0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Много дълъг цикъл
« -: Август 21, 2007, 17:32:33 pm »
Мислите ли че цикъла ми е много дълъг ?Пак ще се повторя ,но миналия месец трябваше да ми дойде на 9 ,но след 3+ теста ми дойде на 16,и сега очаквах М да ми дойде на 16август ,но все още го няма ,а теста днес е отрицателен ,имам ПМС,но не е ли дълъг този период от последната М до днес.Какво да правя ,а и на доктор не смея да ида защото си мисля че всеки момент ще ми дойде,какво ще ме посъветвате,какви изследвания да си правя .Мисля да послушам съветите на момичетата и да си изследвам хормоните.Дайте ми съвет .
Re: Много дълъг цикъл
« Отговор #1 -: Август 21, 2007, 18:23:23 pm »
Роузи, аз и на лични ти споделих моя опит с този тип цикли. Ако се съмняваш за бременност - направи кръвен тест, той ще ти даде яснота по въпроса. В случай, че е отрицателен обаче, задължително трябва да отидеш на лекар (който мога да се обзаложа какво ще ти предпише за предизвикване на менструация). Препоръчвам ти още другия месец да си изследваш хормоните.
Често ли имаш такива цикли или този е инцидентен?
« Отговор #2 -: Август 21, 2007, 19:03:44 pm »
Роузи, аз и на лични ти споделих моя опит с този тип цикли. Ако се съмняваш за бременност - направи кръвен тест, той ще ти даде яснота по въпроса. В случай, че е отрицателен обаче, задължително трябва да отидеш на лекар (който мога да се обзаложа какво ще ти предпише за предизвикване на менструация). Препоръчвам ти още другия месец да си изследваш хормоните.
Често ли имаш такива цикли или този е инцидентен?

Да Мия за първи път ми се случва такъв цикъл.Но ако ми дойде сега не трябва ли от 5 ден ли беше се прави първия хормон ,или трябва да ми свърши и тогава да ида на преглед.Не съм изследвала хормони и не съм наясно,но човек не се ражда научен.Благодаря ти Мия . :balk_5:
« Отговор #3 -: Август 21, 2007, 21:58:09 pm »
Е, щом това ти е първи такъв цикъл едва ли има нужда от изследвания още повече, че предния месец си имала положителни тестове за бременност. Може би сега организма ти се възстановява и вероятно този цикъл ще е с късна овулация или ановулаторен.
Ако все пак решиш да направиш изследвания на половите хормони, то те се правят 3-5 ден от началото на цикъла.

Не се притеснявай, ще стане. Вярвам, че скоро отново ще видиш двете чертички и този път всичко ще е наред. :bighug:
« Отговор #4 -: Август 22, 2007, 00:04:27 am »
Миа благодаря ти миличка ,с нетърпение очаквах отговора ти ,и страшно ме окуражи,а аз си мисля само лоши неща.Чудесна си  :bighug:Дано този месец и стеб всичко е наред ,да имаш една хубава графика ,с една много добра О,и после естествено  :bfp:Стискам палци Миа. :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #5 -: Август 23, 2007, 12:58:41 pm »
Все още не ми е дошло ,колко да чакам ,уплашена съм ,колко дни е нормално да не ми идва .А имам ПМС и имам чувството че всеки момент ще ми дойде,но уви .Денис, Миа помощ! :balk_145:А БТ днес ми е 37,вчера 36,7.
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #6 -: Август 23, 2007, 19:24:26 pm »
Миличка, направи си кръвен тест. Може пък да имаш повод не за сълзи, а за много усмивки! Дано е така! Стискам ти палци!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #7 -: Август 23, 2007, 20:18:48 pm »
Лара не ми се вярва ,а и теста е шуар чек не че не може да сгреши ,но правих два ,нали уж дават 99процента точност.Има ли случаи точно тези тестове да сгрешат? :ask:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #8 -: Август 23, 2007, 20:32:42 pm »
Уринарен тест винаги може да не отчете - особено толкова рано. При мен беше така. Отчете едва на пети ден от закъснението. На трети на кръвния ЧХГ беше 8,3 а на петия 38,4. Затова и отчете точно тогава и уринарния - нивото е било достатъчно високо, а преди това не. Сега знам, че съм забременяла по-късно от очакваното и това, разбира се, е повлияло. Късмет, мила!

