momi4eta ,i az hodih pri baba kuna predi 3 godini ,sled neuspeshnia mi in vitro opit,i tia mi kaza 4e shte zabremeniavam po estesfen p6t do 4 meseca i mi dade niakakvi bilki,e ot togava minaha po4ti 4 godini ,o6te 3 neuspeshni in vitro opiti i taka, kak to i da e,samo 4e ispusnah da vi kaja 4e kato hodih pri neia ,spodelih tova koeto mi kaza sas moiata et6rva,i tia me pomoli da e zaveda pri neia,samo 4e tia ima drughi zdravoslovni problemi i az se s6glasih ne 4e s6m poviarvala tova koeto tia mi kaza no nali 4ista jenska rabota.Kato hodih za vtori p6t pri neia estesfeno tia ne me beshe pomnila i etarvami e popita dali neina snaha ,[fakti4eki az.] shte ima deca? Az esesfeno biah do neia i 4uh slednoto:ami tvoita snaha mai e bremena,a et6rvami kaza o ne ne, tia si ima golemi iadove i za tova pitam,togava baba kuna kaza ,e problem6t e v6f neinia saprug.no az shte ti dam da im dadesh edni bilki da ghi piet 3 meseca zaedno sas snahati i do godina shte si imat mom4e.E na men togava mi stana dosta sme6no,no kak to i da e .Momi4eta tova :le4itelki, gleda4ki i tem podobni raboti sa palni prostoti ,za tova vi kazvam ,ako moje niakoi da pomogne tova sa samo LEKARITE i BOG