0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Да си попитам за по-сигурно
« -: Август 20, 2007, 16:18:37 pm »
Здравейте пак от мен. Аз с моите питанки сигурно ставам банална, ама....Предполагам, че въпросът ми е малко глупав, но се чудя сега след лапарото като ми прекъснаха дясната тръба яйчника ми (десния) прозвежда ли фоликули и къде отиват те? Леле малко и аз се омотах. Имам впредвид дали има някаква вероятност да стане някакъв проблем - примерно да се получат кисти по яйчника или нещои такова. И сега кат разчитам само на лява тръба задължителна ли е стимулацията или просто да си чакам да благоеоли да се получи яйцеклетка?

*
Re: Да си попитам за по-сигурно
« Отговор #1 -: Август 20, 2007, 16:45:40 pm »
Яйчникът продължава да си функционира нормално. Възможно е дори яйцеклетка от този яйчник да бъде уловена от другата тръба. Има бебе след такъв случай. :wink:
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #2 -: Август 20, 2007, 17:21:12 pm »
Няма страшно :D  Яйчника наистина продължава да работи, а яйцеклетките които той произвежда отиват в коремната кухина-свободното пространство около яйчника и тръбата. Те са толкова малки, че организма ги резорбира без никакви затруднения. А както казва white може и бебе да донесат :lol:

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #3 -: Август 20, 2007, 19:16:32 pm »
Благодаря много за информацията. Така се бях шашнала, че...направо не е за разправяне. Благодаря ви милички!!!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #4 -: Август 21, 2007, 06:40:50 am »
 maggi4ka ,яйчникът продължава да си функционира нормално :D :Dуспокой се.....Желая ти много скоро да се похвалиш с положителен резултат!!!! :D :D