0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #1100 -: Октомври 14, 2007, 18:35:25 pm »
Не.
Мен най-напред доктора ,които ми ги назначи ме предупреди ,че трябва да лежа
Като отидох в лабораторията преди мен имаше една жена, която лежа половин час , а аз чаках седнала отвън, защото имаха само една кошетка,след това и мен ме накараха да лежа въпреки че бях седяла половин час преди това. След това и кръв ми взеха легнала.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #1101 -: Октомври 14, 2007, 20:26:54 pm »
Не.
Мен най-напред доктора ,които ми ги назначи ме предупреди ,че трябва да лежа
Като отидох в лабораторията преди мен имаше една жена, която лежа половин час , а аз чаках седнала отвън, защото имаха само една кошетка,след това и мен ме накараха да лежа въпреки че бях седяла половин час преди това. След това и кръв ми взеха легнала.
Стига, бе  8O Това в Цибалаб май няма как да се случи. Даже миналия път като питах дали да е на гладно и жадно, :D ми казаха, че нямало значение  8O

« Отговор #1102 -: Октомври 14, 2007, 22:44:37 pm »
Искам да попитам пациентките на д-р Владимиров,правили ли са вливания при него,понеже имам завишени Nk клетки,а ми педстои матурация
*
« Отговор #1103 -: Октомври 15, 2007, 07:29:56 am »
Аз не съм негова пациентка и незная със сигурност, но предполагам, че няма да откаже.
Отчет от мен - в събота правих вливания на 40 ампули Имуновинин, снощи ми биха прегнил и във вторник сутринта ще е пункцията. Стискайте ми палци, момичета, да извадят повече и качествени яйцеклетки!
Успех и на останалите!
Душе, при теб как вървят нещата?
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #1104 -: Октомври 15, 2007, 07:45:17 am »
ТА, стискам палци!
Желая ти много качествени яйчица.
Вярвай и ще стане!
*
« Отговор #1105 -: Октомври 15, 2007, 08:56:29 am »
Тази вечер ще ми бият прегнила. И защо д-р Александров ми каза, че утре ще ми е пункцията. Мислех, че след прегнила трябва да мине един ден и тогава да е пункцията. А док. каза - тази вечер прегнила, а утре пункцията. Почвам да си мисля, че той нещо се обърка. Някой знае ли нещо по въпроса?
*
« Отговор #1107 -: Октомври 15, 2007, 09:11:38 am »
Тази вечер ще ми бият прегнила. И защо д-р Александров ми каза, че утре ще ми е пункцията. Мислех, че след прегнила трябва да мине един ден и тогава да е пункцията. А док. каза - тази вечер прегнила, а утре пункцията. Почвам да си мисля, че той нещо се обърка. Някой знае ли нещо по въпроса?

Според мен се е объркал. Обади му се, за да го уточните! Успех! :D
*
« Отговор #1108 -: Октомври 15, 2007, 10:31:22 am »
А док. каза - тази вечер прегнила, а утре пункцията. Почвам да си мисля, че той нещо се обърка. Някой знае ли нещо по въпроса?
Обади му се и го питай. Стискам палци всичко да е наред и да мине леко пункцията :D
*
« Отговор #1109 -: Октомври 15, 2007, 10:47:47 am »
Искам да попитам пациентките на д-р Владимиров,правили ли са вливания при него,понеже имам завишени Nk клетки,а ми педстои матурация

Здравей, Angela!
При д-р Владимиров не се правят вливания.
Ако при него ще правиш Инвитри-то задължително му покажи изследванията, които си правила и обсъди тези вливания. Неговото мнение, че вливанията помагат само в опредени случаи.
И на мен ми бяха изписани такива, но той категорично ги отрече. Според него в моя случай няма да помогнат.

Дано съм ти била полезна.
Успех! :)
« Отговор #1110 -: Октомври 15, 2007, 11:11:07 am »
Благодаря ти за отговора galli,ще говоря с доктора,само да не ми се скара,че сам си ги самоназначила.A Nkклетките са ми 23 при норма(2-11)и пише силно повишени.Твоите колко бяха?
*
« Отговор #1111 -: Октомври 15, 2007, 11:22:22 am »
Благодаря ти за отговора galli,ще говоря с доктора,само да не ми се скара,че сам си ги самоназначила.A Nkклетките са ми 23 при норма(2-11)и пише силно повишени.Твоите колко бяха?

Аз не съм изследвала NК клетки.
При мен антителата на щитовидната жлеза / ТАТ, МАТ/ са завишени в пъти и по тази причина ендокриноложката ми беше препоръчала вливания на Имуновенин.

Моят съвет е да обсъждаш всичко, което правиш или не правиш, всички лекарства, които приемаш, дори и страховете си с д-р Владимиров.
Все пак изхода от Инвитрото зависи от много неща, и ако лекарят ти не е информиран няма как да реагира адекватно. А и нали целта е една - живо родено и здраво бебе.

Ако нещо друго те интересува - насреща съм!
Може и на лични. :flower:
« Отговор #1112 -: Октомври 15, 2007, 11:30:20 am »
Благодаря ти много :D
*
« Отговор #1113 -: Октомври 15, 2007, 12:59:32 pm »
Успех момичета!

ТА, може ли да ми кажеш как точно става вливането - система ли ти пускат, колко време отнема? И на мен ми предстои същото количество, затова питам.

Благодаря!
« Отговор #1114 -: Октомври 15, 2007, 13:39:07 pm »
Djini,не се сещам при първият ми опит кое кога беше...Най-добре наистина звънни на доктора,за собственно успокоение,въпреки че не вярвам да се е объркал..Желая ти много,много късмет и само качественни яйцеклетки... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:  На мен днес ми бе първият преглед.. :? и малко съм обезкуражена сякаш.Очаквах,че ще реагирам по-добре на Пурегона,но.... :( На десен яйчник имам 4 фолекули,на левият 3 по-малки... :(  Увеличиха ми и с малко дозата,но едва ли ще "изскочат" и други.. :(  Главата ми е пълна с въпроси..."Дали ще растат заедно,дали не са малко....???"..Ох....,незная вече.... :( :( :(
*
« Отговор #1115 -: Октомври 15, 2007, 13:46:14 pm »
На мен днес ми бе първият преглед.. :? и малко съм обезкуражена сякаш.Очаквах,че ще реагирам по-добре на Пурегона,но.... :( На десен яйчник имам 4 фолекули,на левият 3 по-малки... :(  Увеличиха ми и с малко дозата,но едва ли ще "изскочат" и други.. :(  Главата ми е пълна с въпроси..."Дали ще растат заедно,дали не са малко....???"..Ох....,незная вече.... :( :( :(

Нушка спокойно, ще порастнат и даже може и повече да се окажат :wink:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1116 -: Октомври 15, 2007, 13:47:53 pm »
Ще растат ами, каква им е работата!!!! :wink:
« Отговор #1117 -: Октомври 15, 2007, 14:08:15 pm »
St,eganeva,благодаря ви за успокоението,но дали...??? :(  При предният ми опит бяха 8 от самото начало и толкова си и останаха...Маркова уж каза да не се тревожа,че са ми достатъчни,но.../като се има предвид,че съм с един яйчник и половина.../ Почнах май да психясвам,а уж вълнението ми беше само да започна стимулацията... :( :( :(  Нямаше време да питам докторката,дали с увеличаване на дозата се смята,че ще се появят и други фолекули или само за да започнат тези да растат.Вашето мнение какво е...?То такава лудница бе днес в АГ-болница Варна,че... :(
« Последна редакция: Октомври 15, 2007, 14:10:00 pm от Nushka76 »
*
« Отговор #1118 -: Октомври 15, 2007, 14:22:10 pm »
Маркова уж каза да не се тревожа,че са ми достатъчни
Ами права е, напълно достатъчни са ти. За какво са ти повече, не ти трябва количество, а качество. :wink: Всичко ще е наред, така или иначе накрая ще ти върнат 2 най-много 3, така че 8 си е една много добра бройка, а и до края съм сигурна, че ще станат малко повече. Късмет, спокойствие и успех!  :bighug:
« Отговор #1119 -: Октомври 15, 2007, 14:30:53 pm »
Ами права е, напълно достатъчни са ти. За какво са ти повече, не ти трябва количество, а качество. :wink: Всичко ще е наред, така или иначе накрая ще ти върнат 2 най-много 3, така че 8 си е една много добра бройка, а и до края съм сигурна, че ще станат малко повече. Късмет, спокойствие и успех!  :bighug:
  Много,много благодаря,Peta!Наистина не зная защо толкова се притесних...,а не съм и спряла де... :(  В момента имах нужда от окуражаване и го получих.Благодаря!  :balk_21: