Здравей мерилин.Преди седмица се върнах от първия ми инвитро опит във Виена ,в момента съм в очакване на резултата,остават ми още 4 дни до теста. Проблема ,който имаме със съпруга ми е че той има азооспермия,след много четене ,ходене по доктори,дискутиране със хора със същите проблеми,заминахме за Виена,където имахме записан час при главния доктор завеждащ орология,в една от наи - голeмите и стари болници ,със много добри доктори и на доста високо ниво, + това че разполагат с по добра апаратура и са по напреднали. Направиха му необходимите тестове и те пак сочеха азооспермия,от там ни пратиха във Wunschbaby Zentrum. Разказвам всичко много отгоре да не ви отегчавам. Там открихме много добри Доктори,доволи сме от цялото им отношение,най-вече че никога не се говори за пари,това е последното нещо което направихме,разрешиха ни да платим чак след трансфера,да не говорим че почти всяка седмица ми се обаждаха по gsm да следят как върви стимулацията ми и да ми напомнят за някои неща.Всички във Клиниката говорят англииски, немски руски дори,постоянно има хора от различни страни които я посещават,дори и от индия. Главния Доктор е голям Капацитет,избиран е за мъж на годината във Австрия + милион други заслуги ,мисля 4е ги пише във сайта. Цялата процедура пункцията на мен и на мъжа ми .иксито струваше 4500 евро. Моята стимулация беше по-различна от тези които чета тука във сайта, трябваше да пия селесте 1 месец + Витамини за бременни които купих там Прегнавит + Фол.киселина,след противозачатъчните ззапочнах да пия апреднислон,кломифен + Менопур инжекции 3 на брой през ден на 4тата инжекция трябваше вече да съм при тях. Там ми дадоха да си слагам вагинално3 дена виагра+ вагинални таблетки , И след това трябваше да си бия и прегнила ден и половина преди пункцията,коята беше с упойка, както и при трансфера,което знам 4е не го правят тук. Мога само да кажа ,не искам никой да убеждавам че не съжалявам че опитах там,получих отлично отношение и квалифицирана работа и ако не стане сега пак ще опитам там. Ето ви сайта момичета ,има няколко езика ,руски също. Успех на всички ,вярвайте!!!!!!!!!!!!!!!!ввв.Wunschbaby.ат нещо не ми излиза на латинеца.последното е ат 'т' на англииски и дабълуто с малка буква.