0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
РАЗГАДАВАНЕ НА СЪНИЩАТА НА МЪЖЕТЕ...
« -: Октомври 01, 2005, 10:23:33 am »

www.askmen.com (със съкращения и редакции)

Всички мъже са сънували някога нещо подобно: “Гола принцеса, бившата изгора или жена без лице...” – това е само част от живота на човека с тестиси...

...Но какво означава това? Тези нощни забежки в света на фантазиите са по-скоро психологически.

Сънищата са отговор на идеи, желания и страхове. Целта на сънищата е душевно и емоционално “освобождаване на място” в съзнанието и прилича на “изпразване на кошчето”.

Ето какво означават най-честите сънища:

ЖЕНА БЕЗ ЛИЦЕ:
Типичен сценарии – правене на секс с Някого. Тя е секси, умна и красива – идеалната за мъжа. Но колкото и да се мъчите да разберете коя е Тя, все не успявате.
:arrow: Какво означава: Желание са неангажиращ секс, дори за първичен, животински секс.

ИЗНЕНАДВАЩОТО ЗАВРЪЩАНЕ НА БИВШАТА:
Намирате се в леглото с Бившата изгора, което е доста шокиращо...
:arrow: Особено ако сте намерили някого след това, може да означава че съзнанието Ви “затваря книгата” с главна героиня Бившата Ви изгора

ИЗЧЕЗВАЩ ПАРТНЬОР:
Шокиращо изчезване на партньора по време или след секс.
:arrow: Сънувате някого, който не си струва да е с Вас, и не се чествате уверени, че би се получило нещо по-сериозно.

СЕКС С КОЛЕГА: :arrow: Нищо повече от наслада за взаимоотношенията с колега/колежка

СЕКС СРЕД ПУБЛИКА: Секс и някои да Ви гледа...
:arrow: Това е начин да разберете, че играете роля и това не сте самия Вие. Един от начините да се почувствате виновен след спор или кавга.

ХОМОСЕКСУАЛЕН СЕКС: :arrow: Това не означава, че сте сменили резбата – напротив това е желание за по-мъжка страна в отношенията с партньорката Ви.

НЕ ВИ СТАВА: :arrow: Безпомощност или безизходица в живота Ви.

превод/редактор:
bigben (www.mediasetbg.com)
*
« Отговор #1 -: Октомври 01, 2005, 11:21:25 am »
ами моя пък доста често ми казва че сънува че ни вижда мене и него и дечица (нашите);
ние още изчакваме да завърша колеж и тогава да си имаме бебе, и знам че той много иска да си имаме, но изчаква заради мене.
А и аз споделям желанието за детенце.
незнам това какво значи...че желанието го измъчва и че е станало като вътрешна фикс идея и затова го изразява само в сънищата си ли, и аз незнам какво....
« Отговор #2 -: Октомври 01, 2005, 12:19:38 pm »
о, и жените сънуват същите неща :lol:
дали означава същото  :wink:
*
« Отговор #3 -: Октомври 01, 2005, 23:38:44 pm »
Цитат на: Dideto
о, и жените сънуват същите неща :lol:
дали означава същото  :wink:

:) Ами не знам - това го превеждах от сайта, а той е ОПРЕДЕЛЕНО за мъже...

но предполагам, че мойе да се каже нещо подобно и за жени.