0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
комбинация с витамини.
« -: Септември 05, 2007, 13:35:19 pm »
Здравейте,момичета!
Почнахме пак с лечение с витамини,по схема,която ние си измислихме,като сме чели статии тук от форума,но не сме сигурни,че всичко изпълняваме както трябва.Според вас какво да извадим и какво да прибавим.

Сутрин разтворим витамин С- 1*500 , А 1000 UI-1 , Лкарнитин-1*500 , трибестан- 2 , оксибор форте-1.

Вечер
С-1*500 , А 1000 UI-1 , лкарнитин -1*500, трибестан-2 , селен-1 , цинк -1.

Отделно бърканица с мед,пшеничен зародиш,сурови фъстъци и орехи.
Търсихме и Е-400 , но няма никъде,знаете ли къде да намерим.А Лкарнитин да увеличим ли 2*2, в листовката пише по 2 дневно,но ако е нужно,може да пие повече.Трябва ли още нещо да включим,как мислите.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
Re: комбинация с витамини.
« Отговор #1 -: Септември 05, 2007, 13:59:33 pm »
Май не съм единствената със самолечението :D
« Отговор #2 -: Септември 05, 2007, 14:31:21 pm »
НЕ МИСЛИТЕ ЛИ,ЧЕ ВИ ТРЯБВА КОНСУЛТ С ДОКТОР,НИЕ С КОМБИНАЦИИ ОТ БИЛКИ И АНТИОКСИДАНТИ Я ДОКАРАХМЕ ДО АЗООСПЕРМИЯ,НЕ НА ВСИЧКИ ТАЗИ ТЕРАПИЯ ИМ ВЛИЯЕ ДОБРЕ
« Отговор #3 -: Септември 05, 2007, 14:41:53 pm »
Когато съпругът ми се лекуваше по препоръка на лекарката му приемаше витамините на Допел херц(не знам дали ги изписвам правилно),остана доволен от тях,(но не само от тях,все пак освен витамини имаше и др.лечение)Ако искате попитайте вашите лек.за тези витамини.А аз също бях предприела самолечение,което се състоеше в ядене на сурови лешници(от диетичните щтандове,съдържат мн.витамини и си мисля,че не могат да навредят,понеже са естествен продукт)
*
« Отговор #4 -: Септември 05, 2007, 14:53:02 pm »
НЕ МИСЛИТЕ ЛИ,ЧЕ ВИ ТРЯБВА КОНСУЛТ С ДОКТОР,НИЕ С КОМБИНАЦИИ ОТ БИЛКИ И АНТИОКСИДАНТИ Я ДОКАРАХМЕ ДО АЗООСПЕРМИЯ,НЕ НА ВСИЧКИ ТАЗИ ТЕРАПИЯ ИМ ВЛИЯЕ ДОБРЕ
Мислиме blagan, мислиме! Понякога човек в силното си желание да помогне, не се усеща, че може да навреди!
« Отговор #5 -: Септември 05, 2007, 14:59:59 pm »
Витамин Е от 400 мг няма в аптечната мрежа, може би повече от три месеца. Ние купувахме по 200 мг. Два пъти на ден.
В оксибор форте няма ли селен?
Цинк може да добавяш, защото среднодневната доза е добре да е около 15 мг. А в оксибора той е 7,5 мг, ако не се лъжа. Провери за селена.
На моя мъж му бяха изписали и дълго време пи сексинорм - съдържа цинк 7,5 мг, както и малка доза витамин Е и някакъв витамин В имаше, но не съм сигурна.
Също така пи от моята фолиева киселина по 1 т. дневно.
*
« Отговор #6 -: Септември 05, 2007, 15:21:47 pm »
Внивайте с разтворимите витамини-съдържат аспартам , проучвания сочат , че има изключително вредно влияние върху оплодителната способност при мъжете,особено при честа, системна употреба/газирани напитки,дъвки,витамини, хранителни добавки и др/ Вие ги знаете тези неща но аз да напомня......
*
« Отговор #7 -: Септември 05, 2007, 15:56:31 pm »
малеее... цигарите му отказах, сега ако му взема и дъвките вечееее... незнам. Живот ли е това! :wink:
« Отговор #8 -: Септември 10, 2007, 20:39:51 pm »
Нека пие и чай от магарешки бодил и бабини зъби и да яде повече магданоз, чесън и лук. :D :D :D