Здравейте. Не пиша много често, че съм в отпуск и вкъщи почти не ми остава време за форуми.
Силви, честит ви празник!
И Мия падна за пръв път на 8 месеца и оттогава я оставям само на земя или в леглото.
По отношение на обувките, на мен ми предложиха някакъв модел на капчица, ама беше изработен ужасно, все едно аз съм го лепила. Ние все още си караме с буйки навън, бях взела едни сандали, ама Мия въобще не можеше да ходи с тях. Сега ще й купувам други. В тази връзка, Стефи3 откъде са обувките на Деската? Много са готини.
Ние вчера бяхме на очен лекар да ни предписват очила и беше голяма борба. Мия почна да плаче още при втория прием на капките и не спря докато не се прибрахме вкъщи -около 45 минути. Пищи, реве, мята се, абе ужас. На самия преглед я държахме трима човека, голямо мъчение беше. Аз си мислех, че капките са я раздразнили, но при положение, че спря веднага щом се прибрахме, си мисля, че плачеше от инат, за да докаже, че хич не иска да я преглеждат. Утре отиваме за няколко дни впровинцията. Така, че ще пиша отново другата седмица.