как се отразява ли? до скоро не се замислях и подминавах тази тема, без да й обръщам никакво внимание. но колкото повече време минава, толкова по-жалка се чувствам. в последно време са все повече скандалите за някакви съвсем дребни нещица (а преди въобще ги нямаше) и за това кой, колко пари харчел, че за фонд "бебе" трябва да се отделя повече (щото това е основния проблем - парите), за това, че като сме казали, че отказваме цигарите, наистина трябва да ги откажем, т.е. въобще да не пушим, за секса по график, и как точно този тип секс не ни се нрави и на двамата и най-вече за това, че аз не съм същата жена, за която се е оженил, а най-лошото е, че аз знам, че е така, сякаш се виждам от страни, искам да бъда пак това щастливо, усмихнато и заредено с живот момиче, а не се получава. все в ума ми бебе, бебе и... пак бебе и колко пари са нужни да си го "купя" и пак сметки... а как обръщам внимание на разни дреболии, свързани със свеки и сестра му, ужас... преди не ме интересуваше. усещам злобата, загнездила в мен и се мразя, мразя това което живота направи от мен. не, това наистина не съм аз, или може би съм вече ново такова, с което трябва да живея за напред, или поне докато и ние си имаме бебче. Боже, нека да е само до тогава...