0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #1161 -: Октомври 16, 2007, 10:14:58 am »
 :balk_21: Пета!!!!  :bighug:
« Отговор #1162 -: Октомври 16, 2007, 10:29:39 am »
Здравейте сладурани, ето ме и мен, след пункцията. Снесох 16 яйца  :balk_47: Браво на мене, направо не е за вярване след като Маркова ми каза че чака само 8? Нушка няма да се шашкаш за броя накрая винаги излизат повече. Както ти казват, важно е наистина качеството а не количеството.
  Браво,Nadin4i!!!  :bighug:  Пожелавам ти само качественни ембриони  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  Много късмет и скоро  :bfp:   Сега като чета за теб,колко са ти изкарали...  8O имам голяма надежда.Аз се притесних от това,че искам да замръзя.А се бях настроила,че колкото са повече...,избора ще е по-голям.Но няма значение,въпроса е поне тези да растат както трябва... :D :D :D 
Ами Nushka76 , не е страшно а спестяваш толкова излишно време и нерви от висенето в коридора...
Да,права си. :balk_103:
*
« Отговор #1163 -: Октомври 16, 2007, 10:30:34 am »
Браво Надинчи!Айде успех и по-нататък!
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #1164 -: Октомври 16, 2007, 10:48:01 am »
Цитат
Здравейте сладурани, ето ме и мен, след пункцията. Снесох 16 яйца   Браво на мене, направо не е за вярване след като Маркова ми каза че чака само 8? Нушка няма да се шашкаш за броя накрая винаги излизат повече. Както ти казват, важно е наистина качеството а не количеството.

браво надин4и :balk_47: сега ще 4акаме още по хубава новина
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #1165 -: Октомври 16, 2007, 11:15:19 am »
Надинче ,ще чакаме много хубави новини мила.Нушка , :balk_47:ти си герой
« Отговор #1166 -: Октомври 16, 2007, 11:31:32 am »
Нушка , :balk_47:ти си герой
  Нали.... :wink: :wink: :wink:  Само медала ми липсва,но се надявам да го получа в началото на ноември като видя  :bfp:   :balk_103:
*
« Отговор #1167 -: Октомври 16, 2007, 11:36:15 am »
Нушка,пожелавам ти ето такива медали :bori_007: :bori_004:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1168 -: Октомври 16, 2007, 11:42:54 am »
 :bori_002: :bori_012:

Може и такива!!!

:balk_69:
« Отговор #1169 -: Октомври 16, 2007, 11:50:09 am »
Цитат
но се надявам да го получа в началото на ноември като видя  bfp
Късмет,миличка :crossfingers:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #1170 -: Октомври 16, 2007, 12:36:16 pm »
*

dеkki

• **
  • 74
  • Вярвам в чудеса!
« Отговор #1171 -: Октомври 16, 2007, 12:49:46 pm »
Момичета, отчитам се.
На 12 ден от трансфера моето ЧХГ е 134.9 , а уринарният ми тест е с много слаба втора черта.  8O
През цялото време от трансфера досега си имам типичните неприятни усещания в корема, като че ли ще ми идва и затова малко се притеснявам дали всичко ще е наред, още повече, че имам един спонтанен аборт в 3-ти месец и тогава симптомите в началото ми бяха- липса на типичните ПМС.  :?
Ще пиша когато след 48 часа направя повторен тест.
Стискам палци на всички вас, които сте в процедура!
*
« Отговор #1172 -: Октомври 16, 2007, 13:02:03 pm »
Момичета, отчитам се.
На 12 ден от трансфера моето ЧХГ е 134.9 , а уринарният ми тест е с много слаба втора черта.  8O

dimaya
, всичко ще е наред.
Стискам палци! :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #1173 -: Октомври 16, 2007, 13:02:44 pm »

Честито, стискам палци да се удвои ЧХГ-то  :D Не обръщай внимание на уринни тестове, не са достоверни на този етап.

lb2f
« Отговор #1174 -: Октомври 16, 2007, 13:05:13 pm »
Момичета, отчитам се.
През цялото време от трансфера досега си имам типичните неприятни усещания в корема, като че ли ще ми идва и затова малко се притеснявам дали всичко ще е наред, още повече, че имам един спонтанен аборт в 3-ти месец и тогава симптомите в началото ми бяха- липса на типичните ПМС.  :?
   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #1175 -: Октомври 16, 2007, 13:10:57 pm »
Момичета, отчитам се.
Ще чакаме за добри новини! :crossfingers:
*
« Отговор #1176 -: Октомври 16, 2007, 13:26:33 pm »
Един съвет - не търсете никакви симптоми. Просто се доверявайте на фактите от изследванията. Знам от много познати че всеки пощурява да си мисли дали това е признак или онова..но няма смисъл при всеки е различно.
Абе аз искам друго да питам. Много ме боли от тая пункция, нормално ли е. Все едно нещо ме дърпа там долу,ходя нормално ама ме боли като пристъпвам. Сега май само но-шпа мога да пия а пък то не ми действа.
И още едно въпросче. Маркова изписва на всички 3 пъти по 1 естрофем след пункцията. Не е ли множко това количество, и плюс това 3 пъти по две утрогестан вагинално?
*
« Отговор #1177 -: Октомври 16, 2007, 13:30:26 pm »
Много ме боли от тая пункция, нормално ли е. И още едно въпросче. Маркова изписва на всички 3 пъти по 1 естрофем след пункцията. Не е ли множко това количество, и плюс това 3 пъти по две утрогестан вагинално?
За болките е нормално, ще отшумят постепенно. А за естофема явно така е преценила....аз когато бях при нея не ми изписа. Утрогестана си е 3*2.
« Отговор #1178 -: Октомври 16, 2007, 13:30:33 pm »
Nadin4i,аз нямам спомен от първият си опит дали ме е боляло,за това може би другите ще ти кажат. :D  Искам обаче да те попитам,след пункцията дават ли ти болнични от АГ-то и колко или всеки се спасява?
*
« Отговор #1179 -: Октомври 16, 2007, 13:33:31 pm »
Димая, утре да удвоиш резултата. :D
Много късмет на чакащите.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери