manhattan, както са ти казали - провери къде оставяш преносимия модул и къде включваш зарядното. когато включвах зарядното до компютъра и слагах в него включен с максимална сила на звука подслушващ модул - пищеше та се късаше. проиграйте първо тия варианти, преди да търсиш сервизи.
Mini, много сте подранили с каскадите, бе? момиче, това си е... ние първото падане от леглото го реализирахме едва на 8 месеца, но след това какво бурно развитие...
моето момче отдавна щапука из къщи, но навън се водехме на каишка. е, от вчера го водя напълно проходил, защото махнах каишката и навън. сега е ред на каската, мда... ходи смешно, като пате и с вдигнати нагоре свити в лактите ръчички. а най-много обича да носи нещо и да го размахва, докато ходи - примерно, лигавник от коша му за пране и го вее като хороводец.
въпросът с пилето ме занимава и мен. досега не съм посмяла да давам купено от магазин пилешко - особено пък филе, за което четох, че го помпат с разни вещества за надуване. ако ще се купува пиле - по-добре цяло. но аз засега купувам бурканчетата с месно пюре на Хип - това е нов асортимент. имат пуешко, пилешко и телешко, от био-органично стопанство, малко бурканче от 125 грама съдържа 40% чисто месо, останалото е вода и оризово брашно и струва 3 лева. ужасно скъпо излиза, но засега предпочитам така.