0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #1280 -: Октомври 18, 2007, 10:12:36 am »
Момичета, 5 ден съм след трансфер. От вчера забелязах, че ми се появяват пъпки, а днес са повече... точно като пред менструация. Ужасена съм! Болките си ги имам всеки ден, но не са постоянни. Знам, че може би е нормално, но не искам поредното разочарование... Стискайте ми палци! И аз на вас   :crossfingers::bighug:
« Отговор #1282 -: Октомври 18, 2007, 10:24:46 am »
Успех Тея. Не го мисли много, знам че е невъзможно, но се опитай да се успокоиш. Притеснението на този етап е излишно :goodluck: :crossfingers:

DJINI, мила не се притеснявай, нормално е да изтича. И при мен беше така. Аз съм лежала по половин час. Успех в борбата. Стискам палци
« Отговор #1283 -: Октомври 18, 2007, 10:29:48 am »
Благодаря за подкрепата,момичета.
marina15 на мен ми се пишкаше преди трансфера и акушерката ми каза ако мога да стискам,защото при пълен мехур трансфера бил по-добър.
DJINI и при мен изтича,но мисля,че е нормално,не се притеснявай за това.
Успех на всички :bfp: :bfp: :bfp:
:bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #1284 -: Октомври 18, 2007, 10:44:08 am »
Тея,Славена стискаме палци
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1285 -: Октомври 18, 2007, 10:58:11 am »
Жени, не се предавай!
Ти извървя по-голямата част от пътя, всичко ще е ОК! :bighug:

:bighug:

*
« Отговор #1286 -: Октомври 18, 2007, 13:05:39 pm »
Благодаря за подкрепата,момичета.
marina15 на мен ми се пишкаше преди трансфера и акушерката ми каза ако мога да стискам,защото при пълен мехур трансфера бил по-добър.

Не знам кое е вярно, но при моя трансфер една акушерка ми каза, че не е добре да ти се пишка и да се сдържаш, защото матката получавала контракции,от притискането на мехура, което не е добре.
« Отговор #1287 -: Октомври 18, 2007, 13:07:09 pm »
Здравейте,момичета!Днес отново имам притеснения....Осми ден ми е от стимулацията,лигавицата ми е 6,5-7 мм.,в десен яйчник 1-а фолекула:12-12,5 мм. и 4-ри:10,5-11 мм.Има и други,но са малки,на ляв яйчник няма да разчитаме,той и без това е 1/2,но и там са останали малки. :(  Притеснена съм обаче от факта,че от утре ми сменят Пурегона с Гонал/доколкото разбрах..утре пак ме викат :(/Нищо не ми обясниха,а въпросите в мен напират,напират... :(  След като ми сменят Пурегона,значи ли това,че не вървя добре/въпреки,че Маркова казва,че е добре../Защо се сменя лекарството...,Пурегона не е ли по-силен...,с какво и за кое би ми помогнал Гонала....??????? :( :( :( :(  Ох....,извинявам се..,но съм много объркана....нищо не ми е ясно...Моля за вашето съдействие!!! :( :( :(
*
« Отговор #1288 -: Октомври 18, 2007, 13:20:50 pm »
Нуше, Гонал и Пурегон са аналогични като състав - само ФСХ. Според мен опитват да подтикнат малките фоликули да тръгнат да растат. Гонал е прекрасен препарат и според доста лекари прави много качествени яйцеклетки. После може да ти включат и рекомбинантен препарат (ФСХ + ЛХ) за зреенето.
Скоро притесненията ще са зад гърба ти. Желая ти много късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #1289 -: Октомври 18, 2007, 13:27:08 pm »
Нуше, Гонал и Пурегон са аналогични като състав - само ФСХ. Според мен опитват да подтикнат малките фоликули да тръгнат да растат. Гонал е прекрасен препарат и според доста лекари прави много качествени яйцеклетки. После може да ти включат и рекомбинантен препарат (ФСХ + ЛХ) за зреенето.
Скоро притесненията ще са зад гърба ти. Желая ти много късмет.
   Благодаря ти! Надявам се всичко наистина да е както трябва. :( Просто никой нищо не ми обяснява,а аз не съм много запозната... :?
*
« Отговор #1290 -: Октомври 18, 2007, 14:10:40 pm »
Нушка, и аз бях като теб - въпросите напират, а никой нищо не ти обяснява. Мога само да ти кажа, че лекарите си знаят работата. Спокойно, всичко ще бъде наред!!! :bighug:
*
« Отговор #1291 -: Октомври 18, 2007, 14:12:19 pm »
Нуше,давай го по-спокойно,мила,всичко ще е наред! :crossfingers:
« Отговор #1292 -: Октомври 18, 2007, 14:23:28 pm »
Нушка, и аз бях като теб - въпросите напират, а никой нищо не ти обяснява. Мога само да ти кажа, че лекарите си знаят работата. Спокойно, всичко ще бъде наред!!! :bighug:
Нуше,давай го по-спокойно,мила,всичко ще е наред! :crossfingers:
  Благодаря ви,момичета!   Аз имам доверие в екипа,но това че нищо не се обяснява и разяснява ме "побърква"..Не обичам да съм в невидение..,когато става въпрос за мен...,за моето здраве...Иначе вече и да се тревожа..,все тази...Те повече фолекули и да искам,няма да станат.Важното е тези да вървят добре.
*
« Отговор #1293 -: Октомври 18, 2007, 14:48:28 pm »
Нуше не се претиснявай.
Всичка ще е наред.
Довери се на екипа.
И от сега на нататък  чакаме само хубави новини от теб!
*
« Отговор #1294 -: Октомври 18, 2007, 14:49:44 pm »
Благодаря ви,момичета!   Аз имам доверие в екипа,но това че нищо не се обяснява и разяснява ме "побърква"..Не обичам да съм в невидение..,когато става въпрос за мен...,за моето здраве...Иначе вече и да се тревожа..,все тази...Те повече фолекули и да искам,няма да станат.Важното е тези да вървят добре.
А ти питаш ли? Не очаквай някой да ти обяснява подробно, ако не задаваш въпроси. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #1295 -: Октомври 18, 2007, 14:56:03 pm »
А ти питаш ли? Не очаквай някой да ти обяснява подробно, ако не задаваш въпроси. :wink:
Да,питам... :D  Каза,че утре ще ми каже...,аз до утре.... :wink: :wink: :wink:..
« Отговор #1296 -: Октомври 18, 2007, 15:56:05 pm »
Аз съм питала преди време д-р Стаменов и според него Гонала дава по-добри резултати в сравнение с Пурегона.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #1297 -: Октомври 18, 2007, 15:58:27 pm »
Аз съм питала преди време д-р Стаменов и според него Гонала дава по-добри резултати в сравнение с Пурегона.

На мен ми казаха обратното.
И по мой наблюдения с приятелки е точно така.

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #1298 -: Октомври 18, 2007, 16:07:39 pm »
Ами възможно да е до организъм, на мен лично стимулациите ми с Пурегон не дадоха много добри резултати, докото отговора ми при Гонала беше досто по-добър, а сега съм с Менупур и е още по-добър от предишните , но дано и  качеството на яйцеклетките да е хубаво...което в събота ще стане ясно при пункцията.  :lol:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #1299 -: Октомври 18, 2007, 16:09:07 pm »

На мен ми казаха обратното.
И по мой наблюдения с приятелки е точно така.

В моя случай беше по-щадяща стимулацията с Гонал, щото е 1 амп. е 75 ед., а 1 амп. Пурегон бе 100 ед. и на практика взесто да "изям" 200 ед. /както бях на първата процедура/, при второто икси бях с 150 ед., но ако ще реагира жената добре дали Пурегон, дали Гонал - все е тая ко питате мен.

marina15, а еднакви ли ти бяха протоколите всеки път?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com