиращия яйчник.Пробвала съм и едни билкови таблетки,за женски болки,които наи-интересното е че ми спират менструалните болки,които са мноооого силни,а тези от ову-НЕ!Ве4е не знам какво да правя,лекарите ми изписват болкоуспокояващи,но няма полза!
Искам и да попитам,задължително ли е при + тест за ову,тя да настъпи след 24-48 часа?Може ли това да се случи по рано,защото вчера правих теста към 18 часа и адските болки започнаха същата нощ към 1 часа.Правихме любов към 4 сутринта.След като приключихме с бебеправенето,половин час след това ме боля корема и после изжеднъж спря.Днес в същия яйчник усещам лека,тъпа болка,нищо общо с вчерашната.
Моля ви,дайте ми съвет какво да правя за да продължим да правим любов,а не секс заради бебе!Чувствам се некомфортно и като парцал,тогава когато най не трябва!На графиката си отбелязвам от кой ден започват болките.
Благодаря ви!