0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Имам нужда от съвет
« -: Септември 30, 2005, 16:35:21 pm »
Писах ви 4е ми zакъснява 6 дни и правих тест zа бременност, положителен.Това коет сега ме тревожи е 4е имам 2 спонтанни аборта преди това и сега си умирам от страх и не искам да каzвам на никои 4е сам бременна, какво да правя zа да се предпаzя, в сряда съм на лекар, но и на тях ве4е им нямам много доверие.Благодаря
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Имам нужда от съвет
« Отговор #1 -: Септември 30, 2005, 16:45:51 pm »
Живей нормално и се радвай. Нищо не можеш да направиш. Само се радвай на мига.
*
Имам нужда от съвет
« Отговор #2 -: Септември 30, 2005, 17:02:29 pm »
Наистина нищо не можеш да направиш:(
Както казва Лали - просто живей нормално.
Страха ти е съвсем разбираем, разбирам те - и аз ще правя опити след няколко месеца и ако всичко е успешно, несъмнено ще дойде този страх - ще го износя ли този път...
Но няма как да знаем нито разберем предварително.
Както се казва - здрава круша не можеш да обрулиш от дървото, така че само времето ще покаже.
Просто се успокой и бъди подготвена за всичко, но без да ставаш черногледа.
Успех!!!
*
Имам нужда от съвет
« Отговор #3 -: Септември 30, 2005, 19:28:05 pm »
Слушай момичетата - наистина нищо не можеш да направиш - естествено питай лекаря за дуфастон първите месеци и евентуално някакви други медикаменти но гледай да се пазиш максимално пък ние ще ти стискаме палци.
Честито и лека бременност от мен с пожелание за сладък бебешки резултат.
*
имам нужда от съвет
« Отговор #4 -: Септември 30, 2005, 19:55:26 pm »
Мило момиче това, което можеш да направиш е да си избереш добър доктор и следваш  съветите му. Лека бременност и успех. Мисли позитивно. Това което мислим то идва при нас.Всичко ще бъде наред. ylinfant
*
Имам нужда от съвет
« Отговор #5 -: Октомври 01, 2005, 09:22:18 am »
Благодаря ви моми4ета zа милите думи, помогнаха ми да се по4увствам по сигурна. Желая на вси4ки ви от все сърце zдрави и красиви бебета. stork-boy
*
Имам нужда от съвет
« Отговор #6 -: Октомври 03, 2005, 11:31:41 am »
И пиши как се развиват нещата!
Успех!!!:)
*
Имам нужда от съвет
« Отговор #7 -: Октомври 05, 2005, 13:31:15 pm »
Една прекрасна новина моми4ета, потвърдено от доктор> бременна съм, 6 та седмица, но все о6те няма тон. Каzа ми да отида пак след 2 седмици. Немога да ви опи6а колко съм 6тастлива. Предписа ми някакви вагинални таблетки( utrogestan) неzнам дали ги има в България ( описват го като> има съ6тото деиствие като натуралния, в 4ове6кия органиzъм Прогестерон ( жълт телесен хормон)буквално преведено от немски, което ни6то не ми говори.Някоя от вас има ли представа zа какво става въпрос. :wave:

Желая ви от цялото си сърце съвсем скоро всяка от вас да види джете 4ерти4ки на тест, zа6тото вие го zаслужавате, благодаря ви мили моми4ета и се надявам скоро да се видим в някои от форумите zа бъде6ти МАМИ. :thankyousign:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Имам нужда от съвет
« Отговор #8 -: Октомври 05, 2005, 13:34:39 pm »
Честито :lol:
*
Имам нужда от съвет
« Отговор #9 -: Октомври 05, 2005, 14:06:41 pm »
Много се радвам!:)
Пиши като се чуе сърчицето!:)
Имам нужда от съвет
« Отговор #10 -: Октомври 05, 2005, 15:21:46 pm »
Честито! :D
Прогестеронът в различна форма го изписват за поддържане на бременността ако не стандартно, то за профилактика, ако е имало аборти преди, така мисля.

Стискаме ти палци за лека и безпроблемна бременност :D
Благодаря ти, Бени!

Имам нужда от съвет
« Отговор #11 -: Октомври 05, 2005, 16:40:19 pm »
Желая ти успешна и продължителна бременност и накрая едно хубаво, здраво бебче. :)
*
Имам нужда от съвет
« Отговор #12 -: Октомври 05, 2005, 16:48:09 pm »
Честито  :balk_21:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Имам нужда от съвет
« Отговор #13 -: Октомври 07, 2005, 10:34:06 am »
Честито и от мен!   :babyflips:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!