0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Daite mi savet
« -: Септември 12, 2007, 12:43:30 pm »
 Napravih abort biah na 19.Sega sam na 27,Priatelia mi svar6i v men dvapati,ama niama rezultat,dali ima niakakvo zna4enie?A i o6te ne6to koga da spria cigarite?
Re: Daite mi savet
« Отговор #1 -: Септември 12, 2007, 12:51:04 pm »
МИла Сесил,
тук пишат жени ,които с години наред правят бебче и не се получава.Това че приятеля ти е свършил не значи че трябва да забременееш.Трябва свършването да е станало по време на овулация,а има месеци в която овулацията пропуска.Едва след година от неуспешни опити за дете ще имаш основанието да се притесняваш ,че имате проблеми.Обикновено жените ,които планират бременост си правят профилактични предгледи,хранят се здравословно,приямат фолиева киселина и витамини,отказват цигарите веднага ,защото са вредни и много други неща ,които ти сама трябва да решиш дали ще изпълниш.
*
« Отговор #2 -: Септември 12, 2007, 12:52:14 pm »
Priatelia mi svar6i v men dvapati,ama niama rezultat,dali ima niakakvo zna4enie?

Това кога стана - по време на овулация или не?
Рядко бебето става от първият опит.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #3 -: Септември 12, 2007, 13:09:37 pm »
Я така и така си влязла в сайта,вземи почети малко.Информация има колкото искаш.
П.С.Пиши на кирилица.
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #4 -: Септември 12, 2007, 15:44:51 pm »
Аз пък не мога да повярвам, че толкова голяма жена, може да е толкова неука, поне от срам трябва да знае това, което се учи в училище в часовете по биология в 8-ми клас.   :ask: Извинете ме ако съм груба. Момичетата са прави - прочети повече
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав