0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Загубих моето слънчице!Искам да умра!!!
« Отговор #40 -: Септември 18, 2007, 16:32:00 pm »
Вили с теб сме!
Бъди силна! :bighug:
« Отговор #41 -: Септември 18, 2007, 18:11:59 pm »
Благодаря ви много за това че сте с мен.yana-v много се радвам за теб и нека да ти е живо и здраво слънчицето.А би ли ми дала някакъв адрес или телефон на тази доц.Конова,за да мога да си го направя това изследване.Много ще съм ти благодарна :)
*
« Отговор #42 -: Септември 18, 2007, 18:14:20 pm »
Ето тук можеш да откриеш доц. Конова.
http://www.ivfpleven.com/index.php?l=3
Обади се по телефона, запази си час и на място ще поговорите и тя ще прецени, каквиизследвания са ти необходими.
Пожелавам ти следващите сълзи в очите ти да са от безумна радост.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #43 -: Септември 18, 2007, 18:15:41 pm »
В София-клиника Малинов също правят такива изследвания.
На мен ми препоръчаха Д-р Балтаджиева и в началото на следващия месец ще ходя при нея.
« Отговор #44 -: Септември 18, 2007, 21:39:47 pm »
Мерси за информацията момичета.Знае ли някой какви са тези изследвания ТАТ и МАТ?
*
« Отговор #46 -: Септември 19, 2007, 10:30:54 am »
За изследване на щитовидвата жлеза са- за Хашимото
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #47 -: Септември 20, 2007, 07:44:13 am »
Vili85 много съжалявам миличка  :(
Бъди силна.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #48 -: Септември 20, 2007, 09:33:39 am »
Vili85...съжалявам за случилото ти се :( Но с всяка трудност ,която животът ни предлага излизаме по-силни.От сърце ти желая следващия път да е твоя :crossfingers: :bighug:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #49 -: Септември 20, 2007, 19:14:29 pm »
Днес бях при док. и той каза че иска първо да види резултатите от хистологията,за да знае какво ще правим от тук нататък.Каза също да се пазим поне 6 месеца което на мен ми се вижда страшно много време.Кога можем да подновим половият живот с съпруга ми според вас?
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #50 -: Септември 20, 2007, 19:58:20 pm »
Вили, 6 месеца наистина ни се виждат много след един аборт, но все пак е хубаво да поизчакаш организма ти да се пренастрои, да паднат до нормални граници хормоните и да се подготвиш психически за една нова бременност. Аз също съм след мисед и когато говорих с лекарите - тези тук в Германия ми препоръчват само три месеца, а лекарите в България - 6. Според това, което чух след миседа, тези в България поне за мен са прави. Имам доста проблеми и по време на бременността, и след нея. Казаха ми, че ако избързам може да се повтори отново всичко и аз предпочетох да изчакам. Всичко е индивидуално за всеки организъм, но можеш и да питаш лекаря си, ако се почувстваш готова. Полов живот може да си водите, просто се пазете и изчакайте необходимото време. Поне един или два цикъла и след преглед ще решите с лекуващия ти лекар какво да правите.
Успех и късмет каквото и да решиш!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #51 -: Септември 21, 2007, 11:01:23 am »
Вили, лекарите препоръчват 6 месеца повече заради психическото, отколкото заради физическото възстановяване. Четох, че целта е да не възприемеш новото бебе като заместител на загубеното. Все пак мисля, че когато си загубил ембрион, такава опасност няма. Когато лекарят ти потвърди, че организмът ти е готов за нова бременност, можете да действате  :D И горе главата  :hug2:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #52 -: Септември 21, 2007, 12:34:43 pm »
yahoo_17Сила Вили!

