0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Упойките
« -: Октомври 02, 2005, 20:17:51 pm »
Здравейте, момичета. До колко упойки е препоръчително като максимален брой годишно, в смисъл април месец тази година имах пълна и после спинална упойка. Сега ми предстои една лека операцийка извън гинекологичните ми проблеми с местна упойка. Ще се претовари ли организма ми или няма страшно? И още нещо, ако все пак съм забременяла, въпреки че като си гледам графиката - едва ли и да я отложа до другия цикъл или няма проблем от местната упойка?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Упойките
« Отговор #1 -: Октомври 02, 2005, 20:54:38 pm »
по такива въпроси е най-добре да се консултиращ с анестезиолога, който ще ти дава упойката, а не с нас :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Упойките
« Отговор #2 -: Октомври 02, 2005, 21:04:31 pm »
мерси все пак
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Упойките
« Отговор #3 -: Октомври 02, 2005, 21:44:16 pm »
Аз лично втората половина на цикъла се ограничавам от доста обикновени неща, а ти искаш операция да си правиш :roll: Не мисля, че е подходящо, освен ако не е животоспасяваща, ама щом пишеш  и питаш тук, явно не е.
Иначе на организма нищо му няма. Ще понесе и следващата упойка.
Упойките
« Отговор #4 -: Октомври 03, 2005, 13:28:01 pm »
Здравей :D
На мен ми сложиха за година и половина 3 пълни упойки, не виждам нещо да са се отразили, а скоро ми слагаха и четвърта - какво да се прави.
И според мен отложи до М.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

*
Упойките
« Отговор #5 -: Октомври 03, 2005, 19:21:04 pm »
И аз да попитам, има ли разлика между пълна и обща упойка?
Упойките
« Отговор #6 -: Октомври 04, 2005, 09:47:35 am »
Мари, мисля, че няма разлика.
Благодаря ти, Бени!

*

jam

• *
  • 14924
Упойките
« Отговор #7 -: Октомври 04, 2005, 10:08:58 am »
има пълна упойка, която се слага венозно и е краткотрайна.
има пълна упойка, при която се налага интубиране и спиш продължително време.

има различни пълни упойки.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Упойките
« Отговор #8 -: Октомври 04, 2005, 10:20:53 am »
Цитат на: jam

има различни пълни упойки.

да, това определено :D  

Има голяма разлика между краткотрайната (приятна) и другата (доста неприятна).
Благодаря ти, Бени!

*
Упойките
« Отговор #9 -: Октомври 04, 2005, 22:00:32 pm »
Питам, защото една позната каза, че толкова много упойки /които имам/ вредяли на здравето и всяка една скъсявала живота с 6 м. Не знам колко истина и каква логика има, но се замислих върху думите й.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Упойките
« Отговор #10 -: Октомври 04, 2005, 22:18:10 pm »
Много неща скъсяват живота, както и много го удължават.
Не са толкова опасни упойките. По-скоро стреса от самата операция е по-опасен.
*
Упойките
« Отговор #11 -: Октомври 04, 2005, 22:35:54 pm »
Да ти кажа малко ме поуспокой, но пак червейчето ме ръчка.
*

jam

• *
  • 14924
Упойките
« Отговор #12 -: Октомври 04, 2005, 22:39:47 pm »
Цитат на: Mary
Питам, защото една позната каза, че толкова много упойки /които имам/ вредяли на здравето и всяка една скъсявала живота с 6 м. Не знам колко истина и каква логика има, но се замислих върху думите й.

аз пък съм чувала, че всяка еякулация съкращава резервите от сперма на мъжа, така че си ги пазете! :P

*
Упойките
« Отговор #13 -: Октомври 05, 2005, 08:03:15 am »
абе вие що не слушате муzика
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Упойките
« Отговор #14 -: Октомври 05, 2005, 09:01:46 am »
Цитат на: jam

аз пък съм чувала, че всяка еякулация съкращава резервите от сперма на мъжа, така че си ги пазете! :P

Мъжът ми твърди пък, че тайната на дълголетието е еякулацията :wink:
Пък си и вярва, което е добре :wink:
Упойките
« Отговор #15 -: Октомври 05, 2005, 10:28:35 am »
Джамата се шегува, според мен :wink:

Редовната еякулация е много важна за здравето на простатата при мъжа.
Благодаря ти, Бени!

*
Упойките
« Отговор #16 -: Октомври 05, 2005, 11:17:55 am »
Да, ама вижте китайците как са се нароили, а знам, че точно те са фенове на т.н. "сух оргазъм". 8)
Упойките
« Отговор #17 -: Октомври 05, 2005, 11:59:50 am »
Мда, по източните философии еякулацията е някакво неоправдано разходване на енергия, или нещо такова :roll:
Благодаря ти, Бени!