« Отговор #9 -: Август 23, 2007, 21:27:40 pm »
И аз те съветвам да направиш кръвен тест. Какъвто и да е резултата, ще се почувстваш по-спокойна - ще знаеш със сигурност как стоят нещата и ще отпаднат всякакви чуденки и притеснения. Дано имаш хубави новини. :crossfingers:

Относно БТ виж как ще се развие в близките дни. Ако се задържи висока, нищо чудно да си имала късна овулация (задържаните фоликулчета).
« Отговор #10 -: Август 24, 2007, 13:09:16 pm »
Благодаря ви Миа ,Лара ,за мен е изклучено да съм бременна не ми се вярва ,1 тест правих на 17 ,а втория на 21 август ,така че не ми се вярва ,но ще ида на лекар тази седмица ,даже и да ми дойде ще правя няколко изследвания ,за да нямам съмнения .Целувки . :bighug:
*
« Отговор #11 -: Август 27, 2007, 22:26:33 pm »
rouzi-anna какво стана дойде ли ти? Аз съм в твоето положение с изкл. на това 4е доста 4естмо ми се слу4ва. Днес правих и кръвен, който бе отрицателен
« Отговор #12 -: Август 27, 2007, 23:16:27 pm »
И на мене ми се слу4ва,дори всеки път,от първия ми цикъл насам.43,52,37 и т.н дни продължителност.И хормони съм изследвала,и какви ли не лекарства съм вземала за регулиране,е това е положението.Преди 8 месеца оба4е заживях в друга държава,и о,4удо,цикълът ми стана доста то4ен,35 дневен.Само когато е ановулаторен е с по-голяма продължителностНе знам как то4но климата влияе и дали е просто съвпадение,но сега съм доволна 4е горе долу знам кога ми е О.
Роузи,направи ли кръвен тест?Пи6и какво става 4е те мисля.Стискам ти палци!!!Много силно!!!
« Отговор #13 -: Август 28, 2007, 14:05:51 pm »
Благодаря ви Тинки,Денди,не ми е дошло ,тази сутрин си правих тест ,да беше отрицателен аз знаех че ще е ,но все пак си викам пробвам последен тест и тогава на доктор.Днес си взех направление и утре или в другиден си запазвам час.Пак имам ПМС,НО само от време на време ,и усещам в кръста леко придърпване често.Дали е възможно ако е имало плод както ми показваха 3 теста миналия месец и след като ми дойде да не съм се прочистила и да е останало нещо???За първи път имам такъв дълъг цикъл.Тинки а докторите с които си се консултирала какво казват нормално ли е за теб този цикъл,дано скоро да се похвалиш мила ,стискам палци с две ръце.Денди и сега какво смяташ да правиш,някакви изследвания ли ,пиши ми .Желая ви успех момичета .
« Отговор #14 -: Август 28, 2007, 14:14:51 pm »
Не,никой досега не ми е казал 4е е нормално.Назна4ават ми лекарства и опитваме да го регулираме.Не мисля 4е е възможно ако е имало плод да не си се из4истила,за6тото този плод все о6те не е бил плод,а само клетки.Отиди на лекар и не се притеснявай.Лекаря 6те те прегледа и прецени има ли нужда от допълнителни изследвания и ле4ение,и 6те ти обясни на какво може да се дължи.Така 6те се сложи край на притесненията ти. :)
« Отговор #15 -: Август 28, 2007, 18:03:32 pm »
Момичета сега малко ми зацапа ,и се усилва ,слава богу .Сега не мога да ида на доктор нали ,като ми свърши май че е най добре.Тинки надявам се при теб нещата да се нормализират.
« Отговор #16 -: Август 28, 2007, 18:39:29 pm »
Благодаря ти.Не се тревожи за мен.Вси4ко е ок.Хайде успех!!! :D