0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Темата на бременните - 9 част
« -: Август 29, 2007, 09:42:47 am »
Хайде на новата тема :)

Да ни върви като по вода и само хубави новинки да си пишем в нея :)
[/color]
« Последна редакция: Август 29, 2007, 12:33:23 pm от Nivear »
*
Re: Темата на бременните - 9 част
« Отговор #1 -: Август 29, 2007, 09:48:12 am »
Зори, за пътуването - искам да ти кажа че аз летях няколко пъти до края на 3 м и всичко беше наред. Стаменов каза че няма доказателство че летенето може да навреди на плода. Аз се чувствах добре. Вярно полетите бяха само в Европа - на кратки разстояния - 2-3 часа - ама по вечето ми приятелки летяха до края на 6 м. Аз другия месец ще летя за последно. Избирам директни полети - поне да не сменям излишно и така. Успех!

Диди, тази книга която цитираш - е тази която гледах някъде за около 50 лв ли? Струва ли си да си я купувам? как мислиш?

Наха, съжелявам мила за това което ти се е случило. По спомен ваксината за тетанус действа доста по дълго от 6 м - мисля няколко години. Странно че док така ти е казал. Възстановявай бързо!

Пазете се всички  :D
[/color]
« Последна редакция: Август 29, 2007, 12:33:57 pm от Nivear »
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: Темата на бременките - 9 част :)
« Отговор #2 -: Август 29, 2007, 09:59:21 am »
Ами той полета София-Брюксел е 2 часа,така че се надявам да няма проблем.Аз съм чела,че опасността е при излитане,да не се отлепи плацентата.
<br />
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #3 -: Август 29, 2007, 10:25:38 am »
Кое наложи нова тема? Нивеар, моля те оправи заглавието.... :(
Нека питаме и пишем само за хубави неща в новата тема!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #4 -: Август 29, 2007, 10:38:50 am »
ще се престраша да се запиша и аз в новата тема :P
*
« Отговор #5 -: Август 29, 2007, 10:51:53 am »
Kit Kat добре дошла! Лека и безпроблемна бременност!

Наха, стискам палци всичко да се размине и без ваксина, все пак мисля, че ако могат такива интервенции да се избегнат е по-добре! Той Владимиров знае най-добре!

А с тия нови теми, аз докато се обърна и вече предишната заключена? Толкова голяма ли стана?
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #6 -: Август 29, 2007, 10:54:12 am »
kit kat ,честито мила,желая ти безпроблемна бременност! :D
<br />
*
« Отговор #7 -: Август 29, 2007, 10:58:49 am »
kit kat, добре дошла! и лека и безпроблемна бременност!
nivear, нали ще оправиш заглавието, моля те.
naha, дано всичко е наред, сигурно доста си се изплашила, но се постарай да не се притеснявай излишно! ти кога си на преглед при владимиров?

« Отговор #8 -: Август 29, 2007, 10:59:51 am »
Кит кат, честито и лека бременност :P

« Отговор #9 -: Август 29, 2007, 11:02:55 am »
Kit kat, усмихната и спокойна бременност!  :flower: :flower: :flower:
*
« Отговор #10 -: Август 29, 2007, 11:26:30 am »
Наха, наистина е много неприятно (меко казано) това ухапване.
Дано всичко да се размине само с уплаха.
Най-добре слушай лекаря, но не предприемай излишни рискове и презастраховане ако той не каже изрично че е необходимо.
Ползата от една такава ваксина точно сега, може да е нищожно малка в сравнение с рисковете за бебето.
Щом казваш че кучето е улично и си живее от отдавна, може просто да си е злобно. Те си пазят територията, и то много ревностно и не дават човек да припари. Може би това го е провокирало да те захапе.

Мъжа ми преди време също го хапа улично куче и ние се бяхме притеснили, защото дори не можехме да го наблюдаваме кучето, но накрая всичко завъри добре.
Едно голямо ГУШ  :hug2:  от мен!!!

На всички бременелки - леки и безпроблемни бременности  preggo  и дано темата скоро се напълни с нови попълнения    :bfp1:  !!!

"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #11 -: Август 29, 2007, 11:38:45 am »
Момичета благодаря за загрижеността. Преди малко пак говорих с док. Той каза никакви ваксини. Трябва да си направя консултация в 1-ва градска имало специален кабинет за ваксини и такива неща. Но и двама се съмняваме, че кучето има бяс за това не се тревожа толкова. За съжаление не мога да замина сега за София. Оставам с надеждите да няма нищо страшно и съм безкрайно благодарна за отзивчивостта на д-р Владимиров. За пореден път се убеждавам колко е човечен и загрижен. Просто нямам думи. Пипи на преглед съм на 3-ти, само че при д-р Томова за ФМ. Като ида ще си запиша час и за док. Нямам търпение да го видя лично  :) и д-р Тачева и целия екип. Поздрави от мен.
*

naha

• 1474
« Отговор #12 -: Август 29, 2007, 11:46:05 am »
Роми  :bighug:. Така е  миличка. Като се замисля и на мен така ми се струва, по скоро злобно отколкото болно. Мен ме изнерви и факта, че имаше освен трите деца и двама възрастни мъже пред мен, които не реагираха по никакъв начин. Те и децата изпищяха милите и те се изплашиха.
Кит кат добре дошла в отбора  :). Успешна бременност.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #13 -: Август 29, 2007, 11:46:21 am »
Нахи, стискам палци да си добре и ти, и бебо! Обади се като дойдеш в София, да се видим, че после ще ми стане непосилно, пък и нищо не се знае.
Кит кат, добре дошла, тук е много приятно и полезно, ще се убедиш сама. Очаквам хубавата ти тема!  :wink:
Зори, не знам какъв съвет да ти дам, много личен и сложен е въпросът ти! Дано вземеш правилното решение!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #14 -: Август 29, 2007, 11:48:11 am »
Пипи на преглед съм на 3-ти, само че при д-р Томова за ФМ. Като ида ще си запиша час и за док. Нямам търпение да го видя лично  :) и д-р Тачева и целия екип. Поздрави от мен.
Тюх, как ще те изпусна пак, няма да съм в София.  :? Дано поне на следващото идване да можем да се видим.

Нахита миличка, дано да се размине всичко с уплаха, гуш  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #15 -: Август 29, 2007, 12:06:06 pm »
:flower:Привет Дами!

Нахиткоооооо :heartbeat:, ще го хвана тоя пес и ще види той  :BangHead:!

Кit Кat  :welcome:
 yahoo_17Нова тема нови бременелки!
А дано все повече и повече! yahoo_17

Зори  :sunshine:ще ми липсваш, но е по важно да сте добре!
И ако там ще е така замини!

:balk_103: Nivear, ще направиш корекция, нали?
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

koteto7975

• *
  • 18
  • Едно ангелче си имам,и вече си чакам още едно
« Отговор #16 -: Август 29, 2007, 12:16:21 pm »
Здравейте момичета!Може би не ме познавате,но от една година съм във вашият форум.Рядко пиша и повечеви чета,тъй че повечето от вас ви познавам виртуално.Надявам се да ме приемете при вас и да бъда част от вас,защото много неща с много неща сте ми помогнали за да успея!Благодаря ви!
Щастлива мама,че все пак си има ангелче на този свят.
[/url]
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #17 -: Август 29, 2007, 12:18:52 pm »
koteto7975 ,добре дошла сред нас :D

Мишинка,ма аз всеки ден ще си пиша с вас. :DПък и 1,5г. бързо ще отминат и като се върна ще си правим мамо-бебешки срещи. :lol:
<br />
*

naha

• 1474
« Отговор #18 -: Август 29, 2007, 12:21:18 pm »
Каси  :bighug: много мило предложение, но за сега не знам какво ще става. Има възможност да пътувам с моя и да ходим на пазар и може да нямам време за среща  :(. Рали ти къде ще ходиш бе :balk_21: ще се започва ли и вашата одисея, какво казва док?. Нищо другия път като доида ще се организираме. Само живот и здраве да е и бебоците да са ни добре. Аз вече се надявам да ни кажат пола, а и не се съмнявам в д-р Томова, тя ще го разконспирира :lol: нашето срамижливче.
П.С. Докато си напиша поста и вие сте написъли нови неща. Мише  :balk_104: :biglove:
« Отговор #19 -: Август 29, 2007, 12:25:58 pm »
KitKat и koteto7975, Добре дошли и лека бременност ви желая!
Nivear, книгата е към 20 или 30 лв. - не помня, но ако си в София мога да ти я дам да я прочетеш. Има интересни неща, но според мен е малко стара.