Аз едно не мога да разбера-защо на всяка пусната тема за тази баба,веднага се появяват едни и същи всезнайки,дето сипят подигравки и дават съвети,които са за друг подфорум!
Като не ви интересуват билки,какво правите тук?!?!?!?!
Много ми е чудно хаповете,дето си ги купувате от аптеката,по-безвредни ли са?
Да сте чували,че във факултета по фармация,се учи сериозно ботаника?Май не!Ама сте компетентни и раздавате правосъдие чули-недочули!
Искам да прочета мнения на хора,които са ходили при тази баба,а не здравомислещи компетенции,щото на такива се наслушах през последните 3 години ходене по мъките!
Рецептите са различни,момичета!Много различни!Съвпадат само 2 билки,да ви кажа ей така,за информация!
И бабата не иска пари,пак за информация!На мен ми отказа,а майка ми дойде с мен,за да и се извини,че преди 30 години и се е изсмяла точно толкова надменно,колкото вие,че ще роди син след 10 години.Да е жив и здрав брат ми,с който имаме точно 10-годишна разлика!И други неща,които не касаят форума,но са се случили след години...
Не знам дали на мен ще помогнат билките,но само искам да ви помоля-като не знаете,не коментирайте!
Има много шарлатани наистина,но тази жена далеч не е от тях!
Бабата не живее в Славщица вече-ако някой смята,че има нужда от помощта и-нека ми пише на ЛС,с удоволствие ще помогна-безплатно!
Останете си с добро!