Наталия е.
Сигнус, аз лично много го харесвам прегнила и считам схемата на Табакова за възможно най-успешна, но винаги се притеснявам, че ако след сигурно забременяване /дай боже!/ го спра, например във втори месец /не съм сигурна, но Табакова май че така прави/, организмът ще изживее стрес, защото така да се каже "се е разлигавил". Обаче и в статията, която си цитирала, се говори все за ВЕРОЯТНИ ползи. Четох изследвания на специалисти от една руска клиника за ин витро - те също говореха, че ползите от прегнила не са доказани, като казваха, че статистиката не сочи на увеличаване на процентите след прием на прегнил при ин витро цикъл. Като гледам, момичетата, които правиха ин витро в Гърция, не са приемали прегнил. В сайта, който ти ми показа във връзка с друга тема /Beta.../, чета, че американките не приемат прегнил. А в България не съм чувла за прегнил след ИНСЕ освен в к-ката на Щерев.
Та, затова ми се стори, че ако Фреш толкова много се притеснява, може да го взема по нарядко, все пак това е ИНСЕ, би трябвало да се имитира естественото оплождане и ембрио-развитие.
Фреш, ето какво чувство гледам да си създам, за да не си мисля лоши неща, докато се дъня с лекове след някаква манипулация - дуфастонът /утрогестан/ е за лигавицата, прегнилът е за жълтото тяло...и точка, тр.да ги вземам, след като са за различни неща...