Мармот, пося надежда в изтерзаното ми ежедневие
Аз все се тормозя, че не може да си изяде "нормата" и е само 8100 на 10 месеца. Хърба
Понякога се случва да пропуснем разходка - докато изяде всичко става време за следващото спане. В трудното начинание ми помагат рекламите (гледа като омагьосан и само отваря устата, колкото и да е непедагогично), пералнята (особено центрофугата), нещо, което да си върти в ръцете или рекламни брошури. Обича и да опитва нови неща, тогава яде с видим интерес. Редуваме се да готвим със свеки, купувам и готови, сега избирам и детска кухня само заради разнообразието.
Бънджи нямаме
Исках да видя как ще му се отрази, ама ни се размина. Бяха ни обещали за подарък и аз все отлагах купуването, а сега ми се струва вече късно.
Да питам и нещо мамешко: наблюдавате ли изтичане на кърма месеци след спиране на кърменето?
Аз не кърмя Симеон вече повече от 4 месеца, но наскоро забелязах изтичане на кърма сутрин или след къпане. Едната гърда става напрегната и болезнена и без масаж не се оправя. Компетентни източници казаха, че е нормално, ама аз и вас да питам. Препоръка за мамолог?
Иначе ние заминаваме за Аполонията. Ще се опитаме да съчетаем малко културни мероприятия със суперлюбопитно бебе