С теб сме!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #53 -: Септември 24, 2007, 00:02:10 am »
Момичета и аз подобно на Вили в 10-та седмица преживях същото нещо(спряло е да се развива бебето,но нямах кръвотечение,Док ми каза че се води задържан аборт(missed) след което последва абразио)Сърцето ми се скъса от мъка.Сега се стягам за следващо инвитро.Непрекъснато си задавам въпроси-дали ще успея,на какво се дължи,има ли някое момиче като мен и при следващ опит дали е успявало?Пишете момичета.
Скъпа Вили,аз съм с теб,защото много добре зная какво чустваш.Трябва да продължим мила,и да си вдигнем главите-ще успеем ,ще видиш!!!!
*
« Отговор #54 -: Септември 24, 2007, 10:49:53 am »
Мила Вили!!! Бъди силна!!!и аз като теб, изгубих моето първо бебче в края на втория месец!и аз исках да умра!! обвинявах себе си за всичко, обвинявах се, че не съм изпълнявала заръките на лекарите, че съм пътувала, че съм тичала и за още хиляди неща...не исках да слушам какво казват близките ми хора, бях глуха и сляпа..сега, когато мина почти месец болката още я има, но мисля че разумът ми започва да надделява. много мислих, за това,което стана и знаеш ли, аз вярвам в Господ, вярвам че той е този който решава кой и кога ще се роди, и мисля, че в моя случай може би е било по-добре, че се намеси навреме. моята бременност приключи в 8-9 седмица, плод без сърдечна дейност..знам колко е тежко! но знам, че моето бъдещо дете има нужда от здрава и силна майка!! за това гледам напред и се моля следващия път, когато и да е той, всичко да е наред!! ще видиш , следващия път, ще износиш и родиш прекрасно бебенце!! Кураж!!!  :D
« Отговор #55 -: Септември 24, 2007, 11:43:11 am »
Момичета и аз подобно на Вили в 10-та седмица преживях същото нещо(спряло е да се развива бебето,но нямах кръвотечение,Док ми каза че се води задържан аборт(missed) след което последва абразио)Сърцето ми се скъса от мъка.Сега се стягам за следващо инвитро.Непрекъснато си задавам въпроси-дали ще успея,на какво се дължи,има ли някое момиче като мен и при следващ опит дали е успявало?Пишете момичета.
Маринче, аз съм с 2 миседа и след втория направихме имунологични и генетични изследвания. Доколкото разбирам, при теб се случва за първи път. По принцип, за изследвания се мисли след 2 и повече аборта. Щом ще правиш инвитро, обаче, мисля, че е добре да обсъдиш тези изследвания с твоя доктор.
Успех  :)
« Отговор #56 -: Септември 24, 2007, 21:11:56 pm »
Stivarip,ти с инвитро ли си,на какво се дължат миседите ,какво се оказа ?Моят Док.ми назначава имунологични и генетични изследвания.Аз ще ги направя но незнам къде е по добре-дали в Малинов или в Плевен.Къде според теб да ги направя?
« Отговор #57 -: Септември 24, 2007, 21:36:17 pm »
Благодаря за подкрепата на всички ви!Незнам какво щях да правя без вас?Вие всички заедно ми помогнахте и все още помагате  да се съвзема след тази загуба за което ви благодаря от цялата си душа и сърце.Нека бъдем силни и вярваме че рано или късно щастието ще се усмихне на всяка една от нас.Успех!!! :kiss: :bighug:
« Отговор #58 -: Септември 25, 2007, 10:08:53 am »
Stivarip,ти с инвитро ли си,на какво се дължат миседите ,какво се оказа ?Моят Док.ми назначава имунологични и генетични изследвания.Аз ще ги направя но незнам къде е по добре-дали в Малинов или в Плевен.Къде според теб да ги направя?
Отговорих ти на лични.
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #59 -: Септември 25, 2007, 18:52:10 pm »
Отговорих ти на лични.
ако нямате нищо против, може ли да отговориш и тук...
просто се "пълня" с информация по въпроса...
и все ми се иска, всичко да знам... :oops: