0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мъката и силата на едно семейство
« -: Септември 08, 2007, 15:05:49 pm »
Моми4ета, наскоро се сре6тнах с един 4овек /притял на моята половинка/, 4иято история ме трогна. Искам да я споделя с вас.
След дълги опити за бебе, безброй ходения по мъките, лекари и лекарства, той и неговата съпруга се сдобиват с така желаното детенце. Но след две годидни и полвина за не6тастие детенцето умира, като му откриват огромен тумор в стомаха. Не мога да си преставя как се е 4увствала милата женица. Да не дава господ никому. И така ден след ден мъката хем ги събира хем ги разделя. Оказало се 4е тя ве4е не може да забременее. Док казал, 4е е рисковано и може да й коства живота. Междувремемнно той ве4е на по-сериозна възраст. Сре6тал се с по-млада жена и й казал "6те роди6, няма на4ин, искам наследник". Така тази мацка забременяла. Казал и на жена си. В деня на раждането й се обадил и казал "имаме си син". Той го признал, съпругата му го осиновила. И така детенцето го видях-едно жизнено и хубаво дете/като вси4ки деца/.
Незнам как да изразя 4увствата които ме обвзеха от тази история - радост от 6тастливия край, болка от мъката, която те са преживели, възхи6тение от силата на жената  и о6те и о6те, не ми стига думите да го опи6а. Вярвам 4е са 6тастливи. Пожелавам им да са живи и здрави и нека живота им занапред бъде изпълнен само с радост и хубави мигове.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Re: Мъката и силата на едно семейство
« Отговор #1 -: Септември 08, 2007, 15:15:48 pm »
Неши, много трогателно, мъчно ми стана сега за починалото детенце  :( Да са живи и здрави всички. Дано. Но аз едно нещо сигурно никога няма да мога да си обясня....Как може да родиш едно детенце и да го дадеш на друг или да го оставиш. НО!!!! НЕ УПРЕКВАМ. Може би това дори е благороден жест, незнам. Просто може би аз като немога да го направя ми е трудно да го осмиля това нещо. Как като го гушнеш мъника и после....незнам.
Още веднъж да са здрави всички и майката и таткото и жената, която е родила и детенцето.
« Последна редакция: Септември 08, 2007, 15:37:06 pm от Nina »
*
« Отговор #2 -: Септември 08, 2007, 15:29:59 pm »
Нина, и аз като теб не можах да осмисля как една майка дава детето си. Не мога да преглатна и това 4е има толкова много изоставени деца. Болно ми е за вси4ки които се борят със зъби и нокти да имат свое слън4ице и преживяват тлкова много мъка и болка. Тежко е и тяхното изпитание.
Пожелавам успех на вси4ки в борбата и форума да е пълен само с хубави и сладки усмив4ици на бебе6ори. Прегръ6там ви вси4ки. :bighug: :bighug: :bighug: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #3 -: Септември 08, 2007, 16:10:31 pm »
Никой не заслужава такава мъка. Дано от сега на татък живота ги компенсира за страданията им. Успех на семейството.
*
« Отговор #4 -: Септември 08, 2007, 17:04:19 pm »
Цитат
Сре6тал се с по-млада жена и й казал "6те роди6, няма на4ин, искам наследник". Така тази мацка забременяла. Казал и на жена си. В деня на раждането й се обадил и казал "имаме си син
Трагедията им е голяма на това семеиство спор няма ,но да заповядва6 така на някои да ти роди дете ,4е нямал си да има6 наследник е егоисти4но според мене
Дано да са 6тастливи ,а не мога да си преставя това моми4е как се е сагласило :?(може би са и предложили някаква сума)???Това си е трафик и преди се вазмо6тавахме на някакв "циганин" дето продавал деца в 4ужбина...
Ми докато има купува4и ,6те има и такав вид услуги
Дано да са 6тастливи вси4ки
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #5 -: Септември 08, 2007, 17:39:05 pm »
Междувремемнно той ве4е на по-сериозна възраст. Сре6тал се с по-млада жена и й казал "6те роди6, няма на4ин, искам наследник". Така тази мацка забременяла. Казал и на жена си. В деня на раждането й се обадил и казал "имаме си син". Той го признал, съпругата му го осиновила. И така детенцето го видях-едно жизнено и хубаво дете/като вси4ки деца/.

:? И мен това малко ме смути....но..разни хора, разни идеали.
Важното е всички да са щастливи и доволни.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #6 -: Септември 08, 2007, 17:52:09 pm »
Много ми е чудно как тази майка така лесно се е разделила с детето си.Малко ми е странна тази история...
« Отговор #7 -: Септември 08, 2007, 18:01:25 pm »
и как тези уж страдащи хора са решили да използват жената?
лично аз не виждам нищо похвално в историята.
*
« Отговор #8 -: Септември 08, 2007, 18:35:56 pm »
На мен пък ми стана интересно как е уреден юридически казуса, предвид факта, че сурогатството не е регламентирано в България.
« Отговор #9 -: Септември 08, 2007, 19:16:44 pm »
Цитат
Междувремемнно той ве4е на по-сериозна възраст. Сре6тал се с по-млада жена и й казал "6те роди6, няма на4ин, искам наследник". Така тази мацка забременяла. Казал и на жена си. В деня на раждането й се обадил и казал "имаме си син". Той го признал, съпругата му го осиновила. И така детенцето го видях-едно жизнено и хубаво дете/като вси4ки деца/.
Наистина ми е много странно  :?
Oт цялата работа не разбрах къде точно е силата и в какво се изразява?
В това, че той е имал любовница, а жена му е знаела?
Или в думите: "6те роди6, няма на4ин, искам наследник".
Но няма значение аз дали разбирам, или не, важно е хората да са щастливи.
*
« Отговор #10 -: Септември 08, 2007, 19:34:52 pm »
Така ми дойде заглавието. Няма право да съдя никого, просто споделих това което ми направи впе4атление. Подробности не знам, само това което ви написах. Може би силата е имала жената...знае ли 4овек. Толкова е странен ве4е този свят, 4е понякога не може6 да разли4и6 добро и зло, истина и лъжа и т.н...Все пак всеки има право на избор и мнение.
« Отговор #11 -: Септември 08, 2007, 19:46:07 pm »
Да, ясно. Аз също не съдя никой.  :)
Просто и аз написах, това което се питам и ми е странно.
В крайна сметка всеки има някакво разбиране за нещата от живота и си го живее както намери за добре. Важно е да намериш вътрешен покой и да си в хармония със заобикалящия те свят.
*
« Отговор #12 -: Септември 08, 2007, 19:49:34 pm »
Цитат
В крайна сметка всеки има някакво разбиране за нещата от живота и си го живее както намери за добре. Важно е да намериш вътрешен покой и да си в хармония със заобикалящия те свят.
:good_post:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #13 -: Септември 21, 2007, 19:18:14 pm »
Сре6тал се с по-млада жена и й казал "6те роди6, няма на4ин, искам наследник". Така тази мацка забременяла.

На мен това ми стана интересно.
Казал.....и така забременяла.

Ама е нямала проблеми, ако имаше - щеше да роди.........
не се знае кога.
*
« Отговор #14 -: Септември 21, 2007, 21:08:14 pm »
   8OДано да не засегна някого, когото тази история е разчувствала, обаче аз...аз бих ритнала по дупето застаряващия си мъж и бих го пратила да си гледа наследника...а аз бих си осиновила дете и сама. Горката жена, какво ли и е...Според мен е страшно отчаяна, чак сили няма да се съпротивлява. Мое мнение е, обаче, свят широк, хора всякакви...
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #15 -: Септември 21, 2007, 21:24:55 pm »
   8OДано да не засегна някого, когото тази история е разчувствала, обаче аз...аз бих ритнала по дупето застаряващия си мъж и бих го пратила да си гледа наследника...а аз бих си осиновила дете и сама.

:wink: И аз така!Бия му шута и се спасявам поединично!И не изпитвам възхищение от силата на жената,а огромно съжаление към нея...и гняв към въпросния "татко"...дано са щастливи тримата!Да им е живо и здраво детенцето!
*
« Отговор #16 -: Септември 23, 2007, 21:19:05 pm »
Силно се съмнявам,че тримата от тази история ще успеят да живеят в мир със себе си и останалите!Истинската майка рано или късно ще изпита угризения!Съпругата ще има винаги едно наум за мъжа си,не е изключено и самия той да се чувства зле и заради двете!Но това е само мнение,пожелавам им щастие,разбира се!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #17 -: Септември 24, 2007, 09:39:38 am »
Само на мен ли тази история ми изглежда нормална? Т.е. не виждам нищо странно в това ако не могат сами да си родят дете да намерят момиче, което да им го роди.

А вече кой как го е разказал на някого, който да го преразкаже тук със свои думи... това е друга тема. Нали не мислите, че той е срещнал момиче на улицата и й е казал "Ще ми родиш дете, няма начин", а тя му е отговорила "Оооо има, има".

Дано са щастливи заедно!
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.