0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Подиграва ли ми се животът?
« -: Август 21, 2007, 00:03:46 am »
Това, което ми се случва истина ли е?Не мога да повярвам,че животът ми тръгна в тази посока.Момичета,от 2 год. и половина се опитваме да имаме дете.Толкова много го желаехме.Или може би в моите очи е било така?За първи път забременях декември'2006,но за съжаление всичко приключи със спонтанен аборт.От тогава имам чувството,че приятелят ми не ме обича.Държеше се гадно с мен,отношението му се промени.Сега отново съм бременна и благодаря на Бога за това.Но той започна отново да се държи гадно,не ми говори от 2 сед.,изобщо не се интересува от мен,нито от изследванията и резултатите от тях.Вече се озлобих.Извинявайте ,че ви занимавам с тези глупости, но имам нужда да споделя с някой.На прага на раздялата сме.Може ли толкова дълго да правим опити за бебе и накрая когато стане той да постъпи така.Единствената утеха ми съществото в мен,дано не усеща болката,която изпитвам аз .
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Подиграва ли ми се животът?
« Отговор #1 -: Август 21, 2007, 08:49:23 am »
Много е неприятна историята, но събери сили и не предавай отрицателната енергия на бебчо. Поговорете с таткото, голями хора сте, бебчо е желен предполагам. Само чрез диалог можеш да разбереш какво го притеснява или тревожи, но само двамата ще решите бъдещето си. Пожелавам ти успех, кураж и благоприятен изход от ситуацията в момента. Бъдете щастливи и здраво бебче на финала от мен. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #2 -: Август 21, 2007, 09:10:13 am »
Съжалявам за това, което ти се случва. Психиката на мъжете е такава, че понякога не можем да я разберем. Първо желаят нещо толкова силно, а когато то се случи, извръщат глава. Аз мисля, че твоичкия се е уплашил, затова се държи така. Може би се страхува, дали ще бъде добър родител. joli75 е права, не предавай негативната енергия на детето, то я усеща. Седнете, като големи хора поговорете, за да можете да доведете нещата към благоприятен изход и за двама Ви и за детето.
Успех ти желая, лека и безпроблемна бременност и едно хубаво и здраво бебче!
 :bori_020:  :dating:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #3 -: Август 21, 2007, 09:25:52 am »
Не се измъчвай миличка, може би от силното ви желание за бебче а и вече то е в утробата ти, може би се чувства пренебрегнат. Мъжете до някакво степен ревнуват и се чувстват изолирани. Поговорете си, позабавлявайте се и ще видиш че нещата ще се оправят! Успех :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Август 21, 2007, 09:31:55 am »
писала съм го много пъти. за мен, естественият ход на нещата е първо брак, после деца.
тогава са по-редки такива случаи като твоя.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #5 -: Август 21, 2007, 10:28:28 am »
Аз също съжалявам за това, което ти се случва, имала съм приятелка в подобно положение.Лошата новина тук е, че никое момиче от форума не може да ти помогне.Единственото, което можеш да направиш е да седнеш и да поговориш с половинката си.Може нещо да го мъчи, нещо да се комплексира.Защюто това е точно поведение на комплексиран мъж.Би трябвало да го познаваш добре, не сте заедно от вчера.Поговорете, а ние тук ще стискаме палци!
Успех!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #6 -: Август 21, 2007, 10:57:03 am »
Но той започна отново да се държи гадно,не ми говори от 2 сед.,изобщо не се интересува от мен,нито от изследванията и резултатите от тях.Вече се озлобих.

А какви са темите на които говорите. Защото ако се опитваш да го убедиш колко е вредно за бебето да има телевизор в спалнята, как не трябва да се включва компютър в къщи и куп други дивотии, прочетени по форумите... ами нормално е да не говори с теб. Ако през цялото време го занимаваш с изследвания...

И на мен нямаше да ми се прибира в къщи, ако мъжът ми говореше само за колата, гледаше по телевизията предавания за Пежо, виси постоянно във форума на Пежо, пуска обяви там, по-често споменава името на монтьора си, отколкото фирмата в която работи, през ден се обажда на застрахователите да добавят към застраховката я лети джанти, я парк троник я поредната дивотия, която пищи в колата. Ако започне да говори за мерцедесите като немски боклуци и "такси" му стане любимия филм, само защото там колите са Пежо. Ако реши да си направи пенсионна осигуровка от 12 лева, само за да получи картата на Лукойл за по-евтино гориво... ами и на мен няма да ми се говори с него.

По-добре си помисли дали и ти не правиш същото. Дали самата ти не го дразниш. Не е нормално да си мислиш, че той ще мисли за бебето по този начин, по който и ти. Той мисли как ше се издържа семейството следващите две години, а не дали си си пила витамините в 8 или 9 часа. За него хемоглобин 105 е нормален, а не тема за разговор на вечеря.

Както ти би се дразнила от "Пежо", така и на него може да му омръзне "бебе".
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #7 -: Август 21, 2007, 11:25:58 am »
Мисля, че това са много лични проблеми и ти най-добре знаеш защо той не ти говори. Няма смисъл ние да гадаеме като врачки, ако и двамата сте го искали това дете няма причина детето да е причена за неговореното. Проблема е другаде и ти най-добре си знаеш. И ти трябва да намериш път към приятеля си. Все пак най-хубавото ти се е случило, така че горе главата и с по мек тон се опитай да решиш проблема. Успех.
« Отговор #8 -: Август 21, 2007, 11:34:56 am »
Много неприятно,но действай само с добро.Може да се е стреснал от предстоя6тото събитие,може да ревнува от бебето(моят мъж от време на време ревнува от За4атие,та се налага да го поуспокоявам  :wink:).Малко ми напомнят реакциите на твоя мъж за ба6та ми.Той е възпитан да не показва емоциите си,и когато изживява силна емоция,независимо хубава или ло6а,се затваря в себе си и с никой не говори.Ти си го познава6 най-добре,поиз4акай го да се поуспокои,и с добро и мило поведение,съвсем по женски си го приласкай :wink:
*
« Отговор #9 -: Август 21, 2007, 11:40:24 am »
JOSKA,
бременните жени са по-чувствителни zаради увеличеното количество хормони в тялото. Може би ти не тълкуваШ правилно поведението на приятелят ти, макар че 2 седмици мълчание си е доста покаzателно. Опитай се да "дадеШ ухо" и zа неговите проблеми и да не го zанимаваШ само с тебе и бебето. Намери си приятелка, с която да обсъждате всичко на дълго и Широко, а на приятеля каzвай само най-важното. Не го пренебрегвай оЩе сега, че като се роди детето хич няма да имаШ време zа него. Намерете начин да си върнете добрите вzаимоотноШения. Детето има нужда и от двамата родители.

Tamara, постингът ти ми хареса  :D. Мъжът ти наистина ли е такъв фен на Пежо  :wink:?
*
« Отговор #10 -: Август 21, 2007, 17:09:35 pm »
писала съм го много пъти. за мен, естественият ход на нещата е първо брак, после деца.
тогава са по-редки такива случаи като твоя.

Ей Джаме абсолютно си права. Нека някой неподкрепящ брака сега да ми говори за ня'кви си там подписи в гражданското нали.
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
*

Tamara

• 1662
« Отговор #11 -: Август 21, 2007, 17:24:44 pm »
Нека някой неподкрепящ брака сега да ми говори за ня'кви си там подписи в гражданското.

Сега или веднага? И имаш ли претенции кой точно или е достатъчен само линк към темата http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=12&action=post;quote=250450;topic=15517.0;num_replies=10;sesc=2644ef8264fe522efbe0243ebbcd46e4
Объркана или ...
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #12 -: Август 21, 2007, 17:34:42 pm »
Tamara  :D,
тия дни си във форма  :wink:
*
« Отговор #13 -: Август 21, 2007, 17:41:43 pm »
Нека някой неподкрепящ брака сега да ми говори за ня'кви си там подписи в гражданското.

Сега или веднага? И имаш ли претенции кой точно или е достатъчен само линк към темата http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=12&action=post;quote=250450;topic=15517.0;num_replies=10;sesc=2644ef8264fe522efbe0243ebbcd46e4
Объркана или ...

Абе ти добре си се наточила  :ask: ама линка нещо не се отваря .... що така  8O
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

*
« Отговор #15 -: Август 21, 2007, 18:20:45 pm »
Всичко това съм го чела миличка  :)- само че нещо не вдявам каква е връзката със ситуацията на Joska и с моя постинг, с който исках всъщност да кажа че ако  имаше брак нещата нямаше да стоят точно така.

*
« Отговор #16 -: Август 21, 2007, 18:22:11 pm »
Най-важното сега е да се опитваш да си спокойна заради теб и бебето! А с приятеля си, естествено, трябва да поговориш! Може да е някаква временна криза, породена от един куп неща. А, иначе, с брак или без брак - нещата просто се случват. Не мисля, че бракът има нещо общо в случая. И я карай по-спокойно! Успех ти пожелавам!
« Отговор #17 -: Август 21, 2007, 19:24:11 pm »
Желая ти първо лека бременност и успешно раждане.

На въпроса дали може да правите бебе и после той да се държи идиотски мога да ти кажа, че всичко е възможно. Мисля, че приятелят ти ревнува и сигурно доста го е страх. Може дори да се страхува, че може да се повтори фаталния край на предишната ти бременност, да не дава Господ. Защо не поговориш със някой, който го познава отпреди - много добър приятел или дори майка му, може би ще разбереш повече за тези неадекватни на пръв поглед реакции.
Успех
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #18 -: Август 22, 2007, 00:46:08 am »
Tamara  :D,
тия дни си във форма  :wink:

по-скоро ПМС?  :wink:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Tamara

• 1662
« Отговор #19 -: Август 22, 2007, 09:31:46 am »
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.