0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #1340 -: Октомври 19, 2007, 16:18:06 pm »
Проблема е че първата седмица пих само по едно на ден,но после получих някакво кръвотечение и д-ра ми каза да ги увелича на 2*1,затова ми останаха повече.
Днес ми е 26 ден и мисля да ги спра,не ми се иска да го притеснявам като знам колко хора има там.

Габи, доктора ти решава дали да спреш или не лекарствата. Не вземай такова решение сама. Все пак той ти е лекуващ лекар и той е редно да прецени дали да се спре или не. Обади му се и го питай, не вземай решение на своя глава.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #1341 -: Октомври 19, 2007, 16:32:10 pm »
Проблема е че първата седмица пих само по едно на ден,но после получих някакво кръвотечение и д-ра ми каза да ги увелича на 2*1,затова ми останаха повече.
Днес ми е 26 ден и мисля да ги спра,не ми се иска да го притеснявам като знам колко хора има там.

Габи, доктора ти решава дали да спреш или не лекарствата. Не вземай такова решение сама. Все пак той ти е лекуващ лекар и той е редно да прецени дали да се спре или не. Обади му се и го питай, не вземай решение на своя глава.

Подкрепям Гането, и при мен се получи така, затова продължавай да си пиеш хапчетата, или се обади на доктор Владимиров. Прием на лекарства не се спира на собствена глава, особено когато е подготовка за процедура!

Още нещо - дори и доктора да преглежда някого в момента, няма да ти отговори, но след това задължително ще ти се обади, за да разбере какво си искала да го питаш!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #1342 -: Октомври 19, 2007, 16:40:47 pm »
Вчера късно вечерта ми биха прегнила 5000 единици, не знам от какво се определя, видях че другите са с по 10000 еденици. И започвайте силно да стискате палци, че да се представим успешно като лятната групичка. :bhcontract: :balk_16:
   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
И мен утре ме викат за трансфер, но може и да ме върнат за петия ден. Вчера си имах банда от осем ембирончета. Дано да са живички и здравички!!!
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #1343 -: Октомври 19, 2007, 17:36:14 pm »
Габи, не си позволявай така да спираш хормонални лекарства - не е никак безобидно да знаеш, взимаш телефона и обясняваш положението на доктора или това, което те притеснява и ще ти кажат какво да правиш.
Утре сутринта ще видим аз колко ще ги измътя и така до победата кокто се казва!  :bori_011: :bori_012: :bori_013: :bori_014:Желая успех на всички и стискам палци за много бебета в нашата есенна сесия!!!
« Последна редакция: Октомври 19, 2007, 18:13:09 pm от marina15 »

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #1344 -: Октомври 19, 2007, 17:59:21 pm »
успех и много късмет утре!!!

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #1345 -: Октомври 19, 2007, 18:02:01 pm »
Успех и от мен  :D

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #1346 -: Октомври 19, 2007, 18:05:53 pm »
Цитат
Утре сутринта ще видим аз колко ще ги измътя
:lol:и аз утре ще разтоварвам кощницата с яицата.marina15 вав варна ли правиш процедурата.ако си там ще сме заедно и моята пункция е утре
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #1347 -: Октомври 19, 2007, 18:26:29 pm »
В София при д-р Стаменов съм. Успех и на теб утре! :lol:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

petq74

• 373
« Отговор #1348 -: Октомври 19, 2007, 18:33:38 pm »
стискам ти палци вси4о да мине по вода :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #1349 -: Октомври 19, 2007, 18:40:40 pm »
  Успех и от мен момичета!  :balk_35:
  :)
*

petq74

• 373
« Отговор #1350 -: Октомври 19, 2007, 19:47:23 pm »
пожелавам успех и стискам палци :crossfingers: на вси4ки моми4ета
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
« Отговор #1351 -: Октомври 19, 2007, 19:49:52 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #1352 -: Октомври 19, 2007, 19:53:35 pm »
 [/quote] :lol:и аз утре ще разтоварвам кощницата с яицата.marina15 вав варна ли правиш процедурата.ако си там ще сме заедно и моята пункция е утре
[/quote]Ами Пети можеш да се засечеш с мен. Аз съм утре на трансфер при Маркова в АГ.
*

petq74

• 373
« Отговор #1353 -: Октомври 19, 2007, 22:07:03 pm »
 :balk_46:много се радвам ще се видим там :dance2:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #1354 -: Октомври 19, 2007, 22:22:47 pm »
Nadin4e,бъди много спокойна утре и знай,че много момичета са мислено с теб :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:И още 1 съвет от мен колкото и да ви се струва невъзможен:след трансфера се опитайте да забравите за датата на теста и въобще не мислете станало ли е или не.Пиите си лекарствата и си вършете обичайните неща,защото търсенето на симптоми няма да ви е от полза.Ако устискате така да 11-12-ти ден ще е чудесно,а тогава вече теста трябва да е  :bfp:УСПЕХ!
« Отговор #1355 -: Октомври 19, 2007, 22:42:09 pm »
Nadin4i, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:И чакаме  :bfp:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1356 -: Октомври 21, 2007, 10:00:03 am »
Аз бях до тук. :(
Битката приключи, ВОЙНАТА свърши.
СЪДБАТА победи.

Нуше, предавам СИЛАТА на теб.
На мен вече не ми е нужна.
Но на теб ти трябва.

Успех на всички. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #1357 -: Октомври 21, 2007, 10:12:14 am »
Eganeva  :bighug: :bighug: :bighug:

Аз имам 3 ембриончета, едното хубаво другото не чак толкова, а третото изобщо го няма каза доктора ама аз настоях да са три. Абе от 11 да стане само едно хубаво, направо плачевен резултат. Обаче момичетата с които бях в събота: Petq74 и Ra44ka,ме заредиха с толкова енергия че ще гръмна. Момичета прегръщам ви и се радвам че ви има :balk_21:
« Последна редакция: Октомври 21, 2007, 10:20:17 am от nadin4i »
*
« Отговор #1358 -: Октомври 21, 2007, 10:16:47 am »
Аз бях до тук. :(
Охххх, Женя не знам какво да кажа, толкова се надявах този път...... :(  :bighug:
Наде, успех!
*
« Отговор #1359 -: Октомври 21, 2007, 10:20:02 am »
Жени  :bighug:
Надинчи  :crossfingers: