0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ин витро и домашен любимец
« -: Септември 04, 2007, 10:09:14 am »
Здравейте момичета,
През октомври ще правим ин витро, но съсвем наскоро ни подариха кученце. Малко сладко дакелче - ДАРА. Мисълта ми е че съм чувала че кучета и котки не трябва да има покрай бременна жена, но ние страшно се привързахме и сега не знам какво да правя, ако ин витрото е дай боже успешно трябва ли да се разделя с кучето или докато трае стимулацията трябва ли да избягвам контакта с него???
*
Re: Ин витро и домашен любимец
« Отговор #1 -: Септември 04, 2007, 10:13:42 am »
аз също имам дакел, при успешно инвитро, не мисля да се разделям с него, просто го ваксинирай и обезпаразитявай и мисля, че няма да има проблем
*
« Отговор #2 -: Септември 04, 2007, 10:20:14 am »
Да не казвам голяма дума, но просто няма начин това чудо от подписа ми да излезе от дома!Ваксинираме я, обезпаразитяваме я, правиме всички процедури.Пък и тя не излиза толкова често.Особено като застуди, излиза чак пролетта.Просто отказва да излезе през входната врата, даже на село като ходиме я навличаме с елече и отделно едно бебешко одеалце.Ходи си в банята, после го минавам с душчето.Не мога да си представя да се разделя с нея.
Ако се спазват всички хигиенни и ветеринарни условия, не би тярбвало да има проблем.
Желая ти успешно инвитро!
*
« Отговор #3 -: Септември 04, 2007, 10:21:44 am »
Дакелът е голям човек, да знаеш.
Не бих си го дала, ако няма наистина основателна причина, а такива рядко се срещат. :wink:
Късмет в процедурата.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #4 -: Септември 04, 2007, 10:38:31 am »
Много ви благодаря, страшно ме успокоихте!! А тя наистина е най-сладкото кученце на света и не мога да я оставя.
« Отговор #5 -: Септември 04, 2007, 11:36:12 am »
Аз съм с куче и 2 котки и, освен ако някой не ме заплаши на живот и смърт, няма начин да ги дам...  С подходяща грижа и разпределяне на задълженията, няма проблем.  Лекарят ми не е споменавал да се налага друго...
« Отговор #6 -: Септември 04, 2007, 11:46:13 am »
мисля,че живот и здраве при успешна процедура можеш да даваш по-често от хапчетата за вътрешни паразити.аз не бих се разделила с моето пекинезче :lol:
успех в процедурата
*
« Отговор #7 -: Септември 04, 2007, 12:43:45 pm »
И аз не бих се разделила с нашия любимец -Рико.
http://img15.glitterfy.com/247/glitterfy043903494D33.gif

« Отговор #8 -: Септември 04, 2007, 14:24:43 pm »
Пък ние дори сега ще си взимам кученце - бултериерче или мопс :D
Не се притеснявай, нали си има имунизации и следите редовно здравето и :D
*
« Отговор #9 -: Септември 05, 2007, 15:00:30 pm »
....АЗ СЪМ ЧОВЕК КОЙТО НАЙ-МАЛКО ИМА ПРАВО ДА ДАВА НЯКАКАВ СЪВЕТ И НЕ ЖЕЛАЯ ДА ГО ПРАВЯ - САМО ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ ИМАМ ЕДНО НЕУСПЕШНО ИКСИ ЗАД ГЪРБА СИ И КУЧЕ В ДВОРА И КОТЕ В КЪЩИ НИТО С ЕДНОТО НИТО С ДРУГОТО ЖИВОТНО БИХ МОГЛА ДА СЕ РАЗДЕЛЯ .... СЕГА ЩЕ ПРАВЯ ВТОРИ ОПИТ - МОЛЯ СЕ ДА Е УСПЕШЕН ....НО ЗА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ МИСЛЯ -  ХИГИЕНАТА Е ВАЖНОТО УСЛОВИЕ КОЕТО ТРЯБВА ДЕ СПАЗВА И НЕ Е ПРЕЧКА МИСЛЯ ....БЕЗ ДА АНГАЖИРАМ НЯКОГО С ТОВА МОЕ МНЕНИЕ - НО АЗ НЕ СЪМ ОТ ХОРАТА КОИТО ВЗИМАТ ЖИВОТНО И СЛЕД ТОВА МОГАТ ДА ИЗОСТАВЯТ....УСПЕХ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА  :grouphug:
*
« Отговор #10 -: Септември 05, 2007, 15:07:51 pm »
Много, ама много се извинявам за оффа-, ако модераторите искат нека го изтрият, но само искам да помоля нещо.

adeto , моля те не пиши с главни букви, защото това в превод означава,че крещиш.
*
« Отговор #11 -: Септември 05, 2007, 15:12:57 pm »
извинявам се на Мимка,  новак съм още тук приемам критики всякакви  :( а твоето кученце наистина е прекрасно  :)
*
« Отговор #12 -: Септември 06, 2007, 07:22:06 am »
Мили  момичета,
аз имам котка,която не излиза,не я махнах през време на бременността-ин витро, не я махнах и след раждането на близнаците ми и сега за тях тя е най-голямата радост.Само имаше един критичен момент,когато в 5 -ти месец ти правят изследвания за зараза от животни,сега ми бяга точната дума,притеснението,докато излезе резултата е огромно.Ако не дай си Боже е положителен,се прави задължително аборт.Затова,не ги галете,на котките не чистете вие тоалетната.Но не ги захвърляйте,който обича животните изход се намира.Желая ви успешни тестове.