0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Абе Ле, на Пиера щерката е жива и здрава, нищо й няма от фраксипарина. На Джамата малкия и той. Какви са тея мухи??? Я да ги изгонваш!
Цитат на: Ganka в Септември 06, 2007, 17:56:46 pmАбе Ле, на Пиера щерката е жива и здрава, нищо й няма от фраксипарина. На Джамата малкия и той. Какви са тея мухи??? Я да ги изгонваш!Също и на други активни потребителки на форума.
За нищо. Ако нещо те тревожи, драскай ми на лични и ще гоним мухите.
Цитат на: Мели в Септември 06, 2007, 18:38:27 pmЗа нищо. Ако нещо те тревожи, драскай ми на лични и ще гоним мухите. Мели, да ти подарим мухобойка П.С. Сори за спама, ама ми стана много весело
Цитат на: Ganka в Септември 06, 2007, 18:45:50 pmЦитат на: Мели в Септември 06, 2007, 18:38:27 pmЗа нищо. Ако нещо те тревожи, драскай ми на лични и ще гоним мухите. Мели, да ти подарим мухобойка П.С. Сори за спама, ама ми стана много весело Че аз си имам метла, бре.
Не посмях да ти пиша на лични,защото смятах,че се сърдиш,задето застанах на страната на Лали преди време,но ми е терсене,че не знаем какво става с нея...но-както и да е. Ако искаш,изтрий темата,че няма смисъл от нея.