0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните - 9 част
« Отговор #220 -: Септември 10, 2007, 14:52:27 pm »
Постепенно слагах 3 капсули  по 3 пати на ден(сутрин,обед и ве4ер )
като го спирах :
3 капсули 2 пати на ден (на обед и ве4ер)
2 капсули 2 пати на ден (на обед и ве4ер)
1 капсула 2 пати на ден (на обед и ве4ер)
и една капсула надругия ден  (на обед )
и краи
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
« Отговор #221 -: Септември 10, 2007, 14:56:48 pm »
Много ви благодаря! :flower: :flower: :flower:
Аз в момента съм 2 пъти по 3, но както и да звучи и аз мисля да го спра постепенно
утре ще сложа по 2 и после по 1.
ми направо си ме е страх :oops:
*
« Отговор #222 -: Септември 10, 2007, 15:01:09 pm »
то4но така  :wink: не се притесняваи като се спира постепенно не би трябвало да има проблем аз го спрях кам 12-та г. седмица
Успех
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*

Ro6ko

• **
  • 94
  • Любовта ще спаси света.
« Отговор #223 -: Септември 10, 2007, 15:05:28 pm »
На мен док ми каза да го спра в 12г.с. и аз го спрях. Бях на 2*3. Няма страшно!
*
« Отговор #224 -: Септември 10, 2007, 15:10:25 pm »
Диди, и аз доколкото си спомням го спрях от раз, док ми каза и аз го послушах.  :wink:
Недей подхожда със страх, всичко ще бъде наред, повтаряй си го всеки ден и ще бъде така до края!  :P
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #225 -: Септември 10, 2007, 16:24:23 pm »
Диди,аз съм на Дуфастон и го пия така - 2 седмици пия,2 седмици не(тогава пия вит. Е).Не съм имала проблем до сега.Днес обаче бях на преглед и ми казаха да си продължавам да го пия до другият път,а тогава вече ще съм 15-16-та седмица - не трябва ли по-рано да се спре?Искам да ви питам и от коя седмица започнахте Магнерич,защото аз ще започвам 2 пъти по 1 от днес.
 Иначе всичко ни е наред,гледаха ме и с Доплер ,а маймунчето не спря да подскача. :D
<br />
« Отговор #226 -: Септември 10, 2007, 16:32:55 pm »
Роби, Рошко и Шакира  :bighug:
Зори, пожелавам ти най-палавото маймунче  :D
Дуфастона няма проблем да си го пиеш. Док. от ЖК дори би искал аз да продължа с дуфастон, но аз ги предупредих, че слушам основно Д-р. Персенска, колкото и да им е неприятно.
На микробиологията ми излезнаха ентерококи и малко съм притеснена. Док. от ЖК твърди, че ги вкарвам с утрогестана.
Другата седмица пак съм микробиология пък да видим какво ще покаже.
« Отговор #227 -: Септември 10, 2007, 16:45:29 pm »
Зори, д - р Тодорова ми каза да спра Дуфастона 18 - та седмица, а започнах да пия Магнерич 16 - та.
*
« Отговор #228 -: Септември 10, 2007, 17:02:19 pm »
Аз спрях утрогестана към края на 3-я месец изведнъж и с огромно удоволствие  :lol: /мразех да го сладам вагинално/. Магнезий започнах да пия в 20-та след като получих болки, за които док. твърдеше че не са контракции, но решихме да се презастраховаме.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #229 -: Септември 10, 2007, 17:10:13 pm »
z22 Няма специални показания, в коя седмица да се почне магнезия мисля. Аз го започнах в каря на третия месец, едновременно с инжекции папаверин, защото имах много силни контракции, пих го цял месец, после направих малка почивка, и може би от петия месец съм го пила до началото на 9 месец.Пила съм Магнерот 3*2. На някои бременни, в последствие родили съм чувала, че са им го изпислвали и след раждане. Можеш да се консултираш с лекаря си кога да го пиеш. :)
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #230 -: Септември 10, 2007, 17:35:24 pm »
Привет, момичета! Аз не мога да се включа за утрогестана...
Искам обаче да поздравя Зори за хубавите новини!!!  :bighug:
А и да ви се оплача, че нещо са ме хванали нервите много здраво. Не знам защо. Уж си взех отпуск да си почивам, а като се събудя, всичко почва да ме дразни...Ще споделите ли малко опит по темата  :? ...

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #231 -: Септември 10, 2007, 17:48:49 pm »
благодаря ви момичета! :D
 Лара,мен за това не ми се щеше от сега да напускам работа,ама трябва.Като човек няма занимание и започва да мисли глупости и да се изнервя.Моя приятелка е бременна в 6-ти месец и каза,че я тресе голяма злоба и почти няма човек,с който да не се е скарала.Та явно и хормоните играят роля.
<br />
« Отговор #232 -: Септември 10, 2007, 17:55:40 pm »
Всеобщо мнение е, че и аз от както съм забременяла ме тресе голяма злоба.
Лара не мога да ти помогна, тъй като и аз явно не се справям, но може да се видим и да си съскаме двете и няма да си се сърдим, защото си знаем от какво е :wink:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #233 -: Септември 10, 2007, 17:59:33 pm »
Аз където съм си с избухлив холеричен характер...хич не ми се мисли  :lol:
Хубаво е, че съм само в отпуска за около месец :wink: Та, ще се опитам да организирам някакво семейно забавление. След седмица имам и подходящ повод - третата годишнина от сватбата и ще опитам да насоча енергията си натам  :D
Засега от мен - хубава вечер с много хубави разходки в това приятно време!
П.П. Диде, приемам с удоволствие - само да се съберем в един град :D Това и със съскането, и с несърденето го мога  :wink:

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #234 -: Септември 10, 2007, 18:03:12 pm »
ми аз като си контактувам с нея,не забелязвам да е злобна,но тя така твърди.А за себе си - не мисля ,че съм чак злобна,но понякога в аптеката ми разтреперват нервичките.Ма това се случва и с небременните колежки,така че явно повредата не е в нашите телевизори. :wink:
 Диди , не обръщай внимание на мнението на другите хора,важното сега е ти да се чувстваш добре!Бременна или не,всеки има моменти на нервност.
<br />
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #235 -: Септември 10, 2007, 21:37:18 pm »
Диди , не обръщай внимание на мнението на другите хора,важното сега е ти да се чувстваш добре!Бременна или не,всеки има моменти на нервност.[/color]

Мдаа, Диди, не че ти пука, ама имаш едно рамо и от мен!  :wink:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #236 -: Септември 10, 2007, 22:04:05 pm »
и аз да си кажа  :D,
на ден настроението ми се променя сигурно по 100 пати ,
както си седя ,мога да се разрева ,после идва ред на доброто настроение ,
като разбира се не забравям и да се ядосам на някого и толкова много се нервирам :lol:,после следва друг етап и така докрая на деня (от вси4ко редувам по-малко + параноя ) ...
Преди сам се 4удела как може бременните да изпадат в депресии ,а ве4е родителите ( в след родилна депресия),ама това  играене на хормоните не е 6ега  :)...
Ама хората са казали на 4ужд граб и 100 тояги са малко ,та докато не го изпитах не го и повярвах...
ДА са живи и здрави беб4етата ,пак на6ти емоции и няма на4ин да не си ги наместим  :wink: 

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #237 -: Септември 10, 2007, 22:43:16 pm »
Момичета, за "злобата" дето ви тресе.......НЕ Е злоба, хормони са :) Те са виновни за всичко. Аз първите три месеца бях невъзможна. Всичко ме дразнеше, карах се с домашните за глупсти и т.н. После ми мина и пак станах същински ангел  :wink: , добре де, поне не избухвах за щяло и нещяло. Ша ви мине, небойте се, само да издържат и околните  :)
*
« Отговор #238 -: Септември 11, 2007, 09:37:03 am »
На мен в началото ми се струваше, че съм невъзможна  :P
Ох, трябваше да ме видите на края - и мъжът ми и синът ми ме заобикаляха отдалече и добре че - иначе фучах като змия!

Ама сега съм кротка, кротка и само блажено се хиля на малкото сладко човече  :D
« Отговор #239 -: Септември 11, 2007, 09:48:32 am »
Аз пък си мисля, че съм много мила и добра - самото съвършенство   :D, ама мъж ми твърди, че едва ме издържа  :lol: :lol: :lol:
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.