Мдам, и мен много ме вълнува какви играчки са най-подходящи за 12-24м.
Дани едва днес почна да реди пръстените, който Фоксче е показала, ама за формичките още не може да се усети, тях само ги пуска в моите пластмасови купи за салати и се кефи на звука, като удря купите. Все още ползва и активната гимнастика Chicco Deluxe, сега вече е като пиано на крачета, пуска си мелодиите, друска дупе и припява. Ама след 1-2 мелодии вече му доскучава. Други интересни занимания засега са да вади моите тенджери и купи, да си отваря чекмеджетата на неговия скрин и да ги пренарежда (разбирай, вади си дрехите на земята, рядко слага нещо обратно); да гони по пода едни колички с батерии; май най-любимо засега ни е разглеждането на списания (особено National Geographic с многото снимки), задържа се на дивана около 15-20 мин така и нареждаме заедно "кака", "бате", "пате", "бау-бау", "мау" или каквото там има снимано.
Плюшените играчки и аз не ги тача хич, но тези bedtime pals, които се перат, са просто върхът! Ние имаме едно подарено мишле в пижама, което бяхме кръстили Сънчо, без него няма заспиване просто, Дани направо е обсебен от това приятелче. После аз го прекръстих на Нани, че е по-лесно, малкият мармот веднага пое и сега само като го види, така сладко казва Наа-ни и го гушва веднага. Като е нервен, Нани ми е незаменим помощник.
Каси, ние сме на Чико с коланите, сега са ни много полезни, защото той вече ходи, но често залита, като се разсее. Обаче преди да проходи, повече ми пречеха и не ги ползвах, той увисваше само на тях и се дразнеше, а за ръчичка си ходеше на големи разстояния в последните 3-4 месеца.