0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

delight

здравейте
« -: Септември 30, 2005, 10:32:09 am »
Здравейте всички, отскоро чета тук и съм много приятно изненадана от това как си помагате една на друга. Първо да ви разкажа, че в момента правим бебе, но този момент вече продължава 6 месеца и другата седмоца мисля да отида на лекар. Имам въпрос, на който се надявам да ми отговорите: къде ми препоръчвате да отида: в клиниката на д-р Щерев или при д-р Стаменов? И за двете места съм чувала все добри думи, но все пак се колебая доста. Между другото нямам никакви координати на д-р Стаменов, така, че ако можете да ми ги дадете ще съм много благодарна. Пожелавам на всички да се сбъдне това, което искат и много щастие.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
здравейте
« Отговор #1 -: Септември 30, 2005, 10:52:59 am »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
здравейте
« Отговор #2 -: Септември 30, 2005, 11:16:07 am »
здравей!

аз мисля, че ти е рано да ходиш в специализирани клиники по стерилитет, щом опитвате само от 6 месеца.

като за начало бих ти препоръчала мъжът ти да си направи една спермограма в някоя от тия клиники, а ти да започнеш да следиш базалната си температура, за да определиш дали имаш овулация и кога точно е тя. разгледай нашия овулационен календар.

това засега е напълно достатъчно, освен ако не си над 35 години... ако е така - тогава отивай в клиника.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
здравейте
« Отговор #3 -: Септември 30, 2005, 11:24:56 am »
Здравей и от мен! Аз започнах своите опити като теб но резултата е че вече станаха три години а не 6 месеца. Отиди си на лекар поне да се успокоиш ти самата понякога и това е необходимо. И пробвай един два месеца с тестове за овулация.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
здравейте
« Отговор #4 -: Септември 30, 2005, 16:38:33 pm »
Здравей, желая ти успех :D

За клиниките - мисля, че няма да сбъркаш с нито една от тях. В клиниката на Щерев има един хубав пакет - контролиран коитус, който струва 60 лева и включва фоликулометрия, спермограма, изследване на естрадиол предовулаторно (по което се съди качествена ли е яйцеклетката) и посткоитален тест - мисля, че е добре като начало - разгледай сайта им за повече инфо.
Благодаря ти, Бени!

*

delight

здравейте
« Отговор #5 -: Септември 30, 2005, 17:59:41 pm »
Благодаря на всички за отговорите. Знам, че за период от 6 месеца е рано да се говори за проблемна бременност, но нещо ме гложди и ще се чувствам много по-добре, ако отида на лекар. Още един път благодаря и ако има нещо ще пиша.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
здравейте
« Отговор #6 -: Септември 30, 2005, 18:36:59 pm »
Противно на това което е написала Джам - спермограма в клиниката на Щерев или Стаменов, мисля, че др Тачева заслужава да й се довериш.