0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: Загубих моето слънчице!Искам да умра!!!
« Отговор #20 -: Септември 17, 2007, 17:05:40 pm »
аз също имах болки няколко дни.За прегледа - щом така е преценил отиди.Аз ходих 1 месец след аборта.
<br />
« Отговор #21 -: Септември 17, 2007, 17:11:57 pm »
Вили,много ми е мъчно за теб ,но живота е суров и незнаеш какво може да ти поднесе.Сега трябва да преглътнеш сълзите и да продължиш нататък.Ние сме с теб . :bighug:
*
« Отговор #22 -: Септември 17, 2007, 17:54:14 pm »
Вили, мила, поплачи си, поскърби, но вдигни глава и продължи, защото " И утре е ден..."
Ние наистина сме с теб!
 :bighug: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #23 -: Септември 17, 2007, 18:29:57 pm »
Вили, съчувствам ти! И аз, както повечето момичета тук, съм го преживяла - два пъти. Сега най-важното е да е наред всичко след абразиото, да ти дойде цикълът навреме, да си имаш овулация - ей такива практически неща сега са важни за теб. Емоционалният шок от случилото се е огромен за теб сега, но с времето ще се успокоиш. Макар и сега да не ти се вярва. Кураж! Успех ти пожелавам!
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #24 -: Септември 17, 2007, 18:37:45 pm »
Цитат
Сега повече от всякога искам бебе.Утре трябва да си взема епикризата и да разберем какъв е бил проблема за да си отиде моето бебче.Искам колкото се може по барзо да започнем с опитите за ново
то4но така те искам и аз се 4увствах по сащия на4ин и желанието ми беше сащото стискам :crossfingers:за следващия пат
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #25 -: Септември 17, 2007, 18:53:32 pm »
миличка Вили....
какво да кажа - просто не знам....
толкова ми се иска да не съществува въобще такива теми...((
нестига болката от трудното зачеване...а после и всичко това...
плачи - те и без това сълзите трудно спират...
после стани, отупай се...вдигни глава и смело тръгни напред...
стискам палци повече да нямаш причини да пише в този подфорум...

а за това, че те викат толкова скоро...
мен също ме извикаха 5 дена след аборта...нека видят какво е положението...това няма да ти навреди, напротив - ще те успокои че всичко е минало добре...за което силно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

и...нещото, което на мен ми помогна да се изправя на краката си, беше този форум...четях, мислех, премислях....общувах...момичетата тука са невероятно мили, защото разбиране на вън почти не се среща.
само, който е минал по този път, може да знае какво ти е и искренно да ти съчувства...

« Отговор #26 -: Септември 17, 2007, 19:56:56 pm »
С риск да се повторя искам да ви благодаря на всички,защото благодарение на вас започвам да се съвземам и да поглеждам напред.Още не мога да го преодолея но знам че ще успея.Наистина болката е голяма и съчувствам на всички вас коите сте преживели или преживявате този кошмар.Благодаря че сте с мен.Целувам ви,и ви пожелавам цялото щастие на този свят. :bighug:
« Последна редакция: Септември 17, 2007, 19:59:06 pm от Vili85 »
*
« Отговор #27 -: Септември 17, 2007, 21:21:58 pm »
Мила Vili85, много съжалявам за случилото се!  :bighug:

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #28 -: Септември 17, 2007, 21:27:28 pm »
Миличка ако можех само да помогна с нещо, щях света да обърна за да го направя. Но знам, че аз няма да мога да ти помогна да забравиш болката, а с времето ще се научиш да живееш с нея. Пожелавам ти само хубави неща от сега на татък.  :bighug:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #29 -: Септември 17, 2007, 22:26:36 pm »
Съжалявам...толкова много съжалявам :balk_144:
И аз съм го преживяла два пъти...тежко е, боли, но трябва да намериш сили да станеш и да продължиш напред. Но първо изплачи болката си.
Твоето щастие ще те намери някой ден. Късмет.
« Отговор #30 -: Септември 17, 2007, 23:03:37 pm »
Vili85 много съжалявам за това, което се е случило на теб и на другите момичета. Много е тежко, но трябва да намериш сили и да продължиш напред. Сигурно много те боли, но с времето всичко отшумява. А ако бъдеш силна и започнеш опитите за бебе, ще преодолееш по- бързо загубата. Стискам ти палци  :crossfingers:  :bighug:
*
« Отговор #31 -: Септември 18, 2007, 08:56:45 am »
  Vili85,  :bighug:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #32 -: Септември 18, 2007, 09:08:56 am »
Вили, съжалявам за загубата ти.
уви, това е нещо, което се случва на много жени.

един съвет от мен, като минала 2 пъти през това изпитание - ще ти бъде по-леко психически, ако се опиташ правилно да степенуваш проблемите. и друг път съм го казвала това - не говорете така, като че ли сте загубили живо дете, защото има разлика огромна! загубила си ембрион, а не бебе. ако не си създаваш прекомерни драми, ще ти е по-лесно да продължиш напред към успеха.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #33 -: Септември 18, 2007, 09:16:19 am »
Vili85, радвам се, че болката не успя да те сломи  :hug2: И аз съм с 2 миседа. И на мен, като при теб, ми помогна само надеждата за ново бебе. А то ще дойде. Все пак сме извървели половината път. Щом сме забременели веднъж, ще се случи пак. Твоята грижа е да се погрижиш за себе си. Направи всичко, което препоръчва лекарят ти. Подготви се за следващата си бременност. И нека този път бъде успешна  :goodluck:
п.п. И аз имах дори много силни болки вторият път. Отиди на лекар, за да си сигурна, че всичко е наред.
« Последна редакция: Септември 18, 2007, 11:06:13 am от Stivarip »
« Отговор #34 -: Септември 18, 2007, 09:58:29 am »
Съжалявам ,мила ,но имай вяра!
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #35 -: Септември 18, 2007, 10:36:57 am »
Съжалявам много за случилото ти се, мила!!!  :balk_145: :bighug:
Знам колко силно боли, но вярвам, че ще намериш сили да се пребориш за мечтите си, а те ще се сбъднат скоро!!! Сега бъди здрава и имай късмет!!!

« Отговор #36 -: Септември 18, 2007, 11:12:55 am »
Вили , имаш и моята подкрепа!
Бъди силна през сълзи и вярвай ,въпреки болката!
« Отговор #37 -: Септември 18, 2007, 13:35:54 pm »
Един въпрос.В Епикризата ли е описан резултата от хистологията или се взима отделно от нея.Аз си я взех но никъде не пише за този резултат.Единственото което има като иследвания е Лабораторни изследвания.
« Отговор #38 -: Септември 18, 2007, 13:59:04 pm »
Обикновено хистологията става след няколко дни. Зависи къде я правят. Трябваше да ти кажат кога да си я вземеш. Но така или иначе, там няма да намериш отговор на въпроса: Защо е станало? Все пак е добре да си я имаш. Защо не се обадиш да попиташ?
« Последна редакция: Септември 18, 2007, 14:01:41 pm от Stivarip »
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #39 -: Септември 18, 2007, 16:08:13 pm »
Мила Вили, непременно си направи имунологични изследвания най-добре в Плевен при доц.Конова.Можеш да изпратиш кръв и по пощата. благодарение на тях сега в едната ми ръка спи едно малко съкровище!