Джам, за игрите - играят само на мечки с баща му, обикалят се в кръг и си реват един на друг. С мен разглежда списания. Аз съм сигурна, че Марти не го впечатляваш, защото си му част от пейзажа. И аз съм така с Дани, за да го науча на нова дума, отнема седмица-две и то ако си я говорим всеки ден сутрин, в тези 10-15 мин, когато си се излежава в леглото и ми се усмихва, тогава е най-възприемчив. А като иде при баба си или при дядо си за ден само, и винаги се връща с ново умение, просто те са му по-интересни. Ще трябва да се примирим с ролята на нощни лампички, уви
jam, резервни и стари бе душата - неизползваеми, дето си ги прежалила.
Мъдро говори cygnus, ама аз се усетих едва след като ми изяде телефона, добре че не беше скъп и модерен. Сега си има собствени надлежно спиртосани старо дистанционно за телевизор, стария ми телефон и за крайни случаи една връзка ненужни ключове. Много ме е страх за зъбите му обаче и рядко прибягвам до ключовете. Иначе, музиката ни вече е по най-горните рафтове, отвертките на тате са заключени, тв вчера беше качен на стойка на стената, купих си фурна със заключваща функция и тройно студено стъкло, по ъглите на секцията имаме едни обезопасители, сега чакам още обезопасители за шкафове, и въпреки това всеки ден ми доказва, че и за половината опасности не съм се сетила. Дано и Господ да ги пази!
Навън се закача с всички, но май повече си пада по мамите на връстниците си, има и склонност да умилява дядовците, харесва кучета и понякога му позволявам да ги погали, ако са чисти и малки, после мием ръцете. Все налита на чужди играчки, което в нашия пренаселен парк ми е голяма драма. Ако познаваме децата или родителите нямат нищо против, хубаво, аз нося винаги и наши играчки за размяна, ама не винаги е така и тогава настава едно тръшкане, подгъване на колене и рев, от които само връзката с ключове ме спасява, понякога. Как се справяте вие с такива ситуации?