0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Хайде момичета вие сте, пускам я активна за една седмица, каквото сабя покаже.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Да има ли тема "В помощ на бременната и майката"?
« Отговор #1 -: Септември 03, 2007, 22:49:32 pm »
Хайде, разписах се - да има такава тема:lol:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #2 -: Септември 03, 2007, 22:58:33 pm »
За сажаление няма да мога да у4аствам в покупко-продажбите :D ,но е много хубава идея и 6те е много полезна ,таи като мамите и бременелките се увели4ават :D
Аз сам "ЗА"...
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #3 -: Септември 03, 2007, 23:06:01 pm »
Харесва ми идеята- абсолютно съм "за" темата  :D
*
« Отговор #4 -: Септември 03, 2007, 23:11:07 pm »
ЗА
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #5 -: Септември 03, 2007, 23:16:23 pm »
Бройте и моя глас ЗА  :wink:

*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #6 -: Септември 03, 2007, 23:23:59 pm »
И моят глас е ЗА, макар 4е и аз като Шакира25, няма да мога да у4аствам(нали сме 4ужбински мами и да не се месим :wink:)
Поздравления Каси :bighug:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Септември 03, 2007, 23:30:58 pm »
ако имате предвид статична тема с обяви за покупко-продажби на стоки за бременни и майки с деца - то аз лично нямам против.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #8 -: Септември 03, 2007, 23:36:37 pm »
ако имате предвид статична тема с обяви за покупко-продажби на стоки за бременни и майки с деца

Аз точно така го разбрах.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #9 -: Септември 04, 2007, 08:23:34 am »
И аз гласувах "За". Не мисля, че нетактично към незабременелите момичета - нали и ние скоро ще сме бременни и ще се интересуваме от дрехи за бременни и детски колички ;)

« Отговор #10 -: Септември 04, 2007, 09:32:15 am »
И аз гласувах "за". В момента нямам нищо излишно, но след време живот и здраве ще има доста неща за подаряване и продаване. Много си ги харесвам и ще се радвам да си останат "у дома" при нашите бебоци
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #11 -: Септември 04, 2007, 09:43:26 am »
аз съм ЗА,защото това ще е в помощ на много бременни и майки,а тук те стават все повече. :D

Аз по принцип не съм привърженичка на неща втора употреба,но знае ли човек,дали няма да си променя мнението като дойде бебо.Пък и tzvetenze например предложи неща,които не е използвана,така че вярвам,че темата ще е полезна за всеки. :D
<br />
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #12 -: Септември 04, 2007, 10:09:40 am »
Много често оставнат бебешки дрешки, които не са били ползвани или са обличани само няколко пъти. Грехота е да се хвърлят. Майките от чужбина също можете да се включвате, нали си идвате все пак в родината. :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #13 -: Септември 04, 2007, 10:19:08 am »
Много често оставнат бебешки дрешки, които не са били ползвани или са обличани само няколко пъти. Грехота е да се хвърлят. Майките от чужбина също можете да се включвате, нали си идвате все пак в родината. :)
Тогава прекръстете темата.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #14 -: Септември 04, 2007, 10:23:45 am »
И аз съм за.Все пак се надявам скоро всички да пишем в тази тема.Дай Боже. :D
*
« Отговор #15 -: Септември 04, 2007, 10:30:02 am »
Аз по принцип не съм привърженичка на неща втора употреба,

Зори, мисля че темата би била полезна и за хора, които не са превърженик за закупуването и ползването на втора ръка неща. Пример - случва се майките да получат за подарък на бебето нещо, което вече имат или детето е надрастнало съответната възраст, или както каза Мели необличани дрешки, т.е. тук може да се предлагат и съвсем нови неща, по една или друга причина невлязли в употреба.
Аз предлагам също малко по - насочващо име, че така не става много ясно. Може би просто "Борса Зачатие"?...
« Последна редакция: Септември 04, 2007, 10:31:57 am от tzvetenze »
*
« Отговор #16 -: Септември 04, 2007, 10:35:17 am »
Аз гласувах "За", вече написах в самата тема защо. Мисля, че бременните в зачатие ставаме все повече и дай боже след есенната "кампания" да се умножим оше!  :P
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
« Отговор #17 -: Септември 04, 2007, 10:50:20 am »
Гласувах "ЗА"
но не разбирам, кое наложи анкетата
*
« Отговор #18 -: Септември 04, 2007, 11:10:07 am »
Гласувах "ЗА"

Ами нали преди пак е правено подобно предложение, но е имало несъгласни.
« Отговор #19 -: Септември 04, 2007, 11:13:59 am »
Гласувах "ЗА"

Ами нали преди пак е правено подобно предложение, но е имало несъгласни.
Имаше несъгласнА, но пък никой тогава не подкрепи идеята :wink: